Ο μητσοτάκης μας μισεί θέλει να μας εξοντώσει όλους

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Ο μητσοτάκης μας μισεί θέλει να μας εξοντώσει όλους

Δημοσίευσηαπό vallon » 12 Απρ 2022, 16:06

ο λαομίσητος πρωθυπουργός πλέον έχει βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο εξόντωσης του ελληνικού πληθυσμού

οι άξονες επίθεσης ενατίων μας είναι:

Καύσιμα ... ακούς εκει βενζίνη 2, 000 ευρώ

Ενέργεια..... μας κλέβουν κανονικά οι εταιριες ενέργειας που προφανώς δίνουν μίζα στο καθεστώς μητσοτάκη

Απο εκεί και πέρα πάει μπάλα όλη η ελληνική κοινωνία σε κατανάλωση , υπηρεσίες τρόφιμα κλπ κλπ

Το σχέδιο είναι απλό
μας εξοντώνει οικονομικά και δεν κοιτάζουμε τις κομπίνες και τις προδοσίες που κάνει.

Είμαι περίεργος να δω πως θα αντιδράσει ο Ελληνικός λαός
είναι άξιος της μοίρας του ;

θα παραμείνει αδρανής; και θα αργοπεθαίνει;
θα αντιδράσει;
και πως;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ο μητσοτάκης μας μισεί θέλει να μας εξοντώσει όλους

Δημοσίευσηαπό denplirono » 12 Απρ 2022, 22:18

ο ελληνικος λαος θα αντιδρασει αν πεινασει φυσικα στις καλπες η αντιδραση.
Ο μοναδικος πρωθυπουργος που βγηκε μια φορα να κυβερνησει και μετα δεν ξαναβγηκε, ειναι ο ΓΑΠ απο τις 6 Οκτωβρίου 2009 – 11 Νοεμβρίου 2011. Ολοι οι αλλοι εχουν κυβερνησει 2 φορες σιγουρα. Στοιχηματιζω οτι εκτος απο τον ΓΑΠ και ο ΜΓ θα ειναι ο δευτερος πρωθυπουργος θα εχει εχει βγει να κυβερνησει μονον μια φορα. Οποτε και αν γινεουν οι καλπες το τσιβι θα ειναι ατελειωτο.....πηγα στον κρεοπωλη, εκλαιγε, δουλευω τζαμπα λεει μου τα τρωεει η δεη, απο 500 μου ηρθε 1500. Του λεω, στι προηγουμενες εκλογες ψηφισες; Οχι μου λεει, ε καλα να παθεις του λεω αμα σου αρεσε μην ξαναψηφισεις, και μου λεει, οχι απο ιδεολογια εχω να ψηφισω 10++ χρονια, αλλα στις επομενες θα παω τρεχοντας....δεν χρειαστηκε να του πω τι θα ψηφισει, αρκει που ξερω τι ΔΕΝ θα ψηφισει . Καπως ετσι ειναι και οι υπολοιποι.
ΜΓ ΜΓ ΜΓ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 12 Απρ 2022, 22:37

Δεν έχεις καθόλου άδικο, αγαπητέ "δεν πληρώνω", το ζήτημα είναι ότι μου κάνει τρομερή εντύπωση η στρατηγική του μητσοτάκη.
Δεν είναι τελείως περίεργο ένας πρωθυπουργός να προκαλεί συνεχώς το κοινό περί δικαίου αίσθημα με τόση αδικία;

Αν θυμηθούμε γεγονότα;;;;

τι δηλ να πρωτοθυμηθούμε;

τα γεγονότα της νέας Σμύρνης;
τις φωτιές
το τρελό λοκνταουν έξι μηνών;
την πώληση της λάρκο;
και τα γράφω πολύ σκόρπια και τυχαία γιατί είναι πάρα πολλά τα λάθη που έχει κάνει αυτός ο πρωθυπουργός σε βαθμό που να λες
και να πονηρεύεσαι..
ε δεν μπορεί να είναι τόσο άχρηστος, το κάνει επίτηδες...!!!!!
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 12 Απρ 2022, 22:40

κοιτάξτε άρθρα που κράζουν τα λάθη της κυβέρνησης μητσοτάκη...

μα δεν μπορεί να είναι τόσο άσχετοι και ανίκανοι
μάλλον κάτι άλλο πρέπει να κρύβεται και δεν το καταλαβαίνουμε..

https://www.google.com/search?q=%CE%BB% ... e&ie=UTF-8

https://ysterografa.gr/%CE%BF-%CE%B3%CE ... %BB%CE%AC/

https://www.kathimerini.gr/politics/561 ... chediasmo/

https://www.ieidiseis.gr/politiki/13140 ... u-maksimou

https://www.skai.gr/news/politics/syriz ... -o-tsipras

https://www.protothema.gr/politics/arti ... mitsotaki/
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 13 Απρ 2022, 00:41

κοιταξε να δεις, ο ΜΓ ειναι παιδι της σχολης του σιγακου, να πω λιγο μπακαλικα ειναι θατσερ ρε παιδακι μου.....αυτο...τα εχει ολα γραμμενα πιστευει σε αυτο που του εμαθαν στην σχολη και εκτελει σωστα τις εντολες που του δινουν οπως αλλωστε και οι πριν απο αυτο εκτελουσαν. Η διαφορα ειναι οτι αυτος ειναι 100% σχολη σικαγου, δηλαδη το φχαριστιεται κιολας. Αυτος καλα κανει, ετσι εμαθε ετσι κανει. Αυτοι που τον ψηφισαν ας προσεχαν, εγω παντως δε φταιω
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Απρ 2022, 07:01

denplirono έγραψε:ο ελληνικος λαος θα αντιδρασει αν πεινασει φυσικα στις καλπες η αντιδραση.
Ο μοναδικος πρωθυπουργος που βγηκε μια φορα να κυβερνησει και μετα δεν ξαναβγηκε, ειναι ο ΓΑΠ απο τις 6 Οκτωβρίου 2009 – 11 Νοεμβρίου 2011. Ολοι οι αλλοι εχουν κυβερνησει 2 φορες σιγουρα. Στοιχηματιζω οτι εκτος απο τον ΓΑΠ και ο ΜΓ θα ειναι ο δευτερος πρωθυπουργος θα εχει εχει βγει να κυβερνησει μονον μια φορα. Οποτε και αν γινεουν οι καλπες το τσιβι θα ειναι ατελειωτο.....πηγα στον κρεοπωλη, εκλαιγε, δουλευω τζαμπα λεει μου τα τρωεει η δεη, απο 500 μου ηρθε 1500. Του λεω, στι προηγουμενες εκλογες ψηφισες; Οχι μου λεει, ε καλα να παθεις του λεω αμα σου αρεσε μην ξαναψηφισεις, και μου λεει, οχι απο ιδεολογια εχω να ψηφισω 10++ χρονια, αλλα στις επομενες θα παω τρεχοντας....δεν χρειαστηκε να του πω τι θα ψηφισει, αρκει που ξερω τι ΔΕΝ θα ψηφισει . Καπως ετσι ειναι και οι υπολοιποι.

Δυο πραγματα σωζουν το Κουλι: εχει τα ΜΜΕ και εναν ανυπαρκτο Τσιπρα απεναντι. Θα κερδισει εξ ορισμου λογω ελλειψης δευτερου εκτος και αν ο κοσμος φτασει στο αμην μεχρι την επομενη ανοιξη.

Παντως στην θεση του θα εκανα εκλογες το φθινοπωρο. Ειναι παρακινδυνευμενο για την ΝΔ να περιμενει αλλο ενα χρονο κατω απο αυτες τις συνθηκες γιατι τα ποσοστα της μονο κατω θα πηγαινουν απο δω και μπρος.
1 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 13 Απρ 2022, 11:29

Λαχουρένιος έγραψε:
denplirono έγραψε:ο ελληνικος λαος θα αντιδρασει αν πεινασει φυσικα στις καλπες η αντιδραση.

Δυο πραγματα σωζουν το Κουλι: εχει τα ΜΜΕ και εναν ανυπαρκτο Τσιπρα απεναντι. Θα κερδισει εξ ορισμου λογω ελλειψης δευτερου εκτος και αν ο κοσμος φτασει στο αμην μεχρι την επομενη ανοιξη.

Παντως στην θεση του θα εκανα εκλογες το φθινοπωρο. Ειναι παρακινδυνευμενο για την ΝΔ να περιμενει αλλο ενα χρονο κατω απο αυτες τις συνθηκες γιατι τα ποσοστα της μονο κατω θα πηγαινουν απο δω και μπρος.

δεν θα κανει εκλογες το φθινοπωρο γιατι ειναι δειλος. η λογικη λεει οτι τον συμφερει τοτε αλλα ειναι δειλος επισης μην ξεχνας οτι οι φωτιες φετος ξεκινησαν ΠΟΛΥ νωρις και ας μην το παιζουν τα μμε του μενουμε σπιτι.....και φετος απο την ρωσσια δεν θα ερθει το θηριο που σβηνει τις φωτιες. αν ημουν εχθρος της ελλαδας φετος το καλοκαιρι θα ηταν η χρονια μου. Φιλικη συμβολη σε οσους μενουν κοντα σε δαση, καντε τωρα ασφαλεια πυρος...κανενας δεν θα μας ξαναστειλει πυροσβεστικα αυτην την χρονια τουλαχιστον θα ειμαστε εντελως μονοι στα των δασων....πολυ προσοχη απο ολους εφετος καθολου φωτιες ή ψησταριες στα δαση, φοβαμαι πολυ το καλοκαιρι αυτο....
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 13 Απρ 2022, 22:29

Ο Μητσοτάκης μάς μισεί...

:laugh1: :laugh1: :laugh1:
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 16 Απρ 2022, 05:28

bizeli έγραψε:Ο Μητσοτάκης μάς μισεί...

γιατι εσύ τι πιστεύεις;
οτι μας αγαπάει;

λες και νοιάζεται για το τι μας συμβαίνει;
πες μου ένα πράγμα που είδες ότι έκανε και μας βοηθάει

μόνο ψεύτικες υποσχέσεις και επιδόματα χαρτζιλίκι
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Απρ 2022, 07:21

vallon έγραψε:
bizeli έγραψε:Ο Μητσοτάκης μάς μισεί...

γιατι εσύ τι πιστεύεις;
οτι μας αγαπάει;

λες και νοιάζεται για το τι μας συμβαίνει;
πες μου ένα πράγμα που είδες ότι έκανε και μας βοηθάει

μόνο ψεύτικες υποσχέσεις και επιδόματα χαρτζιλίκι

Δεν πιστευω οτι μας πεισει. Περα απο το αυτονοητο, δηλαδη οτι υπηρετει τα αφεντικα του και το συστημα που τον ανεδειξε, ζει σε μια τετοια γυαλα (οπως και ολοι οι πολιτικοι) που δεν εχει ΙΔΕΑ απο το πως ειναι η καθημερινοτητα ενος μεσου ανθρωπου και η αγορα εργασιας.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”