Xρειαζομαστε πολλες τετοιες φωνες.
Ας ειναι καλα τα παιδια.
Active Member: «Πάρτε όλοι θέση απέναντι σε αυτή τη διχαστική λογική αλλιώς θα έχετε τους "τρελούς" απέναντι σας»
Μήνυμα για το νέο Απαρτχάιντ και τον διαχωρισμό των πολιτών απέστειλε το γνωστό συγκρότημα Active Member, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Όσα αναφέρουν:
«Κι επειδή το πράγμα γίνεται τόσο διχαστικό θέλω να κάνω την εξής δήλωση: Αν δεν με αφήνετε να δουλέψω, να ταξιδέψω, να ψυχαγωγηθώ, να ζήσω γενικά επειδή είμαι και θα παραμείνω ανεμβολίαστος (με οποιοδήποτε κόστος) ξέρω ακριβώς τι θα κάνω και έχω τα άντερα να το κάνω.
Λοιπόν επειδή τα πράγματα είναι απλά, πάρτε όλοι θέση απέναντι σε αυτή τη διχαστική λογική αλλιώς θα έχετε τους "τρελούς" απέναντι σας και δεν νομίζω να σας αφήσουν να χαρείτε τα προνόμια που σας δίνονται φίλτατοι παραχωρητές και άμοιροι γείτονες μας».
https://www.pronews.gr/politismos/99951 ... allios-tha
.
Active Member: «Πάρτε όλοι θέση απέναντι σε αυτή τη διχαστική λογική αλλιώς θα έχετε τους "τρελούς" απέναντι σας»
-
Αρίστος
- Prediction Guru

1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Re: Active Member: «Πάρτε όλοι θέση απέναντι σε αυτή τη διχαστική λογική αλλιώς θα έχετε τους "τρελούς" απέναντι σας»
Και τι ακριβώς θα κάνουν τα παιδιά από το Πέραμα (δλδ ο ένας που απέμεινε) ρε Αρίστο;
Θα προπαγανδίσουν σήμερα για ένα νέο ''συνασπισμό'' του περιθωρίου όπως έκαναν κάποτε,
με τα στιχάκια τους, υπέρ του συριζα, της ταξικής ειρήνης και την εξίσωση φασισμού και κομμουνισμού;
Και όταν το πετύχουν θα μαζευτούν όλοι στο Σύνταγμα να ανάψουν εκατοντάδες χιλιάδες μπάφους για να πνίξουν την Αθήνα στο ντουμάνι;
Μην ταυτίζεσαι με γραφικές παρακμιακές περιπτώσεις και απόψεις γιατί θα κατρακυλήσεις μαζί τους στη γελοιότητα και δε σου αξίζει.
Θα προπαγανδίσουν σήμερα για ένα νέο ''συνασπισμό'' του περιθωρίου όπως έκαναν κάποτε,
με τα στιχάκια τους, υπέρ του συριζα, της ταξικής ειρήνης και την εξίσωση φασισμού και κομμουνισμού;
Και όταν το πετύχουν θα μαζευτούν όλοι στο Σύνταγμα να ανάψουν εκατοντάδες χιλιάδες μπάφους για να πνίξουν την Αθήνα στο ντουμάνι;
Μην ταυτίζεσαι με γραφικές παρακμιακές περιπτώσεις και απόψεις γιατί θα κατρακυλήσεις μαζί τους στη γελοιότητα και δε σου αξίζει.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
nemo
- Supreme poster

Re: Active Member: «Πάρτε όλοι θέση απέναντι σε αυτή τη διχαστική λογική αλλιώς θα έχετε τους "τρελούς" απέναντι σας»
γνωστος μου μηχανολόγος ηλεκτρονικος παρατηθηκε λογω οτι αρνηθηκε τον εμβολιασμο\
-συνεχα το κουλι και θα φτασει η ανεργια στο 50 %
-συνεχα το κουλι και θα φτασει η ανεργια στο 50 %
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

nemo έγραψε:γνωστος μου μηχανολόγος ηλεκτρονικος παρατηθηκε λογω οτι αρνηθηκε τον εμβολιασμο\
Μπραβο του, εκανε το πρωτο βημα προς την ελευθερία
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Oι Active Member ειναι για τους millenials οτι ο Σαββοπουλος για τους μπουμερς. Ψευτοπροοδευτικοι που στα γεραματα εγιναν ανοιχτα αντιδραστικοι.
0 .