Ο τυπος τα εχει ολα.
Ειναι λαικος ηρωας.
Εχει υψηλοτατη μορφωση.
Εχει τη μεγαλυτερη προσφορα στο νησι του.
Και ειναι γεννημενος ηγετης που δεν βαζει νερο στο κρασι του σε τιποτα.
.
Θέλω σαν πρωθυπουργό τον Κώστα Μουτζούρη
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Θέλω σαν πρωθυπουργό τον Κώστα Μουτζούρη
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: Θέλω σαν πρωθυπουργό τον Κώστα Μουτζουρή
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Θέλω σαν πρωθυπουργό τον Κώστα Μουτζούρη
Τον γνώρισα στην απονομή των διπλωμάτων μας όταν ήταν ακόμα πρύτανης. Ωραίος τύπος, αλλά ολίγον τι πολυλογάς.
Με την ΠΑΣΠ νομίζω είχε κυρίως σχέσεις αυτός.
Με την ΠΑΣΠ νομίζω είχε κυρίως σχέσεις αυτός.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Αρίστος
- Prediction Guru

Τον στηριξε η ΝΔ σαν περιφερειαρχη επειδη ειδε οτι ειχε ρευμα, οχι επειδη τον γουσταρε.
Ο ιδιος πρακτικα ανεξαρτητος ειναι.
.
.
0 .
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Τον στηριξε η ΝΔ σαν περιφερειαρχη επειδη ειδε οτι ειχε ρευμα, οχι επειδη τον γουσταρε.
@@ ανεξαρτητος ηταν, παντα ΝΔ ηταν και παλιοτερα ειχε κατεβει βουλευτης μαζι της.
0 .
-
fasistario
- Mr Lamogio

Ο τύπος έχει αλλάξει δεκαπέντε θέσεις μέσα σε δυο βδομάδες.
Μια ήθελε τα κέντρα και τον διάλογο, μια δεν ήθελε τίποτα στα νησιά.
Ας καταλήξει κάπου, και για τα υπόλοιπα βλέπουμε.
Μια ήθελε τα κέντρα και τον διάλογο, μια δεν ήθελε τίποτα στα νησιά.
Ας καταλήξει κάπου, και για τα υπόλοιπα βλέπουμε.
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."
-
denplirono
- Extreme poster

πανω απο ολα αυτο που εχει ειναι αυτο που λεει και στην ιδιωτικη του συνομιλια. οτι εγω δεν μπορω εγω για τους κατοικους ειμαι. δηλαδη δεν ακουει εντολες απο πανω αλλα απο κατω. ετσι θα επρεπε να ηταν ολοι αλλα δυστυχως δεν ειναι. πιστευω οτι θα ηταν πολυ καλος πρωθυπουργος ο κ. Μουτζουρης
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
denplirono
- Extreme poster

αυτην την ωρε το τι χημικο εφαγαν απο την ελας οι μαμουλουκοι στη νεκρη ζωνη στις καστανιες δεν περιγραφεται...βουρ στους μαμουλουκους
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
-
mister spooky
- Basic poster

Αντι να δείτε τι δύναμη έχετε μέσα από την οργάνωση κάθεστε και σαγινύεστε από ηγέτες και μεσίες. Καργα μικροαστιλα.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

mister spooky έγραψε:Αντι να δείτε τι δύναμη έχετε μέσα από την οργάνωση κάθεστε και σαγινύεστε από ηγέτες και μεσίες. Καργα μικροαστιλα.
Δεν ειναι αλληλοαποκλειομενα, ασε που ο Αριστος και ο αλλος ειναι φασιστες. Για αυτους οργανωση=ταγματα εφοδου, οποτε καλυτερα καναπες και αναζητηση ηγετη στην συγκεκριμενη περιπτωση.
0 .