Πολλά μπράβο στον Χρυσοχοΐδη. Επιτέλους να μπει τάξη στο μπουρδέλο!
Όταν εγώ σας έλεγα ότι χρειαζόμαστε επειγόντως εισαγωγή πληθυσμού από τα βόρεια Βαλκάνια για να γίνουμε κράτος, με λέγατε ανθαίλυνα, γραφικό κλπ. Τώρα τί έχετε να πείτε;;;
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ζητάει επιπλέον ενισχύσεις από την Σερβία σε... αστυνομικούς
Με τον υπουργό Εσωτερικών της Σερβίας Aleksandar Vulin είχε συνάντηση σήμερα το πρωί ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Όπως δήλωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: «Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και την ευγνωμοσύνη μας στον λαό της Σερβίας στην κυβέρνηση του κ. Βούσιτς και προσωπικά στον Υπουργό Εσωτερικών, ο οποίος ήρθε σήμερα εδώ για να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια που κάνει η Ελλάδα, στον πόλεμο που κάνει η Ελλάδα ενάντια στις καταστροφικές πυρκαγιές που συμβαίνουν αυτές τις μέρες»
Βέβαια, αν και θα περίμενε κανείς ότι η συνάντηση θα αφορούσε μονάχα την πυρόσβεση της καταστροφικής πυρκαγιάς που μαίνεται στην Εύβοια, ο Μιχάλης ΧρυσοχοΪδης δεν έχασε την ευκαιρία να βάλει λίγους ακόμα αστυνομικούς να φυλάνε τις τουριστικές περιοχές.
Επόμενο βήμα θαρρώ πως θα πρέπει να είναι η στελέχωση των ενόπλων δυνάμεων της χώρας με Κροάτες, ώστε να έχουμε στρατό με σκληρούς μαχητές που θα τα δίνουν όλα και θα τρώνε τα σίδερα και όχι κλασομπανιέρες και σαπιοκοιλαράδες που δεν είναι ικανοί ούτε προσοχές να βαράνε. Θα πρέπει να ενεργήσουμε γρήγορα, πριν πάθουμε κάνα νέο 1974 ή 1922.



αν αληθευουν αυτα


