Ωστε δολοφονος που πρεπει να σαπισει στην φυλακη ο ΔΚ ε? Οταν τα ειδωλα σας, ο Κολοκοτρωνης και ο Καραισκακης σηκωναν τα οπλα εναντιον της οθωμανικης πολιτειας και σκοτωναν οθωμανους υπηκοους ηταν καλα γραικυλοι μου? Θυμηστε μου ποσους νεκρους ''απεργους πεινας'' ειχαμε στην Αυτοκρατορια? Ποσους νεκρους απο ''τρομοκρατια'' και ποσους ''ανταρτες πολεις''?
Στην Αυτοκρατορια δεν σε ενοχλουσε κανεις αν κοιταγες την οικογενεια σου και πληρωνες τους φορους σου και αν γινοσουν μουσουλμανος δεν ειχες ουτε φορους. Οσοι σκοτωθηκαν πηγαιναν γυρευοντας επηρεασμενοι απο κατι αλητες σαν τον Ass-stone που ηθελαν να ανατρεψουν την - επιβεβλημενη απο τον Κυριο - εξουσια του Σεβασμιοτατου Σουλτανου μας. Στο σημερινο γραικυλισταν δεν μπορεις να κανεις ενα βημα χωρις να κινδυνευεις απο ''ανταρτες πολεις'', ''ταγματα εφοδου'', ''αντιεξουσιαστες'' και αλλα φρικια που γεννησε η αθεη πολιτεια του Γραικυλισταν, κατω απο την επιδραση των ιδεων των Κοραηδων, των Βολταιρων, των Μακρυγιαννηδων και αλλων αθεων κρετινων της ''Ελληνικης'' ''Επαναστασης''.
Μην κατηγορειτε λοιπον τον Κουφοντινα φιλοι ''συντηρητικοι'' της κατσιαπλαδοεπαναστασης. Η κοινωνια που φτιαξατε τον γεννησε.
Η υποκρισια των γραικων και ο Κουφοντινας
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
pluton
- Supreme poster

Re: Η υποκρισια των γραικων και ο Κουφοντινας
Σαν σήμερα ο Καραϊσκάκης αποκρούει 6.000 Τούρκους υπό τον Κιουταχή στο Κερατσίνι
https://www.protothema.gr/greece/articl ... keratsini/
https://www.protothema.gr/greece/articl ... keratsini/
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
nemo
- Supreme poster

αυτο με αρεσει με τους αριστερους καταφαντασια ενω ειναι ιστορικα αγραμματοι δινουν και απο πανω
μαθηματα ιστοριας επειδη εχουν μαθει ποτε εκλασε ο λενι και ο μαρξ και νομιζουν οτι γνωριζουν και την ελ ιστορια
ενταξει ο λαχου προσπαθει να κανει χιουμορ αλλα δεν το εκανε πετυχημενα -οταν γραφει ανακρίβειες
λαχου να μαθαινεις και κατι αν δεν ειχε ο ελ να πληρωσει τους φορους θα εδινε τον γιο του ή την κορη του
μαθηματα ιστοριας επειδη εχουν μαθει ποτε εκλασε ο λενι και ο μαρξ και νομιζουν οτι γνωριζουν και την ελ ιστορια
ενταξει ο λαχου προσπαθει να κανει χιουμορ αλλα δεν το εκανε πετυχημενα -οταν γραφει ανακρίβειες
λαχου να μαθαινεις και κατι αν δεν ειχε ο ελ να πληρωσει τους φορους θα εδινε τον γιο του ή την κορη του
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Deutsch Lover
- Basic poster

Επαληθεύεται ο Καζαντζάκης όταν έγραψε ότι ο κομμουνισμός είναι πνευματική ψώρα...
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Deutsch Lover έγραψε:Επαληθεύεται ο Καζαντζάκης όταν έγραψε ότι ο κομμουνισμός είναι πνευματική ψώρα...
στην αρχη εκανε γουτσου γουτσου με την αριστερα αλλα μετα οταν πηγε στην ρωσια αρχιζε και το γυριζε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
denplirono
- Extreme poster

ο κουφοντινας ειναι 11 φορες καταδικασμενος σε ισοβια. καθε παροχη που του δινει το κρατος ειναι βαρος για ολους μας.....ας συνεχιζει ως παλικαρι που την απεργια πεινας, καλο θα κανει σε ολου μας. το προβλημα μας δεν ειναι ο κουφοντινας, αλλα η χουνταρα που μας κυβερνα. κοβιντ υπαρχει παντου, αλλα μονο στην ελλαδα υπαρχει sms για να βγεις απο το σπιτι σου....χουνταρα λεμε................
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Το μητσοτακεικο, οπως ειπε σωστα ο Λαχουρ, πιανει χρυσαφι και τα κανει σκατα. Και βιτσε βερσα, καταφερε να κανει ηρωα εναν πολυ μετριο τρομοκρατη που δυο χρονια πριν δεν τον θυμωταν κανεις εκτως απο τους σκληροπυρινικους αναρχες.
Τωρα αν πεθανει οι συνεπειες θα ειναι ανεπροβλεπτες.
Τωρα αν πεθανει οι συνεπειες θα ειναι ανεπροβλεπτες.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Deutsch Lover έγραψε:Επαληθεύεται ο Καζαντζάκης όταν έγραψε ότι ο κομμουνισμός είναι πνευματική ψώρα...
Δεν ειμαι κομμουνιστης, ειμαι ρωμιος ορθοδοξος και νοσταλγος της Οθωμανικης Αυτοκρατοριας. Ο εθνικισμος που διχαζει τους ορθοδοξους και τους οδηγει στην βια ειναι πνευματικη ψωρα.
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Deutsch Lover έγραψε:Επαληθεύεται ο Καζαντζάκης όταν έγραψε ότι ο κομμουνισμός είναι πνευματική ψώρα...
Δεν ειμαι κομμουνιστης, ειμαι ρωμιος ορθοδοξος και νοσταλγος της Οθωμανικης Αυτοκρατοριας. Ο εθνικισμος που διχαζει τους ορθοδοξους και τους οδηγει στην βια ειναι πνευματικη ψωρα.
πουστης να ησουνα θα καταλαβαινα τι ησουνα. 1000 ανθρωπους να τους πεις αυτο και οι 1000 θα σου πουν να πας σε γιατρο να το κοιταξεις
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

denplirono έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
πουστης να ησουνα θα καταλαβαινα τι ησουνα. 1000 ανθρωπους να τους πεις αυτο και οι 1000 θα σου πουν να πας σε γιατρο να το κοιταξεις
Ημουν ξεκαθαρος δεν καταλαβαινω γιατι απορεις. Η Οθωμανικη Αυτοκρατορια εσωσε το ρωμεικο απο την λαιλαπα του καθολικισμου και διεσωσε την ορθοδοξη πιστη μας. Αντιθετα στο σημερινο γραικυλισταν η Ορθοδοξια ειναι σε παρακμη και την πολεμανε οι κοσμικοι αρχοντες. Οι σουλτανοι δε θα εκλειναν ποτε τις εκκλησιες οπως ο Μητσοβλακης.
0 .