Πτώση 70%-80% στην αγορά

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Πτώση 70%-80% στην αγορά

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 27 Μάιος 2020, 18:04

Όσοι έχουν παρτίδες με αγορά και επιχειρήσεις θα γνωρίζουν πως αυτή τη στιγμή υπάρχει πτώση 70%-80%.

Δεν μιλάω για την περίοδο της καραντίνας, μιλάω για τις δυο εβδομάδες που έχουν ανοίξει τα μαγαζιά.

Πτώση 70%-80% σε σχέση με τον περσινό Μάιο.

Ακόμη και οι ταξιτζήδες κλαίνε και σκέφτονται να αλλάξουν επάγγελμα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Πτώση 70%-80% στην αγορά

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 27 Μάιος 2020, 18:23

Παρεπιπτόντως σύμφωνα με τον Καββαθά το 20% των μαγαζιών της εστίασης δεν άνοιξε καν.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 27 Μάιος 2020, 18:33

εχει να πεσει πούλος........ασαλιωτος....να δουμε πως θα ξεχειμωνιασει το ελληνοφωνο κρατος
ΥΓ:τον σεπεμβρη δεν κανουν οι εταιρεις τις 3μηνες δηλωσεις για το πως πηγαν; αν ναι...θα ειναι μηνας σεπτεμρης, προς το τελος του και θα ειναι μεγαλη και βαρυα ...η ψωλια.....περιμενει το κρατος να μασει λεφτα να πληρωσει μισθους ΔΥ και συνταξεις :laugh1: :laugh1: :laugh1:
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 27 Μάιος 2020, 18:38

Δεν μπορώ να το πιστέψω.

Xωρίς lockdown πετάει ο αγορά, οι ελεύθεροι-καραντινιασμένοι που καταπιέστηκαν μέσα στα σπίτια τους βλέπουμε να έχουν ξεχυθεί στους δρόμους διψασμένοι για ζωή

Εικόνα

Τώρα θα μου πείτε, οι παγκοσμιοποιητές φροντίσαν να τρομοκρατήσουν αρκετούς, και χωρίς καραντίνα η ψευτο-πανδημία κρέμεται ως Δαμόκλειος Σπάθη πάνω απο τον καταναλωτή και τον αποτρέπει να κάνει σεφτέ.

Γι αυτό, πρέπει να ενταθεί ο καλός εκείνος αγώνας που ξεσκεπάζει το ψέμα της πανδημίας, και να επιστρέψουν όλα στην κανονική κανονικότητα, και όχι σε αυτή την βιοτρομοκρατική των παγκοσμιοποιητών.

Kαλώ σε συστράτευση με τις ηγετικές μορφές του αντικαραντινισμού.

.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 27 Μάιος 2020, 18:43

Ακόμη, νομίζω ότι πλέον δεν αρκεί μόνο το ξεσκέπασμα της κλίκας Γκέητς στο ελεύθερο διαδίκτυο.

Πρέπει να οργανωθούμε ως κίνημα, να μαζευτούμε κάπου cosy, να ακούσουμε καμιά ομιλία σοβαρών ανθρώπων για το θέμα, να καταρτίσουμε καμιά λίστα με βασικά αιτήματα, κλπ.

.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 27 Μάιος 2020, 18:53

denplirono έγραψε:εχει να πεσει πούλος........ασαλιωτος....να δουμε πως θα ξεχειμωνιασει το ελληνοφωνο κρατος
ΥΓ:τον σεπεμβρη δεν κανουν οι εταιρεις τις 3μηνες δηλωσεις για το πως πηγαν; αν ναι...θα ειναι μηνας σεπτεμρης, προς το τελος του και θα ειναι μεγαλη και βαρυα ...η ψωλια.....περιμενει το κρατος να μασει λεφτα να πληρωσει μισθους ΔΥ και συνταξεις :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Και ποιος σου 'πε ότι θέλει να μάσει. :fico:
Υπάρχει ρε καλύτερη ευκαιρία να σου πάει μισθούς και συντάξεις στα 200 ευρώ (χρόνια το παλεύουν αυτό και δεν τους έβγαινε) και να μην κουνηθεί φύλλο;
Θα σου πει, το κράτος, δεν έμασα, θέλω αλλά αδυνατώ να σου δώσω και τα παράπονα σου στον κορονοϊό και στους ειδικούς που μου εισηγήθηκαν καθολική καραντίνα για να μη μαζεύω νεκρούς με τα κάρα.
Εγώ, θα σου ξαναπεί το κράτος, έκανα ότι μου είπαν για σου σώσω τη ζωή και στην έσωσα.
Αν θέλεις και λεφτά, θα σου ματαξαναπεί το κράτος, φόρα τη μάσκα σου και τράβα ζήτα τα από τον Τσιόδρα, τον Μόσιαλο και τον Μαγιορκίνη. :D
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
mister spooky
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό mister spooky » 27 Μάιος 2020, 19:33

Προέλλην έγραψε:Πρέπει να οργανωθούμε ως κίνημα, να μαζευτούμε κάπου cosy, να ακούσουμε καμιά ομιλία σοβαρών ανθρώπων για το θέμα, να καταρτίσουμε καμιά λίστα με βασικά αιτήματα, κλπ.
.

Ενα σε λέω, εχω σκάσει μύτη, απο παρεξήγηση, σε τέτοια συνάντηση και ήμουν ο μόνος που φορούσε μάσκα.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 27 Μάιος 2020, 23:43

Ραν ταν πλαν έγραψε:
denplirono έγραψε:εχει να πεσει πούλος........ασαλιωτος....να δουμε πως θα ξεχειμωνιασει το ελληνοφωνο κρατος

Και ποιος σου 'πε ότι θέλει να μάσει. :fico:
Υπάρχει ρε καλύτερη ευκαιρία να σου πάει μισθούς και συντάξεις στα 200 ευρώ (χρόνια το παλεύουν αυτό και δεν τους έβγαινε) και να μην κουνηθεί φύλλο;
Θα σου πει, το κράτος, δεν έμασα, θέλω αλλά αδυνατώ να σου δώσω και τα παράπονα σου στον κορονοϊό και στους ειδικούς που μου εισηγήθηκαν καθολική καραντίνα για να μη μαζεύω νεκρούς με τα κάρα.
Εγώ, θα σου ξαναπεί το κράτος, έκανα ότι μου είπαν για σου σώσω τη ζωή και στην έσωσα.
Αν θέλεις και λεφτά, θα σου ματαξαναπεί το κράτος, φόρα τη μάσκα σου και τράβα ζήτα τα από τον Τσιόδρα, τον Μόσιαλο και τον Μαγιορκίνη. :D

εξακολουθεις να σκεφτεσαι ως κομμουνιστης σε καπιταλιστικο καθεστως. το κανετε ολοι οι κκεδες. μαστορα στον καπιταλισμο οπως φυσικα ξερεις(ασχετα αν σε/με αρεσει ή οχι), για να εισπραξει το κρατος πρεπει οι πολιτες να εχουν. αν δεν εχουν θα εισπραξει @@ καλαβρεζικα και παπαγια ταιλανδης με μπολικη παπαροσκονη
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

alaniaris
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό alaniaris » 27 Μάιος 2020, 23:48

και πιο πολυ θα ναι
αφου δεν κινειται τιποτα
0 .

Αρχέλαος
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Αρχέλαος » 27 Μάιος 2020, 23:51

Αρίστος έγραψε:Όσοι έχουν παρτίδες με αγορά και επιχειρήσεις θα γνωρίζουν πως αυτή τη στιγμή υπάρχει πτώση 70%-80%.

Δεν μιλάω για την περίοδο της καραντίνας, μιλάω για τις δυο εβδομάδες που έχουν ανοίξει τα μαγαζιά.

Πτώση 70%-80% σε σχέση με τον περσινό Μάιο.

Ακόμη και οι ταξιτζήδες κλαίνε και σκέφτονται να αλλάξουν επάγγελμα.

.

Έστω ότι ισχύουν αυτά.
Εσύ δεν έλεγες ότι η οικονομία έπρεπε να ανοίξει πιο νωρίς;
Φαντάσου τότε τι πτώση θα υπήρχε.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”