Μετα την φετινη υφεση υπολογιζεται πως το ΑΕΠ (αγοραιες τιμες) θα πεσει στα 170 δις. Αυτο ειναι το χαμηλοτερο επιπεδο που εχει φτασει το ΑΕΠ μας μετα την κριση, με το προηγουμενο αρνητικο ρεκορ να ειναι τα 176 δις το 2016. Την τελευταια φορα που η Ελλαδα ειχε 170 δις ηταν μεταξυ του 2002 (163 δις) και 2003 (179 δις). Το χρεος αναμενεται να ξεπερασει το 200%.
Ολα δειχνουν οτι θα ζησουμε μια πολυ χειροτερη εκδοχη του 2010-13.
Χαρουμενο 2002
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Χαρουμενο 2002
Ένα χρόνο ακόμα πίσω να πάμε και φτάσαμε στη δραχμή. 

1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
nemo
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Μετα την φετινη υφεση υπολογιζεται πως το ΑΕΠ (αγοραιες τιμες) θα πεσει στα 170 δις. Αυτο ειναι το χαμηλοτερο επιπεδο που εχει φτασει το ΑΕΠ μας μετα την κριση, με το προηγουμενο αρνητικο ρεκορ να ειναι τα 176 δις το 2016. Την τελευταια φορα που η Ελλαδα ειχε 170 δις ηταν μεταξυ του 2002 (163 δις) και 2003 (179 δις). Το χρεος αναμενεται να ξεπερασει το 200%.
Ολα δειχνουν οτι θα ζησουμε μια πολυ χειροτερη εκδοχη του 2010-13.
τοτε ενα γενικο λοκνταουν μας σωζει οπως λετε συνεχως θα το κανουμε και συγχρονως θα παρακαλαμε την εε
για περισσοτερα ευρω αλλιως -θα τους απειλουμε με νταουλια -φευγουμε απο την εε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
vallon
- Supreme poster

Adminović έγραψε:Ένα χρόνο ακόμα πίσω να πάμε και φτάσαμε στη δραχμή.
το πιο αστείο είναι ότι υπάρχουν ακόμα κορόιδα που κράζουν υπέρ του ευρώ...!!!!

0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Αλλη μια τετοια χρονια και θα βγουν οι προφητειες του Πατροκοσμα για γενικευμενη πεινα.
.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
denplirono
- Extreme poster

Αρίστος έγραψε:Αλλη μια τετοια χρονια και θα βγουν οι προφητειες του Πατροκοσμα για γενικευμενη πεινα.
.
μπα....αρκει ενας ελληνοτουρκικος δεν θα προλαβει 2η χρονια
τιναζονται ολα στο αερα, ευρω, επενδυσεις ευρωπαιων σε μογγολια, ο χρυσος βγαζει φτερα, τα τροφιμα βγαζουν φτερα....αστα να πανε
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη