Ο συναγωνιστής Κουφοντίνας κάνει 8 ημέρες απεργίας πείνας διότι λέει θέλει να τον φιλοξενήσει η φυλακή του Κορυδαλλού και όχι επαρχιακή φυλακή! (πολύ επαναστατικό αίτημα).
Ο Ν Ζαχαριάδης έκανε δύο φορές απεργία πείνας διότι δεν ήθελε να μείνει στην ΕΣΣΔ και ήθελε να επιστρέψει στην χουντική Ελλάδα, τελικά πέθανε από καρδιακό νόσημα όπως ανακοίνωσε η σοβιετική του πατρίδα (κάποιοι λένε ότι αυτοκτόνησε, αν είναι δυνατόν να αυτοκτονεί κάποιος στην ΕΣΣΔ!)....
Δεν θυμάμαι ο Ντερτιλής, ο Γ Παπαδόπουλος στάθηκαν τόσο ξεφτιλισμένοι να εκβιάζουν αν θα κάνουν μαμ ή αν δεν θα κάνουν μαμ; Θα μου πεις αυτοί δεν ήταν αριστεροί.
Απεργία πείνας
-
pluton
- Supreme poster

Απεργία πείνας
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
denplirono
- Extreme poster

Re: Απεργία πείνας
στις ποσες μερες ψοφαει το αναρχοπαρταλι; ελπιζω να ειναι κανονικη και οχι με κονσερβες
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
vallon
- Supreme poster

νομίζω ότι στις προσεχείς εκλογές ο κουφοντίνας θα κατέβει για βουλευτής και θα βγει παμψηφεί με τις μαλακίες που κάνει ο κούλης σας
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
nemo
- Supreme poster

αμα ειναι να μπω φυλακη και να ζωγραφιζω ολη μερα ....μπαινω ευχαριστως
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
vallon
- Supreme poster

nemo έγραψε:αμα ειναι να μπω φυλακη και να ζωγραφιζω ολη μερα ....μπαινω ευχαριστως
και έξω που είσαι όλο και κάνα μαύρο τιμολόγιο ρίχνεις ..
για πες μας
τι είναι το μαύρο χρήμα;;;
μη μου πεις ότι ΔΕΝ γνωρίζεις;
.gif)
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
pluton
- Supreme poster

Αν έκανε απεργία πείνας ο Κασιδιάρης θα ήταν τόσο ευαίσθητοι και ανθρωπιστές;
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
pluton
- Supreme poster

Στον γιο του Κουφοντίνα επεβλήθηκε πρόστιμο
Ευκαιρία είναι σύντροφοι να ξεκινήσετε όλοι μαζί μια απεργία πείνας ή να τσοντάρετε να πληρώσουν οι "επαναστάτες" το πρόστιμο.
Το δεύτερο δεν το βλέπω πολύ πιθανό.
....Σε όλους επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση και παράβαση του νόμου 285. Σε βάρος των συλληφθέντων ασκήθηκαν διώξεις για τα κατά περίπτωση αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων, απόπειρα άσκησης σωματικής βλάβης και απείθεια....
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/eleyth ... e-prostimo
Ευκαιρία είναι σύντροφοι να ξεκινήσετε όλοι μαζί μια απεργία πείνας ή να τσοντάρετε να πληρώσουν οι "επαναστάτες" το πρόστιμο.
Το δεύτερο δεν το βλέπω πολύ πιθανό.
0 .
-
pluton
- Supreme poster

LavrentisBeria
@LavrentisBeria4
Ενας κανονικος ανθρωπος θα ειχε μεταναστευσει Ουρουγουαη και θα ειχε αλλαξει επώνυμο. Ενας κόπανος θα εγραφε το παρακάτω:
Άδωνις Γεωργιάδης
@AdonisGeorgiadi
·
25 λ
Αυτό γράφεται για ένα τροχαίο ατύχημα ενός αστυνομικού από την φρουρά της στο οποίο η ίδια δεν είχε καμμία σχέση, από τον γιο του ανθρώπου που σκότωσε τον σύζυγο και τον πατέρα των παιδιών της
@Dora_Bakoyannis
αντί να σκύβει το κεφάλι όταν την βλέπει από την ντροπή του!
@LavrentisBeria4
Ενας κανονικος ανθρωπος θα ειχε μεταναστευσει Ουρουγουαη και θα ειχε αλλαξει επώνυμο. Ενας κόπανος θα εγραφε το παρακάτω:
Άδωνις Γεωργιάδης
@AdonisGeorgiadi
·
25 λ
Αυτό γράφεται για ένα τροχαίο ατύχημα ενός αστυνομικού από την φρουρά της στο οποίο η ίδια δεν είχε καμμία σχέση, από τον γιο του ανθρώπου που σκότωσε τον σύζυγο και τον πατέρα των παιδιών της
@Dora_Bakoyannis
αντί να σκύβει το κεφάλι όταν την βλέπει από την ντροπή του!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

ειναι αισχος πρεπει ο μαχητης κουφοτρομοκρατης να συνεχισει την απεργια μεχρι τελους
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
-
pluton
- Supreme poster

denplirono έγραψε:ειναι αισχος πρεπει ο μαχητης κουφοτρομοκρατης να συνεχισει την απεργια μεχρι τελους
Και εγώ αυτής της άποψη είμαι, δεν υποχωρούν σύντροφε σ αυτή την φάση του αγώνα το πάνε μέχρι φέρετρο.
Εκτός και αν την σκυτάλη του αγώνα για το "δίκαιο και την λευτεριά " την πάρει στα χέρια του ο Έκτορας ...
0 .