Δυστυχώς ο μέσος 'Ελληνας δεν θα ακολουθήσει το παράδειγμα του γνωστού 'Ελληνα κωμικού και να οδηγήσει έναν σοβαρό ευπατρίδη επιτέλους στην Βουλή.

ΠΗΞΤΕ έγραψε: Σε συνδυασμό με το φιλελεύθερο σώμα ψηφοφόρων που έχει μείνει "άστεγο" μετά τη μη συμμετοχή του Τζήμερου .

Diego έγραψε:ΠΗΞΤΕ έγραψε: Σε συνδυασμό με το φιλελεύθερο σώμα ψηφοφόρων που έχει μείνει "άστεγο" μετά τη μη συμμετοχή του Τζήμερου .
Για τον εν λόγω "κύριο" γνωρίζω πολλά.Και δυστυχώς όλες οι αρνητικές προβλέψεις μου για το ποιον του, επαληθευτήκανε.

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Diego έγραψε:ΠΗΞΤΕ έγραψε: Σε συνδυασμό με το φιλελεύθερο σώμα ψηφοφόρων που έχει μείνει "άστεγο" μετά τη μη συμμετοχή του Τζήμερου .
Για τον εν λόγω "κύριο" γνωρίζω πολλά.Και δυστυχώς όλες οι αρνητικές προβλέψεις μου για το ποιον του, επαληθευτήκανε.
Ούτε εγώ τον έχω σε εκτίμηση, μου φαίνεται ανίκανος και τυπικό ελ μικρολαμόγιο. Όταν λες "ξέρεις", αφορούν το ρόλο που παίζει (αν θες απαντάς, δεν πιέζω);

Kauldron έγραψε:Μισό, ο Τζήμ με τον Λεβέντη πού κολλάνε? Υπήρχε συζήτηση συνεργασίας?

Kauldron έγραψε:Μισό, ο Τζήμ με τον Λεβέντη πού κολλάνε? Υπήρχε συζήτηση συνεργασίας?

Diego έγραψε:Kauldron έγραψε:Μισό, ο Τζήμ με τον Λεβέντη πού κολλάνε? Υπήρχε συζήτηση συνεργασίας?
Πουθενά, έχετε δίκιο, παρασυρθήκαμε.Παρακαλώ είτε μεταφέρετε κάπου αλλού τη συζήτηση είτε διαγράψτε την.
Κούλ.