Adminović έγραψε:Και από Βουλγαρία περνάνε. Μέχρι τώρα δεν τους προωθούσαν στην Ανατολική Θράκη, γι’ αυτό και η Βουλγαρία δεν είχε τόσους.
pluton έγραψε:Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε:
1. Τα ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ του ΣΥΡΙΖΑ.
2. Οι Τούρκοι εφαρμόζουν το δόγμα του εποικισμού εις βάρος της Ελλάδος.
3. Στην Ελλάδα υπάρχει πέμπτη φάλαγγα αλληλέγγυων.
4. Ο λαός έχει γίνει πλαδαρός από την πλύση εγκεφάλου που έχει υποστεί από τα ΜΜΕ.
5. Οι κυβερνήσεις (μέχρι τώρα τουλάχιστον) είχαν εθνομηδενιστική φιλοσοφία.
6 και κυριότερο.
Τα επιδόματα που μοιράζει η λαθροΝΔ σας.

Η ΝΔούλα μας, μάλιστα ....
Εγώ θα έλεγα ότι έχει γεμίσει ο τόπος Adminović από σιχαμένες κατσαρίδες που προδίδουν για μια ακόμα φορά συνειδητά....
Δεν ξέρω ποιοι είναι...
Κάποιοι θα τους έλεγαν πολιτικάντηδες, κάποιοι άλλοι θα τους έλεγαν δημοσιογράφους, κάποιοι άλλοι θα τους έλεγαν προοδευτικούς, κάποιοι άλλοι θα τους έλεγαν συνδικαλιστές....
Όλοι τους μιλούν για δημοκρατία και αδιαφορούν για την θέληση του λαού, τόσες δεκαετίες αποκαλούν την συντριπτική πλειοψηφία σκατόψυχους, φυσικά αυτοί είναι οι καλόψυχοι που όμως αρνούνται να ξεκαθαρίσει το θέμα δημοκρατικά, με δημοψήφισμα και φυσικά αρνούνται να φιλοξενήσουν τους εκλεκτούς τους λαθρομετανάστες....
Το καλό είναι ότι σήμερα η ΝΔ και ο Κ Μητσοτάκης ενεργεί πατριωτικά (σήμερα, όχι χτες και δεν ξέρω αν και αύριο) και φυσικά αν φέρει σε πέρας αυτή την αποστολή (που δεν είναι δύσκολη αρκεί να θέλει μπορεί εύκολα να το κάνει ), τότε θα συμβούν μερικά πράγματα:
1. Η ΧΑ θα εξαφανιστεί.
2. Η ΝΔ έχει εξασφαλισμένη τουλάχιστον και δεύτερη τετραετία.
3. Οι αριστερά για μια ακόμα φορά θα έχει αποκαλυφτεί ο προδοτικός της χαρακτήρας.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».