“ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ”. ΔΗΛΩΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΘΟΔΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΥΛΟΓΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ “ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ”
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Εμείς ούτε πολιτικάντηδες είμαστε ούτε επαγγελματίες ψεύτες. Είμαστε και θα είμαστε δημοσιογράφοι και ερευνητές της αλήθειας. Γιατί αλήθεια είναι η αλήθεια και όχι η αήθεια του Λαού.
Παρακολουθήστε προσεκτικά το βίντεο.
Και όποιοι πιστοί προσέλθετε σον ύστατο αγώνα για την ελευθερία της πατρίδος. Ο Θεός ευλογεί κι εμείς ακολουθούμε τα προστάγματα της συνείδησής μας. Θα τους αλλάξουμε τα φώτα. Ποντάρουμε επιπλέον πολύ σε όλους όσοι δεν θέλουν να πάνε να ψηφίσουν. Πρέπει να ψηφίσουμε όλοι. Πλην των νοικοκύρηδων που είναι μαζί μας, τεράστια δυναμική έχουν οι νέοι από 18-25 ετών. Μην μένετε απαθείς. Κατεβείτε στα ψηφοδέλτια και γίνετε εκπρόσωποι της πρώτης Ελληνικής Συμμετοχικής Λαοκρατίας. Με λίγα λόγια ΠΗΔΗΞΤΕ ΤΟ ΦΡΑΧΤΗ ΤΗΣ ΑΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ…
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf ... %9e%ce%9f/
Κίνημα Απελευθερωτικής Λαϊκής Δεξιάς
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Κίνημα Απελευθερωτικής Λαϊκής Δεξιάς
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: Κίνημα Απελευθερωτικής Λαϊκής Δεξιάς
H μονη σοβαρη κινηση στο χωρο της πατριωτικης παραταξης ειναι η κινηση του Εμφιετζογλου.
Θα δουμε αν τα καταφερει να συνενωσει μικρα πατριωτικα κομματιδια σε ενα μεγαλο συνασπισμο.
.
Θα δουμε αν τα καταφερει να συνενωσει μικρα πατριωτικα κομματιδια σε ενα μεγαλο συνασπισμο.
.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:H μονη σοβαρη κινηση στο χωρο της πατριωτικης παραταξης ειναι η κινηση του Εμφιετζογλου.
Μαζευτειτε ολοι μαζι και οπως ειστε μπειτε μονοι σας στο τρελαδικο ενας ενας

1 .
-
NikosVy
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:H μονη σοβαρη κινηση στο χωρο της πατριωτικης παραταξης ειναι η κινηση του Εμφιετζογλου.
Μέσα στο πλήθος θα είναι και ένας που θα βγάζει λόγους και θα φοράει μάσκα του Ωνάση, με ανοιχτά μόνο τα μάτια, τη μύτη και το στόμα, ότι χρειάζεται δηλαδή για να μπει ο όμικρον.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
denplirono
- Extreme poster

να παρουν ολοι αυτοι οι τυποι απο 0,2% και μετα τι;
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

denplirono έγραψε:να παρουν ολοι αυτοι οι τυποι απο 0,2% και μετα τι;

0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:H μονη σοβαρη κινηση στο χωρο της πατριωτικης παραταξης ειναι η κινηση του Εμφιετζογλου.
Tα ιδια λεγατε και παλιοτερα αλλα μια μικρη κινηση, τους ΑΝΕΛ, τους βαλαμε δυο φορες στη Βουλη, τους καναμε κυβερνηση και εσκουζε ολο το συστημα.
Εγω δεν εχω μιλησει ακομη αλλα αν τυχει να μιλησω θα σημαινει οτι κατι καινουργιο τελικα δημιουργηθηκε.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Φασολαδα
- Basic poster

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Tα ιδια λεγατε και παλιοτερα αλλα μια μικρη κινηση, τους ΑΝΕΛ, τους βαλαμε δυο φορες στη Βουλη, τους καναμε κυβερνηση και εσκουζε ολο το συστημα.
Εγω δεν εχω μιλησει ακομη αλλα αν τυχει να μιλησω θα σημαινει οτι κατι καινουργιο τελικα δημιουργηθηκε.
Ποιοι ακριβως τους ''βαλατε''? Οι ΑΝΕΛ ηταν του Καμμενου οχι δικοι σου.
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

Προέλλην έγραψε:denplirono έγραψε:να παρουν ολοι αυτοι οι τυποι απο 0,2% και μετα τι;
ρε ψεκασμενε, αφου και κολλας και πας μεθ και ψοφας, γιαντα ωρε μπολιάζεσαι; λειψός είσαι;
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"