«Αίρω την εμπιστοσύνη μου στην κυβέρνηση σας,είναι ανίκανη, διαγράψτε με απ την ΝΔ» Παραίτηση βόμβα

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

«Αίρω την εμπιστοσύνη μου στην κυβέρνηση σας,είναι ανίκανη, διαγράψτε με απ την ΝΔ» Παραίτηση βόμβα

Δημοσίευσηαπό vallon » 06 Αύγ 2021, 20:18

0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: «Αίρω την εμπιστοσύνη μου στην κυβέρνηση σας,είναι ανίκανη, διαγράψτε με απ την ΝΔ» Παραίτηση βόμβα

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 09 Αύγ 2021, 10:31

Σταρχιδια μας
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Deutsch Lover
Basic poster
Basic poster

Re: «Αίρω την εμπιστοσύνη μου στην κυβέρνηση σας,είναι ανίκανη, διαγράψτε με απ την ΝΔ» Παραίτηση βόμβα

Δημοσίευσηαπό Deutsch Lover » 09 Αύγ 2021, 13:50

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Σταρχιδια μας

Στα @@ ΣΟΥ!
Εμείς οι υπόλοιποι απολαμβάνουμε το σαράκι που τρώει τα βρώμικα έδρανα σας και τον σκώρο που τρώει τα λιγδιασμενα πουκάμισα σας :giggle02:
1 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 09 Αύγ 2021, 20:35

πω πωωω
γλώσσα...

τι βρωμόστομος

αφού ο στρατιωτικός είναι τίμιος άνθρωπος , δεν είναι κουμούνι..

ουτε αυτον ακούτε;

μα τι σας έχει κάνει ρε παιδί μου πλύση εγκεφάλου; (τώρα αυτό πάλι είναι μια υπόθεση..... :laugh1: )
0 .

Deutsch Lover
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Deutsch Lover » 09 Αύγ 2021, 20:42

vallon έγραψε:

πω πωωω
γλώσσα...

τι βρωμόστομος

Είναι η γλώσσα της Αριστείας και της αριστοκρατίας αυτή, δεν την καταλαβαίνουμε εμείς οι πληβιοι.
1 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 09 Αύγ 2021, 20:44

Ειναι η γλωσσα του Μακρυγιαννη βρε ανθελληνες
0 .
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 10 Αύγ 2021, 10:55

Deutsch Lover έγραψε:
vallon έγραψε:
πω πωωω
γλώσσα...

τι βρωμόστομος

Είναι η γλώσσα της Αριστείας και της αριστοκρατίας αυτή, δεν την καταλαβαίνουμε εμείς οι πληβιοι.

είμαι σίγουρος ότι έτσι τους μιλάει ο κούλης
:laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 10 Αύγ 2021, 12:29

βριζει ασυστολα και ενω εχω κανει 2 αναφορες δεν απαντησατε ακομα. βριζω τωρα και εγω....γ@μιεσαι γιανοπουλε......γ@μιεσαι μερα νυχτα και στα @ρχιδια μου μαλακα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 10 Αύγ 2021, 13:59

denplirono έγραψε:

βριζει ασυστολα και ενω εχω κανει 2 αναφορες δεν απαντησατε ακομα. βριζω τωρα και εγω....γ@μιεσαι γιανοπουλε......γ@μιεσαι μερα νυχτα και στα @ρχιδια μου μαλακα

Aνθελληνα δηλαδή θα έκανες αναφορά σε σχόλια του Μακρυγιάννη και του γέρου του μορια
0 .
..

nrg wrote:

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 10 Αύγ 2021, 15:49

denplirono έγραψε:

ελα ρε "δεν πληρώνω"...
αναφορά στο νεοφίλι μας;

δηλ αμα τον μπανάρουν εμείς τι θα κάνουμε;

οχι ρε γμτ

και ποιος θα έχουμε να παίζουμε;

λοιπόν

προτείνω μόνιμη ασυλία στο νεοφίλι που τα πανικοβάλλεται τώρα που πέφτει η κολοκυβέρνηση

να έχουμε να διασκεδάζουμε ρε σεις

και εδώ που τα λέμε , λέω να παίξουμε ένα παιχνίδι..
νικάει εκείνος που θα κάνει το νεοφίλι να τα πάρει τόσο πολύ στο κρανίο και θα χάσει ακόμα και το πληκτρολόγιο από μπροστά του..
:laugh1: :laugh1:
είσαι;
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”