Οι μπατσοι εκτος απο τραμπουκοι, ειναι κοτες και αχρηστοι

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Οι μπατσοι εκτος απο τραμπουκοι, ειναι κοτες και αχρηστοι

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Μαρ 2021, 15:44

Ειδα το βιντεο απο την επιθεση στον μπατσο και το σκηνικο εγινε λιγοτερο διαφορετικα απο ο,τι φανταζομουν. Στην αρχη καταλαβα οτι μια ομαδα χουλιγκανων αρπαξε εναν μεμονωμενο μπατσο που επενεβαινε σε μηχανακι που περασε κοντα απο εκεινη την ομαδα. Στην πραγματικοτητα τα πραγματα εγιναν λιγο πιο...χολιγουντιανα. Βαλτε το βιντεο στο 2.23

Περναει μια πομπη με 10 μηχανακια περιπου (συνολικα 20 μπατσοι) μεσα απο τους χουλιγκανους, οι περισσοτεροι απο τους οποιους απομακρυνονται σε μεγαλη αποσταση απο τις μηχανες. Γυρω στο 2.23, πεταγεται μονος του ενας μπαχαλακιας και επιτιθεται στον επιβατη της τελευταιας μηχανης της πομπης και τον πεταει κατω. Μολις ειδαν οι αλλες οι κιλοτες οτι ο μπατσος ειναι αβοηθητος επεστρεψαν στο σημειο και αρχισαν να βαρανε ολοι μαζι τον ΔΡΑΣιτη.

Οι ετερες κιλοτες (γυρω στις 20 συνολικα) αντι να βοηθησουν τον συναδελφο τους εγιναν λαγοι και τον αφησαν να γινει χαλκομανια απο τους αναρχες. Αν ειχαν σταματησει και ειχαν καθισει να τον υπερασπιστουν τοτε το θυμα θα ειχε τραυματιστει πολυ πιο ελαφρα. Οι χουλιγκανοι ειναι θρασυδειλοι και επιτεθηκαν επειδη ο μπατσος εμεινε μονος του. Αν εβλεπαν 20 μπατσους δε θα εκαναν τιποτα.

Το ερωτημα ειναι, για ποιον γαμημενο λογο πληρωνουμε αυτους τους αχρηστους οι οποιοι προσληφθηκαν με μονο τους προσον (εδω γελαμε) την θητεια στις ειδικες δυναμεις και ειναι καλοι μονο για να πουλανε τσαμπουκαδες οταν ειναι δεκα εναντιον ενος? Θα αντιμετωπισουν αυτοι την εγκληματικοτητα? Αν ειχαν απεναντι τους ενα κοινο ποινικο θα εβαζε και στους 20 τα μηχανακια στον κωλο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Οι μπατσοι εκτος απο τραμπουκοι, ειναι κοτες και αχρηστοι

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Μαρ 2021, 15:53

Το σιγουρο ειναι οτι ο δραστης ειχε σνιφαρει το μισο Noor1 χθες το βραδυ. Τετοιο σπριντ δεν εκανε ουτε ο Κεντερης στα καλυτερα του. Δεν γινεται να εισαι νηφαλιος και να τρεχεις μονος σου εναντιον 10 μηχανων με τετοια φουρια.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 10 Μαρ 2021, 16:10

Μπορει απλα να ειναι εμπειρος σε οδομαχίες και να ηξερε για τη μπατσικη νοοτροπια καλυτερα απο εμας τους απλους πολιτες, που βλεπουμε τους ρομποκοπς και αλλαζουμε δρομο μη τυχον πεσουν σε μας.
Η πλακα ειναι οτι απ' οσο εχω διαβασει σε αυτη την ομαδα παίρνουν τους απόστρατους ειδικων δυναμεων του ΕΣ, δηλαδη ΓΑ-ΜΗ-ΣΕ-ΤΑ αν οντως οι ελ ΕΔ αφηνουν τους δικους τους σε αντιπαλο και φεύγουν τρέχοντας. Ειχα μια καλύτερη εντύπωση για τις ΕΔ... :dunno:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Μαρ 2021, 16:12

ВладимирВладимирович έγραψε:Μπορει απλα να ειναι εμπειρος σε οδομαχίες και να ηξερε για τη μπατσικη νοοτροπια καλυτερα απο εμας τους απλους πολιτες, που βλεπουμε τους ρομποκοπς και αλλαζουμε δρομο μη τυχον πεσουν σε μας.

Hταν και αλλοι εμπειροι εκει (αναρχες, συνδεσμιτες κλπ) αλλα εκαναν πισω οταν ειδαν τις μηχανες. Μονο εκεινος καυλωσε και ορμησε σαν τσιταχ :stavros01: Δεν παιζει να μην ειχε κανει γραμμες πριν.

Η πλακα ειναι οτι απ' οσο εχω διαβασει σε αυτη την ομαδα παίρνουν τους απόστρατους ειδικων δυναμεων του ΕΣ, δηλαδη ΓΑ-ΜΗ-ΣΕ-ΤΑ αν οντως οι ελ ΕΔ αφηνουν τους δικους τους σε αντιπαλο και φεύγουν τρέχοντας. Ειχα μια καλύτερη εντύπωση για τις ΕΔ... :dunno:

Και εγω το ιδιο. Καμαρωστε παλικαρια που θα παρουν την μΠολη.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Μαρ 2021, 16:34

Εικόνα
2 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 10 Μαρ 2021, 17:46

Δεν είστε καθόλου φιλόζωοι ρε.
Δεν τα σκέφτεστε καθόλου τα έρμα τα ζωντανά. :s_no :-/

Εμείς πχ όταν ήταν τα ηρωικά ματ εδώ, μέχρι και γιογιό για να κάνουν την ανάγκη τους τους πήγαμε (που σίγουρα θα είχαν επιτακτική ανάγκη όταν άρχιζε το πάρτυ κάθε βράδυ).

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 10 Μαρ 2021, 18:41

Να πω κάτι πάνω σε αυτό...
Δεν μου αρέσει αυτό που συμβαίνει , όσο και αν με εξοργίζει όλη αυτή αστυνομική βία.
Θα μου πεις τι μας το λες, όλοι το ίδιο αισθανόμαστε..
Ναι
όμως το να βλέπω νέα παιδιά που υπηρετούν στα ΜΑΤ να πλακώνουν έτσι αδίστακτα τον κόσμο σημαίνει ότι εμείς έχουμε αποτύχει σαν εκπαίδευση και σαν κοινωνία. Δεν έχουμε καταφέρει να φέρουμε αυτούς τους ανθρώπους σε ένα επίπεδο πολιτισμού και λογικής αν θέλετε που να μην τους αφήνει να χτυπάνε έτσι. Μου το έλεγε ένα συνάδελφος φιλόλογος που κάνει μαθήματα σε σχετική σχολή με της αστυνομίας. Κάνει ιστορία. Μου έλεγε λοιπόν ότι στις σχολές αυτές, πηγαίνει όλος ο κόσμος από τα σχολεία που ανήκει στην κατηγορία σαν εκείνα τα δυο παιδιά που πλάκωσαν στο ξύλο τον σταθμάρχη στο περιστέρι ;που ήταν αυτή η φάση;
Θυμάμαι μου είπε ό φίλος: και τι νόμισες μωρέ; ότι οι άνθρωποι οι νορμάλ οι λογικοί που έχουν οράματα , έχουν καλλιέργεια έχουν ιδεολογία θα πάνε να γίνουν μπάτσοι; όχι βέβαια, τα φτωχόπαιδά που έχουν μάθει από μικρά να επιβιώνουν με τη βία θα πάνε στη συνέχεια να γίνουν μπάτσοι. αρα ποιος φταίει; εμείς οι καθηγητές που δεν καταφέραμε να ξεριζώσουμε απο μέσα τους τη λογική της επιβίωσης με τη βία.
Χρόνια τώρα ανήκω σε γνωστό σύλλογο πυγμαχίας, εντάξει τώρα πια είμαι ...συνταξιούχος, δεν κατεβαίνω σε αγώνες, όμως έχω την τύχη να έχω γνωρίσει πολλά παιδιά που παίξανε και παίζουνε ,
δυστυχώς πολλοί από αυτούς κατευθύνονται σαν βιοποριστική λύση στα σώματα ασφαλείας. Είναι γεγονός ότι είναι φτωχόπαιδα και άνθρωποι του μεροκάματου , είναι οι διπλανοί μας άνθρωποι που προσπαθούν να επιβιώσουν. Όμως δεν πέρασε ποτέ από ένα σύστημα , μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα μια κοινωνίας που να του υπαγόρευε ότι το άθλημα της πυγμαχίας είναι από τα πιο πνευματικά και δεν χρειάζεται να καταφύγει σε αυτό για να βρει δουλειά.
Θέλω να πω ότι αν δεν καταφέρουμε να μορφώσουμε , να ανοίξουμε τα μυαλά των νέων ανθρώπων σαν κοινωνία θα έχουμε αποτύχει και το αυγό του φιδιού θα βρίσκει πάντα κάπου να φωλιάσει για να επωαστεί.
Δυστυχώς λοιπόν, αυτά που βλέπουμε και διαδραματίζονται από ανθρώπους των ΜΑΤ, είναι αυτά που ζούμε από τα ίδια παιδιά που εμείς στα σχολεία τα έχουμε εντοπίσει και δυστυχώς το εκπαιδευτικό μας σύστημα δεν είναι ικανό να τα περιορίσει ή να τα εξαλείψει.

Και σκέφτομαι κι εγώ..
να γιατί προσπαθούν εδώ και δεκαετίες να τελειώσουν την δημόσια παιδεία , γατί τους ενοχλεί να μορφώνονται οι άνθρωποι, γιατί τους ενοχλεί να ανοίγει το μυαλό τους να και να αποκτούν αξίες ιδανικά στόχους στη ζωή.

Μόνη λύση για να εξαλειφθεί από την κοινωνία μας αυτό το φαινόμενο είναι η επένδυση στην παιδεία
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 10 Μαρ 2021, 19:23

Ε δεν τους λες και "νεους", το μπατσικο χωραφι συνεχως τετοια καρπουζια βγαζει

5d226175825e63261c023762.jpg

Ev5ys8nXIAU5Xi8.jpg

Μη χτυπιεστε, τετοια φρουτα (ιδιως που υπηρετουν σε δυναμεις καταστολης) δεν αξιζουν συμπαθεια... οσο εσεις σκουζετε για τη κακη τη μπατσομοιρα, αυτοι θα σας δερνουν και θα ειναι υπεριφανοι :yesyes:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Diogos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Diogos » 10 Μαρ 2021, 20:11

Οργανωμένος του γαύρου λένε ότι είναι ο σπρίντερ που έκανε τη λαβή και έριξε τον δρασίτη κάτω.
Από τις κινήσεις φαίνεται ότι σίγουρα δεν είναι πρώτη του φορά που έρχεται αντιμέτωπος με τέτοια φάση.

https://www.zougla.gr/greece/article/si ... stinomikou
1 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 10 Μαρ 2021, 20:26

ВладимирВладимирович έγραψε:Ε δεν τους λες και "νεους", το μπατσικο χωραφι συνεχως τετοια καρπουζια βγαζει

5d226175825e63261c023762.jpg

Ev5ys8nXIAU5Xi8.jpg

Μη χτυπιεστε, τετοια φρουτα (ιδιως που υπηρετουν σε δυναμεις καταστολης) δεν αξιζουν συμπαθεια... οσο εσεις σκουζετε για τη κακη τη μπατσομοιρα, αυτοι θα σας δερνουν και θα ειναι υπεριφανοι :yesyes:

αυτοί πάνε φίλε, έχουν καεί
η σκέψη μου έιναι σε αυτούς που έρχονται απο πίσω
και είναι πααααρα πολλοί που θα μπορούσαν να πάνε προς τα εκεί

λυπάμαι που το λέω αλλά το σύστημα έχει εξασφαλίσει πολλούς υπηρέτες
στο κοντινό μέλλον
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”