https://iskra.gr/o-pan-lafazanis-idryei ... ko-kinima/

Το αμέσως επόμενο διάστημα ο Παν. Λαφαζάνης εξαγγέλλει την ίδρυση δημοκρατικού πατριωτικού κοινωνικού πολιτικού κινήματος για μια νέα απελευθέρωση και ένα νέο ξεκίνημα της χώρας.

ВладимирВладимирович έγραψε:Δεν τσιμπαω, ο,τι και να λετε εγω Βαρουφάκη θα ψηφιζω

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:ВладимирВладимирович έγραψε:Δεν τσιμπαω, ο,τι και να λετε εγω Βαρουφάκη θα ψηφιζω
Kι γω συντροφε
Ραντεβου να τα πουμε απο κοντα στο επομενο συνεδριο μας
.gif)

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν ειμαι ζαιος βρε ριπαπα. Εχεις σκαλωσει. Τοσα χρονια γραφω και ακομα να το μαθεις. ΚΚΕς ειμαι.

vallon έγραψε:Ένα πρόγραμμα για την ανάκτηση από το δημόσιο όλων των ιδιωτικοποιημένων στρατηγικών επιχειρήσεων και υποδομών και τη λειτουργία τους σε νέες παραγωγικές, αποδοτικές και κοινωνικές βάσεις, συμπεριλαμβανομένων των τραπεζών και πρώτα απ’ όλα των ενεργειακών επιχειρήσεων. Άμεσα μέτρα η πάταξη της κερδοσκοπίας και της καλπάζουσας ακρίβειας, η επαναφορά των τιμών των δημόσιων αγαθών και ειδικά της ενέργειας το πολύ στα επίπεδα της προ μνημονίων κατάστασης. Όπως άμεσα μέτρα θα είναι η ουσιαστική αύξηση μισθών και συντάξεων μαζί με ένα νέο ποιοτικό και γιγάντιο στη βάση των εθνικών δυνατοτήτων και αναγκών πρόγραμμα παραγωγικών επενδύσεων.
![]()
![]()
το τέλος της παγκομιοποίησης
αρκετά σας ανεχτήκαμε
.gif)

Προέλλην έγραψε:vallon έγραψε:Ένα πρόγραμμα για την ανάκτηση από το δημόσιο όλων των ιδιωτικοποιημένων στρατηγικών επιχειρήσεων και υποδομών και τη λειτουργία τους σε νέες παραγωγικές, αποδοτικές και κοινωνικές βάσεις, συμπεριλαμβανομένων των τραπεζών και πρώτα απ’ όλα των ενεργειακών επιχειρήσεων. Άμεσα μέτρα η πάταξη της κερδοσκοπίας και της καλπάζουσας ακρίβειας, η επαναφορά των τιμών των δημόσιων αγαθών και ειδικά της ενέργειας το πολύ στα επίπεδα της προ μνημονίων κατάστασης. Όπως άμεσα μέτρα θα είναι η ουσιαστική αύξηση μισθών και συντάξεων μαζί με ένα νέο ποιοτικό και γιγάντιο στη βάση των εθνικών δυνατοτήτων και αναγκών πρόγραμμα παραγωγικών επενδύσεων.
![]()
![]()
το τέλος της παγκομιοποίησης
αρκετά σας ανεχτήκαμε
Αυτά ο σύριζα τώρα, ε;