Χίος: Επεισόδια στο δημαρχείο - Άγριες αποδοκιμασίες κατά Μηταράκη (Video)
Ο υφυπουργός Εργασίας και βουλευτής Χίου, Νότης Μηταράκης, δέχθηκε επίθεση από πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δημαρχείο, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για το προσφυγικό.
Κατά την άφιξη του υφυπουργού Εργασίας, ακούστηκαν άγριες αποδοκιμασίες από το συγκεντρωμένο πλήθος. Σύμφωνα με το politischios.gr, ορισμένοι εκ των συγκεντρωμένων πέταξαν μπουκάλια με νερό και καφέδες, ενώ έσπασαν την πόρτα του δημαρχείου, θέλοντας να εισβάλλουν στο κτίριο.
Εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα τις εξαγγελίες του Αλκιβιάδη Στεφανή για τη δημιουργία υπερδομής στο νησί.
https://www.documentonews.gr/article/xi ... rakh-video
Συγχαρητηρια στην μεταναστευτικη πολιτικη της ΝΔ. Το εννοω. Για να τους την πεφτουν φασιστες κατι θα κανουν σωστα.
Και ενω γνωριζω οτι η ΝΔ λαικισε στο μεταναστευτικο και χαιδεψε κατι περιεργα οντα για να παρει ψηφους, δεν μπορω να χαρω με αυτην την επιθεση. Οταν φασιστες τα βαζουν με χομο σαπιενς τοτε δεν χωρανε πολιτικα.

