Eίχε προγραμματίσει η κυβέρνηση να εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού και έφερε ΜΟΝΟ 150.000 εμβόλια

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Eίχε προγραμματίσει η κυβέρνηση να εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού και έφερε ΜΟΝΟ 150.000 εμβόλια

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 16 Δεκ 2020, 18:40

Μα τι νουμερα ειναι αυτοι; :laugh1:

Αφου εκαναν μεγαλεπηβολα σχεδια για να εμβολιαστει το 70% του πληθυσμου μεχρι τον Ιουνιο...

κι αφου ελεγαν ψεκ οσους δεν θελουν να το κανουν...

κι αφου διχασαν το λαο σε εμβολιαστες και αντιεμβολιαστες...

τελικα πηραν μονο 300.000 δοσεις εμβολιων που κανουν για 150.000 στομα. :D

Πέτσας: Κακά νέα, μόνο 300.000 δόσεις εμβολίου θα έρθουν αρχικά στην Ελλάδα - Θα εμβολιαστούν 150.000 τον Γενάρη

"Βόμβα" έριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, μιλώντας την Τετάρτη το πρωί στα "Παραπολιτικά FM" και την εκπομπή "Μπρα ντε φέρ", και λέγοντας ότι οι δόσεις για τον εμβολιασμό που θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο ή όπως είπε και μέσα στο Δεκέμβριο, θα είναι αισθητά μειωμένες σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, θα έρθουν μόνο 300.000 δόσεις εμβολίου που σημαίνει ότι μέσα στον Ιανουάριο θα εμβολιαστούν μόλις 150.000 άτομα. Μάλιστα ο κ. Πέτσας χαρακτήρισε αυτή την εξέλιξη ως κακό νέο.

https://www.thetoc.gr/politiki/article/ ... on-genari/

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Eίχε προγραμματίσει η κυβέρνηση να εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού και έφερε ΜΟΝΟ 150.000 εμβόλια

Δημοσίευσηαπό nemo » 16 Δεκ 2020, 19:26

και παλι καλα γιατι εγω περιμενα την ανοιξη με καλοκαιρι τα πρωτα εμβολια γιατι θελουν πολλα εξοδα
να μεταφερθουν και να συντηρηθούν
οποτε λιγοι λιγοι θα το κανουν ..μας συμφερει γιατι μεχρι να ερθει η σειρα μας θα προλαβουμε
να δουμε τις παρενεργειες ....αρκει οι κεκεδες του φορουμ να τρεξουν πρωτοι πρωτοι να το κανουν
συν και ενα ανεξαρτητο μελος την μπιζελι και τον δημοσιο κηφηνα τον βαλλον για να διαπιστωσουμε
αν αξιζει να το κανουμε ..μπραβο το κουλι -να λεμε και τα καλα :laugh1:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Eίχε προγραμματίσει η κυβέρνηση να εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού και έφερε ΜΟΝΟ 150.000 εμβόλια

Δημοσίευσηαπό vallon » 16 Δεκ 2020, 20:21

nemo έγραψε:και παλι καλα γιατι εγω περιμενα την ανοιξη με καλοκαιρι τα πρωτα εμβολια γιατι θελουν πολλα εξοδα
οποτε λιγοι λιγοι θα το κανουν ..μας συμφερει γιατι μεχρι να ερθει η σειρα μας θα προλαβουμε
να δουμε τις παρενεργειες ....αρκει οι κεκεδες του φορουμ να τρεξουν πρωτοι πρωτοι να το κανουν
συν και ενα ανεξαρτητο μελος την μπιζελι και τον δημοσιο κηφηνα τον βαλλον για να διαπιστωσουμε

πεινάς κοπρίτη της κομπίνας;
ε φάε κούλη που ψήφισες τώρα και μην κλαις παθαίνεις ότι σου αξίζει

σε δυο χρονάκια πάλι θα τον ξαναψηφίσεις τι κλαίγεσαι και κράζεις; μόνο για το ...εφέ?
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 16 Δεκ 2020, 20:27

vallon έγραψε:
nemo έγραψε:και παλι καλα γιατι εγω περιμενα την ανοιξη με καλοκαιρι τα πρωτα εμβολια γιατι θελουν πολλα εξοδα

σε δυο χρονάκια πάλι θα τον ξαναψηφίσεις τι κλαίγεσαι και κράζεις; μόνο για το ...εφέ?

νομιζω οτι το εγραψα οτι ψηφισα χα ...και σιγα να μην ψηφισω κουλι και τσιπρακο ή πασοκ
και καπου προς στο εθνικιστικο θα το ριξω παλι ....και για πειραγμα σε λεω κηφηνα αν και δεν αλλαζει τιποτα
ως προς την ιδιοτητα σου ...χωνεψε το οτι εισαι του δημοσιου και εχεις πολλες πολλες ελευθερες ωρες
να ξεκουραζεσαι :P
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 16 Δεκ 2020, 22:47

βρε 1 δις να φερει, χωματερη θα πανε οπως πηγαν τα 12 μυρρια εμβολιων που παρειγγειλε ο τοτε σωτηρας Αβραμοπουλος ως υπουργος υγειας μετα τις κατευτθυνσεις ποιανου λετε; Μα φυσικα του ξωτικου μας του εθνοπατερουλη τσιορδα....τυχαιο; δεν πιστευω στην τυχη....ειδικα στην τυχη που ευνοει καποιους συγκεκριμενους μονο.

φυσικα μετα απο κατι τετοια...ουτε οι υγειονομικοι δεν θα το κανουν
https://www.newsit.gr/kosmos/emvolio-Pf ... i/3183246/
Εμβόλιο Pfizer: Υγειονομικός υπάλληλος εμφάνισε σοβαρή αλλεργική κρίση
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 16 Δεκ 2020, 23:08

Εμενα μου αρκει να το κανει μοναχα ο Κουλης οπως ειπωθηκε, του εχω ετοιμο και το στεφανι το καλοταξιδο :enamorado:

Εικόνα
1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 17 Δεκ 2020, 00:16

ВладимирВладимирович έγραψε:Εμενα μου αρκει να το κανει μοναχα ο Κουλης οπως ειπωθηκε, του εχω ετοιμο και το στεφανι το καλοταξιδο :enamorado:

Εικόνα

Και τα μέλη της ευρύτερης οικογένειας παρακαλώ, εδώ ανηψούδι ήταν ο Λιάπης και είδαμε πού έφτασε.
Όλο το σόι εμβολιασμός, καλού κακού.
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 17 Δεκ 2020, 03:58

fasistario έγραψε:
Και τα μέλη της ευρύτερης οικογένειας παρακαλώ

Μαζι σου αλλα που τετοια τυχη βρε αδερφε... κωλοφαρδοι θα ειμαστε αφου ξεμπλεξουμε τουλαχιστον απο εναν :cry_smiley07:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 17 Δεκ 2020, 04:22

nemo έγραψε:
vallon έγραψε:

νομιζω οτι το εγραψα οτι ψηφισα χα ...και σιγα να μην ψηφισω κουλι και τσιπρακο ή πασοκ
και καπου προς στο εθνικιστικο θα το ριξω παλι ....και για πειραγμα σε λεω κηφηνα αν και δεν αλλαζει τιποτα
ως προς την ιδιοτητα σου ...χωνεψε το οτι εισαι του δημοσιου και εχεις πολλες πολλες ελευθερες ωρες
να ξεκουραζεσαι :P

ότι πεις εσύ μικρό μου καθυστερημένο..
δεν μου το έλεγες απο την αρχή ότι ψήφισες χα να μην ασχολούμαι μαζί σου?

πήξε νέμο
είμαι ένας κηφήνας και κάθομαι ... πολύ γουστάρω
:laugh1:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Δεκ 2020, 07:30

Δεν υπαρχει περιπτωση να εμβολιαστουν 7 εκ. μεχρι το καλοκαιρι. Ουτε θα βρεθουν τοσοι που θα το δεχθουν ουτε υπαρχει η δυνατοτητα να φερουν 14 εκ. (δυο δοσεις ο καθενας) μεχρι τοτε.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”