Η Κασιμάτη αγαπά την ΕΛΑΣ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Η Κασιμάτη αγαπά την ΕΛΑΣ

Δημοσίευσηαπό pluton » 13 Δεκ 2019, 13:02

Γ.Γ. Ειδικών Φρουρών: Χιλιάδες αστυνομικοί καταθέτουν αγωγές κατά της Κασιμάτη

Εικόνα

Ο κ. Στράτος Μαυροειδάκος μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», σχολιάζοντας το σύνθημα «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» που χρησιμοποίησε στην ανάρτησή της η Νίνα Κασιμάτη, δήλωσε πως μετά την μήνυση της ΠΟΑΣΥ, χιλιάδες είναι οι αστυνομικοί που προχωρούν σε μεμονωμένες αγωγές κατά της βουλευτού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Είμαστε αηδιασμένοι», είπε ο κ. Μαυροειδάκος και πρόσθεσε: «Εχουμε παιδιά που πάνε στο σχολείο. Οι χιλιάδες νεκροί αστυνομικοί έχουν πίσω τους οικογένειες». «Εχει το σθένος να κοιτάξει κατάματα αυτούς τους γονείς και να τους πει «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι»» διερωτήθηκε ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, ο οποίος έκανε λόγο για ρατσιστική επίθεση.

Ζήτησε συγνώμη για το «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» η Κασιμάτη

«Από την πρώτη στιγμή υπογράμμισα ότι η αναφορά μου ήταν ένας αστεϊσμός ατυχής, ένα σκωπτικό σχόλιο με αφορμή μια παντελώς άσχετη συζήτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Και από την πρώτη στιγμή τόνισα, δημόσια και χωρίς περιστροφές, ότι λυπάμαι για την παρερμηνεία. Η συγγνώμη μου λοιπόν είναι ρητή και αυτονόητη. Προφανώς και δεν υιοθετώ το εν λόγω σύνθημα, κάτι που φαίνεται από όλη την πορεία μου στην πολιτική, με δεδομένο τον έμπρακτο σεβασμό μου, και δια του κοινοβουλευτικού μου έργου, στους βιοπαλαιστές αστυνομικούς», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

https://www.iefimerida.gr/politiki/geni ... 1576222797
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Η Κασιμάτη αγαπά την ΕΛΑΣ

Δημοσίευσηαπό vallon » 13 Δεκ 2019, 13:32

δηλ δεν ισχύει αυτό το σύνθημα;
όχι βέβαια για όλους , αλλά για κάποιους ισχύει..

όποιος έχει απορίες ας κοιτάξει αυτή σε αυτή τη σελίδα και ας μας πει αν υπάρχει αστυνομική βία ή όχι..

https://www.vice.com/gr/topic/astynomikh-bia

και σε αυτή
https://www.cnn.gr/eidhseis/tag/14401/astynomiki-via

https://www.newsbeast.gr/tag/astunomiki-bia

http://www.crimetimes.gr/αστυνομική-βία ... δικαιοσύν/

δεν κατάλαβα όμως γιατί προσβάλλονται;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 13 Δεκ 2019, 13:58

πως γινεται να μην υπαρχει αστυνομικη βια; ουτοπικο το ερωτημα
οταν αναλαβουν οι αταξικοι θα εχουμε μια αστυνομια μη βιας

θα σου λενε κυριε αυτο που κανεις αυτην την στιγμη δεν συναδει με την ομαλη κυκλοφορια
μη το κανεις σε παρακαλω πολυ ΟΚ κυριε αστυφυλακα δεν το ηξερα και δεν θα το κανω ξανα

ενταξει ο αλλος ειπε το καλυτερα να μας τα πΑΙρνουν οι μεταναστες παρα η εφορια
και αυτο το θεωρουσε γνωση
και ενας αλλος ειπε οτι κινδυνευουμε περισσοτερο απο εθνικιστες τουρκους παρα απο μιλιουνια μεταναστες
και ενας αλλος ειπε οτι καλυτερα να χεζουμε παρα να μιλαμε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 13 Δεκ 2019, 14:15

Προσανατολίζομαι στο να καταθέσω κι εγώ μήνυση, για κακοποίηση ζώων και συγκεκριμένα γουρουνιών. :madwoman:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 13 Δεκ 2019, 14:26

Μπαλάφας: «Τα…τέτοια της Πάολα δεν είναι από σιλικόνη μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας, ήταν καλεσμένος στον ΣΚΑΪ και κλήθηκε να σχολιάσει το σχόλιο της Νίνας Κασιμάτη  «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» για την αστυνομία, χωρίς όμως να παίρνει ξεκάθαρη θέση αν θα πρέπει η βουλευτής να ανακαλέσει.

Αρχικά, ο κ. Μπαλάφας είπε πως «το σύνθημα ‘’μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι’’ δεν με εκφράζει, καθαρά πράγματα. Κι αν κάνω μια κριτική στην απρόκλητη βία των αστυνομικών δυνάμεων τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο ε μπαχαλάκηδες, αλλά και σε γιατρούς, όπως χθες, έξω από το Ζάππειο αλλά δεν είναι κύρια ευθύνη των αστυνομικών. Είναι κύρια ευθύνη της πολιτική ηγεσίας, η οποία δίνει τον τόνο – την κατεύθυνση ”βαράτε”».

Ο βουλευτής ανέφερε αστείες δικαιολογίες, γνωστοποιώντας μάλιστα ένα άλλο σύνθημα «Τα… τέτοια της Πάολα δεν είναι από σιλικόνη  ‘’μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι’’», αφήνοντας άφωνους τους δημοσιογράφους.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

:laugh1: :laugh1: :laugh1:

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/mpal ... o-silikoni
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 13 Δεκ 2019, 14:26

Προτείνω, μετά από σύσκεψη των συντονιστών, να ληφθεί απόφαση να ανατεθεί στον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝ ο συντονισμός των μηνύσεων των αστυνομικών οι οποίοι είναι μέλη του elefthero.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 13 Δεκ 2019, 14:31

NikosVy έγραψε:

Προτείνω, μετά από σύσκεψη των συντονιστών, να ληφθεί απόφαση να ανατεθεί στον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝ ο συντονισμός των μηνύσεων των αστυνομικών οι οποίοι είναι μέλη του elefthero.

κοιτάξτε πως αποκαλύπτονται οι μπαχαλάκηδες του ελεύθερου...

νικος βυ και ΓΓ
:laugh1:
όποιος έχει φωτογραφία τους να πετάνε μολοτοφ να την δημοσιευσει
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 13 Δεκ 2019, 14:34

μπαλαφας =το απαυγασμα της αριστερης σκεψης
(ανταύγεια, ακτινοβολία, λάμψη, της σοφίας της πείρας οτι φωτίζει ή διαφωτίζει)

αυτα τα ειπε για να τα χωσει σε δεξιους φασιστες ακροδεξιους ναζιστες κλπ
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 13 Δεκ 2019, 14:43

nemo έγραψε:μπαλαφας =το απαυγασμα της αριστερης σκεψης
(ανταύγεια, ακτινοβολία, λάμψη, της σοφίας της πείρας οτι φωτίζει ή διαφωτίζει)

αυτα τα ειπε για να τα χωσει σε δεξιους φασιστες ακροδεξιους ναζιστες κλπ

γιατί ; λες τα βυζιά της πάολας να είναι από σιλικόνη;
ρε τον ψεύταρο...
:s_mad
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Δεκ 2019, 14:47

Για τους μπατσους εχω χειριστη γνωμη αλλα ολα αυτα τα συνθηματα τυπου ''Η γιαγια μου τα ρουχα μου απλωνει μπατσοι γουρουνια δολοφονοι'' ειναι για 15 χρονων με καυλοσπυρα, και δεν ειναι καν αστεια.

Η Κασιματη ειναι τοσο προοδευτικη που ψηφισε το 3ο μνημονιο και ολους τους εφαρμοστικους νομους. Οταν οι μπατσοι βαραγαν τους διαδηλωτες που διαμαρτυρονταν για τα μετρα που ψηφιζε, τοτε οι μπατσοι ηταν καλοι, ε?
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”