Προβλεψη δικη μου:
Πιστευω οτι θα καταδικαστει ως εγκληματικη οργανωση αλλιως θα εκτεθει η ΝΔ που τους κυνηγησε και ειναι σημερα κυβερνηση και θα πρεπει να τους επιστραφουν καποια εκατομυρια απο τις κομματικες επιχορηγησεις. Φανταστειτε τι πολιτικο κοστος θα εχει η ΝΔ να πρεπει να τους αποζημιωσει για τον 1,5 χρονο που εκατσαν φυλακη και να τους επιστρεψει τις επιχορηγησεις σε περιπτωση αθωωσης. Θα γινουν τελειως ξεφτιλα. Οι ακροδεξιοι θα τους κατηγορουν για σκευωρους και οι αριστεροι οτι αθωωσαν τους ναζι. Δεν τους παιρνει να τους αθωωσουν.
Οσοι φυσικοι αυτουργοι κατηγορουνται για κακουργημα (πχ Ρουπακιας) θα μπουν μεσα για αρκετα χρονια. Οι υπολοιποι ειτε θα απαλλαχθουν λογω παραγραφης (αν κατηγορουνται για πλημμεληματα) ειτε με διαφορα ελαφρυντικα και νομικα σουξου μουξου θα κατσουν ελαχιστα μεσα (ή και καθολου).
Η ενταξη σε εγκληματικη οργανωση τιμωρειται μολις με 1-5 χρονια αν υπαρχει ελαφρυντικο και με δεδομενο οτι πολλοι απο αυτους ηδη εκατσαν 18 μηνες λογω προφυλακισης αυτο σημαινει οτι οσοι κατηγορουνται μονο για αυτο δε θα κατσουν καθολου μεσα. Η διευθυνση με ελαφρυντικο παει στα 2 με 8 χρονια οποτε ο χοντρος στην καλυτερη θα κατσει 2-3 χρονια αν συνυπολογιστει η προφυλακιση και το οτι στην πραξη οι κρατουμενοι καθονται για τα 2/3 της ποινης το πολυ.
Το καλο απο αυτην την ιστορια ειναι οτι η ΧΑ εχει τελειωσει πολιτικα και οτι αυτος ο χωρος θα κανει τουλαχιστον μια 10ετια να συνελθει οποτε ξεβρωμισαμε για την ωρα.
Σημερα τελειωνει η δικη των ναζι
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Σημερα τελειωνει η δικη των ναζι
Οι άμεσα εμπλεκόμενοι με το φόνο και άλλες εγκληματικές ενέργειες θα πάνε μέσα (για όσο τέλος πάντων κάτσουν μέσα κι αυτοί) και οι άλλοι θα φάνε ποινές μηνών ή ολίγων ετών, για να μην μπορούν να διεκδικήσουν αποζημιώσεις που τους κράτησαν για 18 μήνες.
Και η ελληνική δικαιοσύνη θα αποδώσει δικαιοσύνη και θα είμαστε χαρούμενοι που νίκησε η δημοκρατία (αυτή που για δεκαετίες δεν έκανε απολύτως τίποτα για να ερευνήσει τις επιθέσεις της Χρυσής Αυγής) και μετά ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.
Η πρόεδρος του δικαστηρίου πρόσφατα προήχθη στη θέση του αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου (για τους μη γνωρίζοντες η επιλογή των προέδρων και αντιπροέδρων των ανωτάτων δικαστηρίων γίνεται με απόφαση του εκάστοτε υπουργικού συμβουλίου).
Και η ελληνική δικαιοσύνη θα αποδώσει δικαιοσύνη και θα είμαστε χαρούμενοι που νίκησε η δημοκρατία (αυτή που για δεκαετίες δεν έκανε απολύτως τίποτα για να ερευνήσει τις επιθέσεις της Χρυσής Αυγής) και μετά ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.
Η πρόεδρος του δικαστηρίου πρόσφατα προήχθη στη θέση του αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου (για τους μη γνωρίζοντες η επιλογή των προέδρων και αντιπροέδρων των ανωτάτων δικαστηρίων γίνεται με απόφαση του εκάστοτε υπουργικού συμβουλίου).
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Πάμε τώρα για το γύρο των ελαφρυντικών.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ενοχοι ολα τα καλα παιδια. Πακιστανολιακος, Κασιδιαρα, Λαγος στιφαδο, Μιχος κλπ. Δεν περιμενα τοσο καλη αποφαση. Ανεξαρτητα με το αν μπουν φυλακη και ποσο ειναι ενα γερο χαστουκι στην συμμορια και δικαιωση ολων των θυματων της ΧΑ και της πολιτικης αγωγης που κυνηγησε το θεμα.
To καλο ειναι οτι επειδη πολλοι απο αυτους εχουν καταδικαστει για διαφορα αδικηματα στο παρελθον δε θα μπορουν να επικαλεστουν προτερο εντιμο βιο.
To καλο ειναι οτι επειδη πολλοι απο αυτους εχουν καταδικαστει για διαφορα αδικηματα στο παρελθον δε θα μπορουν να επικαλεστουν προτερο εντιμο βιο.
1 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

«Με τη σημερινή απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών επέρχεται η Νέμεση στην Ύβρη που συνιστά για το Κράτος Δικαίου η Χρυσή Αυγή», σημειώνει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε δήλωσή του για την απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για τη Χρυσή Αυγή
https://www.kathimerini.gr/politics/561 ... i-apofasi/

Σας την φορεσε για τα καλα ο καραφλας ναζιστακια...

0 .
-
nemo
- Supreme poster

Γράφει εύστοχα ένας φίλος:
"Ως γνωστόν δεν έχω ουδεμία σχέση με το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Όμως ως Έλληνας και ως εθνικιστής έχω την υποχρέωση αλλά και το δικαίωμα να βγάλω τα συμπεράσματά μου για την απόφαση του δικαστηρίου.
Η μόνη δικαιωμένη από το αποτέλεσμα της δίκης της Χρυσής Αυγής, είναι η Μάγδα Φύσσα. Ο δολοφόνος του γιου της καταδικάστηκε κι έτσι έπρεπε.
Όλα τα υπόλοιπα είναι αποτελέσματα μιας πολιτικής σκευωρίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, η οποία, για ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ και μόνο λόγους, κυνήγησε ένα πολιτικό κόμμα που απλά της έκοβε ψήφους.
Πιστεύω ότι αν έβλαψε κάποιον η Χρυσή Αυγή, είναι πρώτα από όλους και όλα, η ιδέα του ελληνικού εθνικισμού, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είδαμε να ευαγγελίζονται τα ηγετικά της στελέχη. Τους χαρακτηρίζω επομένως ως αποτυχημένους πολιτικά αλλά όχι εγκληματίες.
Τέλος, η αριστερά οπωσδήποτε δεν μπορεί να μιλάει για τρομοκρατία. Είναι η πρώτη και μόνη διδάξασα σε αυτόν τον τομέα
"Ως γνωστόν δεν έχω ουδεμία σχέση με το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Όμως ως Έλληνας και ως εθνικιστής έχω την υποχρέωση αλλά και το δικαίωμα να βγάλω τα συμπεράσματά μου για την απόφαση του δικαστηρίου.
Η μόνη δικαιωμένη από το αποτέλεσμα της δίκης της Χρυσής Αυγής, είναι η Μάγδα Φύσσα. Ο δολοφόνος του γιου της καταδικάστηκε κι έτσι έπρεπε.
Όλα τα υπόλοιπα είναι αποτελέσματα μιας πολιτικής σκευωρίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, η οποία, για ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ και μόνο λόγους, κυνήγησε ένα πολιτικό κόμμα που απλά της έκοβε ψήφους.
Πιστεύω ότι αν έβλαψε κάποιον η Χρυσή Αυγή, είναι πρώτα από όλους και όλα, η ιδέα του ελληνικού εθνικισμού, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είδαμε να ευαγγελίζονται τα ηγετικά της στελέχη. Τους χαρακτηρίζω επομένως ως αποτυχημένους πολιτικά αλλά όχι εγκληματίες.
Τέλος, η αριστερά οπωσδήποτε δεν μπορεί να μιλάει για τρομοκρατία. Είναι η πρώτη και μόνη διδάξασα σε αυτόν τον τομέα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

σημερα κερδισαμε τον πολεμο κατα των ναζι και σε λιγο θα παρουμε και την πολεμικη αποζημιωση
του 40 αφου καποιοι ελ νομιζουν οτι βρισκονται στο 4ο και πολεμουν τους ναζι
ειναι να γελας και να κλαις
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
-
Εσθήρ
- Basic poster

400.000 ΕΝΟΧΟΙ ΧΩΡΙΣ ''αλλά''
0 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος
-
nemo
- Supreme poster

θα μπουμε στην βουλη για την εσθηρ και μονο και καποτε κυβερνηση
0 .
-
Εσθήρ
- Basic poster

nemo έγραψε:θα μπουμε στην βουλη για την εσθηρ και μονο και καποτε κυβερνηση
Λουφαξε στην τρυπα σου ΝΑΖΙ και μοκο.Ουτε τη ροχαλα μου δεν χαραζιμω στη μουρη σου.εσενα και των ομοιων σου.,
Περιμεναμε πολυ καιρο να ακουστει η ΑΛΗΘΕΙΑ που ολοι ξεραμε,αλλα λιγοι ΛΕΓΑΜΕ.
0 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.