Να σπρωξουμε τον μητσοτακη να πάει σε σύγκρουση
-
mister spooky
- Basic poster

Να σπρωξουμε τον μητσοτακη να πάει σε σύγκρουση
Η συμφωνία μερκελ-ερντογαν για τους μετανάστες κάθε λεπτό παραβιάζεται και μετατρέπει την ελλάδα σε φυλακή ψυχών παραβιαστει δεν παραβιαστει. ο ερντογαν είναι βολεμένος και προωθεί τόσους ανθρώπους στην ελληνικη επικράτια, η μέρκελ βολευεται κι αυτή να είναι τόσοι άνθρωποι στην ελλάδα και να παίρνει όσους χρειάζονται. Τα μόνα χαϊβάνια είναι τα δικα μας, τσιπρας και μητσοτακης θελοντας να μην τα σπασουν με τον ερντογαν και την μερκελ φέρνουν σε δύσκολη κατάσταση ντοπιους και μετανάστες. Μήπως ήρθε η ώρα να αναθεωρησουμε την θεση μας ως προς τα αφεντικά μας;
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Re: Να σπρωξουμε τον μητσοτακη να πάει σε σύγκρουση
οχι ! θα το λουστειτε μεχρι τελους αν δεν χυθει ξανα αιμα δεν βαζουμε μυαλο
τραζικ σταθμο δεν θελετε ; θα το εχετε μαζι με τα ζομπι
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
vallon
- Supreme poster

δε νομίζω ότι μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα η ελλδίτσα
απλά
θα μαζέψει εδώ άλλες πεντακόσιες χιλιάδες μαύρους και θα συνεχίσει, το πολύ πολύ μπορεί να τους δώσει και δικαίωμα ψήφου οπότε θα έχουν να λένε ότι μειώθηκε ο πληθυσμός των λαθρο-μεταναστών.
Οπλιστείτε με υπομονή, ο κούλης τώρα που θα του πει η μερκελ να τους κρατήσει όλους ,θα πάρει τα σπίτια μας και θα τους βάλει μέσα
απλά
θα μαζέψει εδώ άλλες πεντακόσιες χιλιάδες μαύρους και θα συνεχίσει, το πολύ πολύ μπορεί να τους δώσει και δικαίωμα ψήφου οπότε θα έχουν να λένε ότι μειώθηκε ο πληθυσμός των λαθρο-μεταναστών.
Οπλιστείτε με υπομονή, ο κούλης τώρα που θα του πει η μερκελ να τους κρατήσει όλους ,θα πάρει τα σπίτια μας και θα τους βάλει μέσα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
denplirono
- Extreme poster

vallon έγραψε:δε νομίζω ότι μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα η ελλδίτσα
απλά
ετσι σου ειπανε;
ειναι θεμα αποφασης
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
mister spooky
- Basic poster

denplirono έγραψε:vallon έγραψε:δε νομίζω ότι μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα η ελλδίτσα
απλά
ετσι σου ειπανε;
ειναι θεμα αποφασης
θα πας με όπλα εναντια σε αοπλους; βλημα εισαι;
0 .
-
mister spooky
- Basic poster

nemo έγραψε:οχι ! θα το λουστειτε μεχρι τελους αν δεν χυθει ξανα αιμα δεν βαζουμε μυαλο
εξω απο εε και κλεισιμο οι βασεις του νατο στη σουδα και στην υπολοιπη ελλαδα.
0 .
-
vallon
- Supreme poster

mister spooky έγραψε:nemo έγραψε:οχι ! θα το λουστειτε μεχρι τελους αν δεν χυθει ξανα αιμα δεν βαζουμε μυαλο
εξω απο εε και κλεισιμο οι βασεις του νατο στη σουδα και στην υπολοιπη ελλαδα.
Ξέχασέ το
τώρα που μας κατσικωθήκανε δεν υπάρχει περίπτωση να φύγουν, ειδικά με κούλη
0 .
-
mister spooky
- Basic poster

vallon έγραψε:mister spooky έγραψε:εξω απο εε και κλεισιμο οι βασεις του νατο στη σουδα και στην υπολοιπη ελλαδα.
Ξέχασέ το
αυτο ειναι μοιρολατρεια και ηττοπαθεια χωρια που περιμενεις απο καποιον αλλον να δραση και συ(γενικα) περιμενεις 1 φορα στα 4 χρονια να γινεις απο υποικοος πολιτης. οπως ο λαος επεβαλε ριξη αναμεσα σε περιφερειαρχη και κυβερνηση ετσι να σπρωξει και ριξη κυβερνηση-εε
0 .
-
vallon
- Supreme poster

mister spooky έγραψε:vallon έγραψε:
Ξέχασέ το
αυτο ειναι μοιρολατρεια και ηττοπαθεια χωρια που περιμενεις απο καποιον αλλον να δραση και συ(γενικα) περιμενεις 1 φορα στα 4 χρονια να γινεις απο υποικοος πολιτης. οπως ο λαος επεβαλε ριξη αναμεσα σε περιφερειαρχη και κυβερνηση ετσι να σπρωξει και ριξη κυβερνηση-εε
καλά κάνε όνειρα...
αμα δω να πέσει ο κουλης τρύπα μου τη μύτη..
.gif)
0 .
-
nemo
- Supreme poster

αμα το συνεχισει ο κουλης σαν πατριωτακι θα την βγαλει την τετραετια ανετα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες