Ξυλοκοπήθηκαν και προσήχθησαν γιατί δεν επέτρεψαν σε ΜΑΤ να εισβάλουν στο σπίτι τους

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Ξυλοκοπήθηκαν και προσήχθησαν γιατί δεν επέτρεψαν σε ΜΑΤ να εισβάλουν στο σπίτι τους

Δημοσίευσηαπό vallon » 18 Δεκ 2019, 15:51

Άνδρες των ΜΑΤ επιχείρησαν να εισβάλουν σε οικία που βρίσκεται δίπλα σε μία από τις καταλήψεις που εκκενώθηκαν το πρωί της Τετάρτης στο Κουκάκι και όταν η οικογένεια αρνήθηκε, ζητώντας χαρτί από εισαγγελέα, έδεσαν, ξυλοκόπησαν και οδήγησαν στη ΓΑΔΑ μέλη της. «Είδα άνθρωπο ΜΑΤ να έχει πατήσει το κεφάλι του γιού μου στο πάτωμα» κατήγγειλε μεταξύ άλλων η μητέρα και σύζυγος των προσαχθέντων στον ΑΝΤ1. «Ανέβηκα να δω τι γίνεται και μου είπαν φύγε κλείσου μέσα γιατί θα σε πετάξουμε από την σκάλα».

Υπενθυμίζεται ότι τρεις καταλήψεις στο Κουκάκι βρίσκονται από νωρίς το πρωί της Τετάρτης στο στόχαστρο ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και του δόγματος «Νόμος και Τάξη» της κυβέρνησης. Χημικά και κρότου λάμψης από δυνάμεις των ΜΑΤ κατά ομάδας ατόμων που βρίσκεται σε υπό κατάληψη κτίριο στην οδό Παναιτωλίου.
Εικόνα
Η καταστολή όμως επεκτάθηκε και σε διπλανό σπίτι, ενάντια σε μια οικογένεια: «Ήρθαν τα ΜΑΤ και ζήτησαν να περάσουν από το σπίτι για να μπουν στο διπλανό. Ζητήσαμε χαρτί Εισαγγελέα για να περάσουν και τους είπαμε ότι αν έχετε χαρτί να μπείτε. Είπαν ότι δεν έχουν, έκλεισε η πόρτα κοιτούσαμε στα παράθυρα να δούμε τι γίνεται. Κάποια στιγμή ακούσαμε βήματα στην ταράτσα μας και πήγαν ο άντρας μου και τα παιδιά μου να δουν τι γίνεται. Στη δική μας ταράτσα. Ζήτησαν πάλι χαρτί Εισαγγελέα και σε απάντηση τους έβαλαν κάτω, τους έδεσαν τα χέρια και τους πλάκωσαν στο ξύλο. Πήγα να δω τι γίνεται και μου είπαν: Φύγε γιατί θα σε πετάξουμε από τη σκάλα, είναι μια μεταλλική σκάλα που ανεβαίνει στην ταρατσα»

Όπως καταγγέλλει στη συνέχεια: «Είδα άνθρωπο των ΜΑΤ να έχει πατήσει το κεφάλι του γιού μου στο πάτωμα της ταράτσας. Ζητήσαμε Εισαγγελέα τους ξυλοκόπησαν και τους πήγαν στην ΓΑΔΑ».

«Οι αστυνομικές δυνάμεις ήθελαν να περάσουν από το σπίτι μας χωρίς χαρτί εισαγγελέα. Θέλαμε ένα χαρτί εισαγγελέα για να γίνει το οτιδήποτε. Δεν έχουμε σχέση με το διπλανό κτίριο. Στη συνέχεια ήρθε ο εισαγγελέας και έκανε έλεγχο στο σπίτι μας μήπως βρουν καταληψίες αλλά τον άντρα μου και τα παιδιά μου τα έχουν πάρει δαρμένους και ξυλοδαρμένους στην ΓΑΔΑ», προσθέτει η κάτοικος.

Μάλιστα, σε βίντεο του iefimerida φάινονται οι δύο κάτοικοι ακινητοποιημένοι και στο πάτωμα, ωστόσο ο ένας είναι ντυμένος.

«Αντιδρούσαν» η απάντηση της ΕΛ.ΑΣ
Το Αθηναϊκό Πρακτορείο μεταφέρει την απάντηση της αστυνομίας:

Οι αστυνομικοί τούς αντιλήφθηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης και -όπως λένε- τους είδαν να αντιδρούν στην επιχείρηση. Οι άνδρες της αστυνομίας προσπάθησαν να μπουν στο κτίριο, αλλά δεν τους άνοιξε κανείς. Τελικά, παρουσία εισαγγελέα συνελήφθησαν, ενώ αντιδράσεις σημειώθηκαν και από τη μάνα, όταν είδε τον σύζυγο και τον γιο της με χειροπέδες. Με εντολή του εισαγγελέα, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο διαμέρισμά τους, για την περίπτωση που είχαν κρύψει καταληψίες, αλλά δεν βρέθηκε τίποτα. Όλοι οι προσαχθέντες μεταφέρθηκαν στην Κρατική Ασφάλεια όπου εξετάζονται, ενώ οι έρευνες στα κτίρια συνεχίζονται. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν βρεθεί διάφορα αντικείμενα και σημειώσεις στην οδό Ματρόζου.

https://thepressproject.gr/xylokopithik ... 8.facebook
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Ξυλοκοπήθηκαν και προσήχθησαν γιατί δεν επέτρεψαν σε ΜΑΤ να εισβάλουν στο σπίτι τους

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 18 Δεκ 2019, 16:05

ΟΥΤΕ επι Παπαδοπουλου δεν γινοντουσαν αυτα.

Και σοβαρολογω.

ΟΥΤΕ στις ερευνες μετα το Πολυτεχνειο το 1973 δεν εμπαιναν σε σπιτια να κακομεταχειριζονται αθωο κοσμο.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ξυλοκοπήθηκαν και προσήχθησαν γιατί δεν επέτρεψαν σε ΜΑΤ να εισβάλουν στο σπίτι τους

Δημοσίευσηαπό denplirono » 18 Δεκ 2019, 16:06

Παραμυθια της χαλιμας, αναρχοάπλυτοι αναρχοαπλύτων ματι δε βγαζουν. Καλα τους εκανε και λιγα τους εκανα η αστυνομια. Αν ημουν εγω θα διετασα φαλαγγα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 18 Δεκ 2019, 16:07

Αρίστος έγραψε:ΟΥΤΕ επι Παπαδοπουλου δεν γινοντουσαν αυτα.

Και σοβαρολογω.

ΟΥΤΕ στις ερευνες μετα το Πολυτεχνειο το 1973 δεν εμπαιναν σε σπιτια να κακομεταχειριζονται αθωο κοσμο.

.

πιστευεις αυτες τις πίπες; βγηκε ενας αναρχοαπλυτος και εκανε μια καταγγελια και ασχολουμαστε με αυτο λες και εχει καμια αξιοπιστια αυτος. Εγω πιστευεω την αστυνομια και οχι το καθε αναρχοπαρταλι
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 18 Δεκ 2019, 16:09

vallon έγραψε:Άνδρες των ΜΑΤ επιχείρησαν να εισβάλουν σε οικία που βρίσκεται δίπλα σε μία από τις καταλήψεις που εκκενώθηκαν το πρωί της Τετάρτης στο Κουκάκι και όταν η οικογένεια αρνήθηκε, ζητώντας χαρτί από εισαγγελέα, έδεσαν, ξυλοκόπησαν και οδήγησαν στη ΓΑΔΑ μέλη της. «Είδα άνθρωπο ΜΑΤ να έχει πατήσει το κεφάλι του γιού μου στο πάτωμα» κατήγγειλε μεταξύ άλλων η μητέρα και σύζυγος των προσαχθέντων στον ΑΝΤ1. «Ανέβηκα να δω τι γίνεται και μου είπαν φύγε κλείσου μέσα γιατί θα σε πετάξουμε από την σκάλα».

Απαιτείται η φυσική παρουσία δικαστικού λειτουργού (μπορεί να είναι και δικαστής, όχι μόνο εισαγγελέας) και όχι απλά ένα χαρτί.

Έτσι την είχαν πατήσει και αλλού, όπου είχαν μπουκάρει σε οικίες και μετά έπαιρναν πίπες για να μην φάνε μήνυση και πάνε για απόταξη.

Μια μήνυση να κάνουν και την έχουν άσχημα οι ματατζήδες. :D
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 18 Δεκ 2019, 16:11

Παραίτηση του υπουργού τώρα είναι το λιγότερο που πρέπει να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ σύσσωμη η αντιπολίτευση.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 18 Δεκ 2019, 16:24

Adminović έγραψε:
vallon έγραψε:Άνδρες των ΜΑΤ επιχείρησαν να εισβάλουν σε οικία που βρίσκεται δίπλα σε μία από τις καταλήψεις που εκκενώθηκαν το πρωί της Τετάρτης στο Κουκάκι και όταν η οικογένεια αρνήθηκε, ζητώντας χαρτί από εισαγγελέα, έδεσαν, ξυλοκόπησαν και οδήγησαν στη ΓΑΔΑ μέλη της. «Είδα άνθρωπο ΜΑΤ να έχει πατήσει το κεφάλι του γιού μου στο πάτωμα» κατήγγειλε μεταξύ άλλων η μητέρα και σύζυγος των προσαχθέντων στον ΑΝΤ1. «Ανέβηκα να δω τι γίνεται και μου είπαν φύγε κλείσου μέσα γιατί θα σε πετάξουμε από την σκάλα».

Απαιτείται η φυσική παρουσία δικαστικού λειτουργού (μπορεί να είναι και δικαστής, όχι μόνο εισαγγελέας) και όχι απλά ένα χαρτί.

Έτσι την είχαν πατήσει και αλλού, όπου είχαν μπουκάρει σε οικίες και μετά έπαιρναν πίπες για να μην φάνε μήνυση και πάνε για απόταξη.

Μια μήνυση να κάνουν και την έχουν άσχημα οι ματατζήδες. :D

και πως θα αποδειξουν οτι δεν τους αφησαν οικοιθελως να μπουν και τωρα καποιος τους πληρωσε και ζητανε τα ρεστα; :P :laugh1: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 18 Δεκ 2019, 16:54

Θα ανακαταληφθούν όλα τα κτίρια "υπό κατάληψη".

Κάνετε όσες διαμαρτυρίες θέλετε. Μαζέψτε και αυτούς που διαμαρτύρονται για την απαγόρευση του καπνίσματος.

Πάρτε και κανένα συντονιστή (ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ έπαιρνε και έναν κομμουνιστή συντονιστή με μούσι και στην "κατάμεστη αίθουσα" τον έβαζε στο τραπέζι με τα μικρόφωνα, στην άκρη, προφανώς για φόβητρο).
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 18 Δεκ 2019, 17:01

Μπράβο. Δίχως σάλιο.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Δεκ 2019, 17:36

αρνηθηκαν σε αστυνομια την διαβαση δηλαδη τα αυτονοητα
αν κινδυνευαν απο ληστες τρομοκρατες επρεπε η αστυνομια να παρει αδεια απο το διπλανο διαμερισμα
ή την διπλανη ταρατσα;!!!!!!και αμα τους απαγορευε και οι ληστες τους εκτελουσαν τι θα γινοταν;?

εγω αν ημουν αστυνομια θα τους ελεγα οκ πολυ καλα και θα εφευγα αλλα θα τους ξεψαχνιζα
τα παντα εφορια λογαριασμους αυτοκινητα τελη αν καποιος κατεχει μαυρο πως τρωνε πως χεζουν
που και πως και αμα εβρισκα το παραμικρο θα τους πηδουσα στα προστιματα
που θα τους πηγαινε ο κωλος τσιρλα
παντου στον κοσμο τετοια σπιτια μπαινουν στο στόχαστρο και τους πηδανε ολοι οι οργανισμοι ασαλιωτα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”