Αποχωρηση Κασιδιαρη απο την ΧΑ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Αποχωρηση Κασιδιαρη απο την ΧΑ

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Μάιος 2020, 15:45

Αποτελειώνει τη Χρυσή Αυγή ο Κασιδιάρης - Ιδρύει νέο εθνικιστικό μόρφωμα

https://www.ethnos.gr/ellada/106774_apo ... ko-morfoma

Μλκες πως εχει γινει ετσι ο Κασιδιαρης? Τον λυπηθηκα :-/ Ειναι λες και πηγε απο τα 30 στα 50 σε ενα χρονο. Συν οτι μιλαει σαν ρομποτ.

1 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Αποχωρηση Κασιδιαρη απο την ΧΑ

Δημοσίευσηαπό Adminović » 21 Μάιος 2020, 16:10

Πριν 2 χρόνια περίπου μου έλεγε κάποιος που ήταν στη ΧΑ και είχε φύγει (και τώρα είναι με τον Βελόπουλο :laugh1: ) ότι ο Κάσι μαζί με άλλους από τη ΧΑ ετοιμάζει νέο κόμμα. Τότε το θεώρησα απίθανο. Μετά, όταν έφυγαν οι άλλοι από τη ΧΑ, νόμιζα ότι αυτό ήταν, αλλά αυτός παρέμεινε. Τελικά έκανε δικό του κόμμα. :laugh1:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Μάιος 2020, 17:43

Adminović έγραψε:Πριν 2 χρόνια περίπου μου έλεγε κάποιος που ήταν στη ΧΑ και είχε φύγει (και τώρα είναι με τον Βελόπουλο :laugh1: ) ότι ο Κάσι μαζί με άλλους από τη ΧΑ ετοιμάζει νέο κόμμα. Τότε το θεώρησα απίθανο. Μετά, όταν έφυγαν οι άλλοι από τη ΧΑ, νόμιζα ότι αυτό ήταν, αλλά αυτός παρέμεινε. Τελικά έκανε δικό του κόμμα. :laugh1:

Ειναι το τελευταιο ατομο που περιμενα να φυγει. Φαινεται αναμενουν χοντρη πουτσα στο δικαστηριο.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Μάιος 2020, 17:48

παπαρα λαχου τωρα μολις ημουν ετοιμος να το ανεβασω εγω το θεμα ..και καπου μεσα μου το ελεγα
οτι δεν θα το αντεξεις να μην το κανεις θεμα .. λοιπον και αργησε να το κανει ο κομμα ο κασι
απο την μια μου αρεσει αυτο γιατι δειχνει οτι το εκανε αφου κατασταλαξε μεσα του η αποφαση
΄και η ετοιμοτητα δηλαδη δεν ειναι μια βεβιασμενη κινηση αλλα κινηση που μας εδειξε
την ωριμοτητα του φυσικα αν πετυχουν σε ονομα και σε συμβολο και με δυο τρεις διανοουμενους
-θα προτιμουσα και με πρωην αριστερους θα ειναι στην επομενη βουλη...
και αν θυμαστε το ελεγα οτι η χρυση αυγη δεν προχωράει αλλο
αν δεν αλλαξει ονομα και δεν εμπλουτισθεί με αξιολογα ονοματα αφου λοιπον δεν παραιτηθηκε ο μιχο
επομενο ηταν να το κανει ο κασι που εχει και το ταλεντο ..
θα σας μεταφερω τα λογια ενος φιλο απο το φβ
ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΡΧΗ .........και να συμπληρωσω
οτι μου αρεσει η κριτικη στον κασι φτανει να μην ειναι αυτιστικη ηλιθια εμμονικη βλακωδες και χαζη

ΚΟΜΜΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

Εν όψει του νέου κόμματος από τον Κασιδιάρη, 1000 φορές προτιμώ αυτόν στην Βουλή από τον Βελόπουλο. Ο τελευταίος δεν αντέχεται: όχι τόσο για τα χαρακτηριστικά που έχει, όσο για αυτά που προσποιείται πως έχει. Του Κασιδιάρη του πιστώνουμε άλλωστε και ένα χαστούκι, το οποίο ήταν ύψιστη πολιτική πράξη, και που ελάχιστοι δεν θα θέλαμε να είχαμε ρίξει. Ο μόνος από ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα που συμπεριφέρθηκε απέναντι στην «πολιτική αλητεία» όπως της άξιζε.

Αν κατέδειξε κάτι η κορονοπερίοδος είναι πως αυτοί που διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για τον φασισμό είναι αδιαμφισβήτητα το νέο πρόσωπο του ολοκληρωτισμού. Ένας βαθμός υποκρισίας στην πολιτική και κοινωνική ζωή που δύσκολα αντέχεται και θα ακολουθεί για πολλές δεκαετίες όσους είχαν τα μάτια να τον δουν.

Η Δημοκρατία μας δεν κινδυνεύει από το κόμμα Κασιδιάρη - κινδυνεύει από τα «πλουραλιστικά» ΜΜΕ.
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 21 Μάιος 2020, 18:06

Ακουω οτι γινεται και μια κινηση συνεργασιας μικρων κομματων στον πατριωτικο χωρο.

Θα σας πω νεοτερα απο εβδομαδα αν ειναι θετικα.

Οσο για το Βελοπουλο ξεχαστε τον, ειναι σε ελευθερη πτωση τα ποσοστα του.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Μάιος 2020, 18:33

αλλη μια μεταφορα απο φιλο οπου και συμφωνω κατα λεξη

Πολύ πρόωρη πρόβλεψη για κόμμα Κας:
Θα σκουπίσει άνετα το 60%-70% των ψήφων των ΧΑυγιτών, και θα τσιμπήσει ψηφοφόρους και από ΝΔ συν άλλα δεξιά κόμματα. Έχει πέραση στις Γυναίκες που δεν αντιλαμβάνονται οι αρσενικοί ψηφοφόροι, το σνομπάρουν ως φαινόμενο, αλλά ισχύει.
Όλα τα παραπάνω, δεδομένου ότι θα έχει σωστή Οργάνωση στο κόμμα (πάρα πολύ βασικό, τα περισσότερα μικρά δεξιά κόμματα πέσανε έξω λόγω μη οργάνωσης!), και σωστούς συμβούλους στην Επικοινωνία.
Αν καταφέρει και με επικοινωνιακά κόλπα την κατάλληλη χρονική στιγμή να αποτινάξει και βαρίδια του παρελθόντος από το ιστορικό του (γίνεται!), προβλέπω ότι θα μπει στην Βουλή στις επόμενες εκλογές.
Όλα τα παραπάνω τα γράφω με προϋποθέσεις, και τονίζω το πολύ πρώιμο της ανακοίνωσης.
Αν ακολουθήσει την δομή της οργάνωσης της ΧΑ, τα λάθη της, τα στελέχη που είτε απέχουν πολύ από την λαϊκή βάση και είναι ελιταρίες, είτε είναι πολύ απλοί άνθρωποι και δεν μπορούν πολιτικά να τρέξουν το κόμμα, τότε προφανώς θα έχει την άσχημη κατάληξη δεκάδων άλλων μικρών δεξιών κομμάτων.
Επίσης ως Επίλογο να γράψω και κάτι για να το "μπουμπουνήσω", το ξέρετε πως μου αρέσει να προκαλώ την σκέψη: εξαρτάται και από το πως θα αντιδράσει η Ελληνική Λύση η οποία προφανώς και πλήττεται με τη καινούργια "νύφη" στο τραπέζι. Αν μείνει απαθής, θα χάσει. Αν αντιδράσει σωστά, μπορεί να πλήξει στα γεννητούρια του το νέο κόμμα
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Μάιος 2020, 21:39

αν εξαιρέσουμε δυο ικανά στελέχη του βελοπουλου οι υπολοιποι ειναι τιποτες προβλεπω ηττα του βελοπ.
ο κασι με δυο τρεις συμμαχιες του εθνικιστικου χωρου θα ειναι ανετα στην βουλη
αλλα αν μεινει μονο σε αυτο θα αρχισει γρηγορα η φθορα του
θα πρεπει απο δω και περα ο λογος του και το οραμα του να ειναι τερμα ηγετικος και εξουσιαστικος
δηλαδη να εχει την πρωθυπουργία σαν κυριοτερο στοχο
θα πρεπει να ειναι πρωτίστως ενωτικός και εκει θα φανει και η αξια του να εχει την ικανοτητα να διοικει
ολοι οι μεγαλοι ηγετες ειχαν αυτην την ικανοτητα
που παει να πει οτι - θα πρεπει να φερει στο κομμα και αριστερους πατριωτες
και ειδικα αν καταφερει να προσεγγισει τον τζημερο
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 21 Μάιος 2020, 21:42

χεστηκε η φατμε στο γενι τζαμι...θα παρει....0.5% και τι καταλαβε; τιποτα....αυτα....
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Μάιος 2020, 22:05

denplirono έγραψε:χεστηκε η φατμε στο γενι τζαμι...θα παρει....0.5% και τι καταλαβε; τιποτα....αυτα....

οχι λεμε οτι εχει ρευμα και μπορει να εκανε σημερα την εξαγγελια αλλα δεν μπορει να μην ειχε κανει
προηγούμενα τις επαφες με αλλους φορεις ...αν δεν.. τοτε μιλαμε για φαινομενο αποτυχιας

λογικα θα τις εκανε τις επαφες και με αλλα κομματα και μαλιστα θα εχει με το μερος του και μεγαλα ονοματα

και δεν χεστηκε η φατμε γιατι εδω εχουμε να κανουμε με το μελλον της ελλαδος :D
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 22 Μάιος 2020, 01:15

nemo έγραψε:
denplirono έγραψε:χεστηκε η φατμε στο γενι τζαμι...θα παρει....0.5% και τι καταλαβε; τιποτα....αυτα....

οχι λεμε οτι εχει ρευμα και μπορει να εκανε σημερα την εξαγγελια αλλα δεν μπορει να μην ειχε κανει
προηγούμενα τις επαφες με αλλους φορεις ...αν δεν.. τοτε μιλαμε για φαινομενο αποτυχιας

λογικα θα τις εκανε τις επαφες και με αλλα κομματα και μαλιστα θα εχει με το μερος του και μεγαλα ονοματα

και δεν χεστηκε η φατμε γιατι εδω εχουμε να κανουμε με το μελλον της ελλαδος :D

τι δεν καταλαβαινε ρε φιλε; δεν γινεται να εχεις 10 κομματα 'πατριωτικα' απο .0.5%, αυτο ΔΕΝ βγαζει πουθενα....πχ ανταρσυα...τα προβατα ριχνουν συριζα και γαλαζιο συριζα και τελειωσε...
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”