Απολέσαμε εθνικό έδαφος, μούγκα στη στρόυγγα

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 23 Μάιος 2020, 09:30

Σάλος στα διεθνή ΜΜΕ από την κατάληψη ελληνικού εδάφους στον Έβρο από την Τουρκία
https://www.pronews.gr/elliniki-politik ... n-evro-apo

Εάν το κόμμα του Α. Τσίπρα βρισκόταν στην κυβέρνηση, δεν θα είχε κάνει κάτι το διαφορετικό στα ελληνοτουρκικά. Εξάλλου παρέδωσε το όνομα της Μακεδονίας και τίποτα δεν θα εμπόδιζε το ΣΥΡΙΖΑ να έκανε παραχωρήσεις και στο Αιγαίο.
https://www.pentapostagma.gr/politiki/k ... a-ton-ebro

----
αρα όντως απολέσαμε εθνικό έδαφος και ο γαλάζιος σύριζα κανει

Εικόνα

απορω οι παπαρες γιατι κάνουνε ασκησεις με τον στατο; γιατι εχουμε στρατο; γιατι ορικιζονται οι ψευτες στρατιωτικοι να υπερασπιζονται το χωρα οταν δεν την υπερασπιζονται; δεν χρειζαομαστε στρατο που δεν χρειαζεται να υπερασπισει το εθνικο εδαφος, δεν τον θελουμε, ουτε θελουμε να τον πληρωνουμε....καλυτερα να βαλουμε τον κυνηγετικο συλλογο εβρου, καλυτερη υπερασπιση θα κανει παρα ο ελληνικος στρατος ο κανω πως δεν βλεπω και κανω και τον χαζο και τον μουγγο.....
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Απολέσαμε εθνικό έδαφος, μούγκα στη στρόυγγα

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Μάιος 2020, 10:22

Σας τα λεγα οτι η ΝΔουλα πουλαει φουμαρα αλλα ησασταν πολυ απασχολημενοι να την χειροκροτατε επειδη εριξε μερικα δακρυγονα στον Εβρο
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 23 Μάιος 2020, 11:03

Λαχουρένιος έγραψε:Σας τα λεγα οτι η ΝΔουλα πουλαει φουμαρα αλλα ησασταν πολυ απασχολημενοι να την χειροκροτατε επειδη εριξε μερικα δακρυγονα στον Εβρο

ε.......εν μερη εχεις δικαιο, θα ηθελα να πω οτι εχεις αδικο...δικαιολογω τον εαυτο μου ομως απολυτα για το γεγονος που δεν τους εχω ψηφισει ποτε απο το 2004 και μετα
1 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 23 Μάιος 2020, 11:29

denplirono έγραψε:ε.......εν μερη εχεις δικαιο, θα ηθελα να πω οτι εχεις αδικο...δικαιολογω τον εαυτο μου ομως απολυτα για το γεγονος που δεν τους εχω ψηφισει ποτε απο το 2004 και μετα

Ψήφισες Καραμαλούγκα και περίμενες να εφαρμόσει εθνικές πολιτικές;
Ήλπιζες ότι θα κάνει έρευνα για το Χρηματιστήριο;

:laugh1: :laugh1: :P
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
mister spooky
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό mister spooky » 23 Μάιος 2020, 13:07

Αφού είναι σύμμαχη χώρα δεν κάνει τέτοια, και αν κάνει χαλαλι της.
0 .

Άβαταρ μέλους
mister spooky
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό mister spooky » 23 Μάιος 2020, 13:16

Η ελληνικη αστικη ταξη δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της χώρας, μας έχει βάλει στο νάτο και βιώνουμε την τεραστια αντίφαση του να είμαστε ταυτόχρονα συμμαχοι και εχθροί με την τουρκία. Δεν μπορουμε να ξεφύγουμε απο αυτό το αδιεξοδο που μας οδηγησε και ενέχει κινδύνους και για τη ζωή μας.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Μάιος 2020, 13:37

denplirono έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Σας τα λεγα οτι η ΝΔουλα πουλαει φουμαρα αλλα ησασταν πολυ απασχολημενοι να την χειροκροτατε επειδη εριξε μερικα δακρυγονα στον Εβρο

ε.......εν μερη εχεις δικαιο, θα ηθελα να πω οτι εχεις αδικο...δικαιολογω τον εαυτο μου ομως απολυτα για το γεγονος που δεν τους εχω ψηφισει ποτε απο το 2004 και μετα

To σλογκαν της ΝΔ στις επομενες εκλογες: Ο Εβρος ανηκει στα δεντρα του :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 24 Μάιος 2020, 22:13

Adminović έγραψε:
denplirono έγραψε:ε.......εν μερη εχεις δικαιο, θα ηθελα να πω οτι εχεις αδικο...δικαιολογω τον εαυτο μου ομως απολυτα για το γεγονος που δεν τους εχω ψηφισει ποτε απο το 2004 και μετα

Ψήφισες Καραμαλούγκα και περίμενες να εφαρμόσει εθνικές πολιτικές;
Ήλπιζες ότι θα κάνει έρευνα για το Χρηματιστήριο;

:laugh1: :laugh1: :P

ημουνα νιος......αλλα στο υποσχομαι, δεν το ξαναεκανα αυτο το λαθος ομως....εβαλα μυαλο :D
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 25 Μάιος 2020, 04:55

Είσαστε πολύ κοντόφθαλμοι
δεν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε ότι η κυβέρνησή μας , εργάζεται σθεναρά για την προώθηση των ελληνικών συμφερόντων

Το στρατηγικό σχέδιο της είναι ότι περιμένει να πέσει η τουρκία σαν ώριμο φρούτο
μόλις πέσει ο σουλτάνος θα εφορμήσει και θα πάρει ο ελ στρατός την πόλη και πιθανόν θα ξαναξυπνήσει ο μαρμαρωμένος

άσχετοι
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 25 Μάιος 2020, 10:25

ειναι κριμα που εχουμε στρατο, ειναι κριμα που εχουμε και πληρωνουμε στρατιωτικους, ξυνουν τα πελε τους και οταν ειναι να κανουν πολεμο, λενε ε τωρα δε βαριεσαι....κριμα που εχουμε υποβρυχια και τα πληρωσαμε, κριμα......ολα αυτα εχουν αξια αν και μονο αν τα κανεις χρηση ή απειλεις οτι θα κανεις χρηση, εμεις κανουμε τον ελληνα....
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”