Η απάτη έχει χρώμα μπλε

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Η απάτη έχει χρώμα μπλε

Δημοσίευσηαπό vallon » 17 Νοέμ 2019, 22:37

https://www.facebook.com/gchristoforidi ... 44080/?t=7

‪Μακεδονικό: Οταν ψάρευε ψήφους Μακεδονομάχων για να γίνει πρωθυπουργός, ο Μητσοτάκης μιλούσε για βέτο στην ένταξή τους στην Ε.Ε. Τώρα, που πήρε τις ψήφους των Μακεδονομάχων και έγινε πρωθυπουργός, ο Μητσοτάκης θυμήθηκε ότι πάντα τους ήθελε στην Ε.Ε. Πόσα χαστούκια, πια;‬

Γιώργος Χριστοφορίδης
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Η απάτη έχει χρώμα μπλε

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Νοέμ 2019, 15:58

NikosVy έγραψε:...

:D
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 18 Νοέμ 2019, 17:18

vallon έγραψε:https://www.facebook.com/gchristoforidis.gr/videos/712617039244080/?t=7

‪Μακεδονικό: Οταν ψάρευε ψήφους Μακεδονομάχων για να γίνει πρωθυπουργός, ο Μητσοτάκης μιλούσε για βέτο στην ένταξή τους στην Ε.Ε. Τώρα, που πήρε τις ψήφους των Μακεδονομάχων και έγινε πρωθυπουργός, ο Μητσοτάκης θυμήθηκε ότι πάντα τους ήθελε στην Ε.Ε. Πόσα χαστούκια, πια;‬

Γιώργος Χριστοφορίδης

υπαρχουν αυτοι που ψηφισαν την νδ και αυτοι που δεν την ψηφισαν. δεν ειμαστε ολοι ζωα επειδη ειναι καποιοι που δεν αντιλαμβανονται τα αυτονοητα.
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 18 Νοέμ 2019, 18:09

Λαχουρένιος έγραψε:
NikosVy έγραψε:...

:D

:laugh1:
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 18 Νοέμ 2019, 18:10

denplirono έγραψε:
vallon έγραψε:https://www.facebook.com/gchristoforidis.gr/videos/712617039244080/?t=7

Γιώργος Χριστοφορίδης

υπαρχουν αυτοι που ψηφισαν την νδ και αυτοι που δεν την ψηφισαν. δεν ειμαστε ολοι ζωα επειδη ειναι καποιοι που δεν αντιλαμβανονται τα αυτονοητα.

Τι σου προκάλεσε την ανάγκη να κάνεις αυτήν τη διευκρίνηση;;;
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 18 Νοέμ 2019, 20:07

Πολιτικός ελιγμός είναι η στάση του κυρίου Μητσοτάκη. Σε ανύποπτο χρόνο θα καταργήσει την προδοτική συμφωνία.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 18 Νοέμ 2019, 22:28

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
denplirono έγραψε:υπαρχουν αυτοι που ψηφισαν την νδ και αυτοι που δεν την ψηφισαν. δεν ειμαστε ολοι ζωα επειδη ειναι καποιοι που δεν αντιλαμβανονται τα αυτονοητα.

Τι σου προκάλεσε την ανάγκη να κάνεις αυτήν τη διευκρίνηση;;;

το γεγονος οτι εγω δεν ψηφισα την νδ, καθως αυτοι ειναι μαζι με το πασοκ οι 40 κλεφτες και ο αλη μπαμπα μαζι
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 18 Νοέμ 2019, 22:29

Ραν ταν πλαν έγραψε:Πολιτικός ελιγμός είναι η στάση του κυρίου Μητσοτάκη. Σε ανύποπτο χρόνο θα καταργήσει την προδοτική συμφωνία.

ουτε μια στο εκατομμυριο. απαξ και το κανει θα βγαινει πρωθυπουργος μεχρι τα βαθυα γεραματα και ξερεις αυτοι τα καστοσταριζουν κιολα. Σιγα μην κανει κινηση πατριωτικη ο κουλης, ουτε για αστειο μην το λες αυτο.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Νοέμ 2019, 11:03

η απατη δεν εχει χρωμα ειμαστε ανοητοι οταν λεμε οτι το ενα κομμα διαφερει απο το αλλο
να λεμε ποιος ειναι ο μεγαλυτερος απατεωνας
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Νοέμ 2019, 11:10

κοιταζοντας γυρω μου διαπιστωνω οτι εχουμε ξεφυγει ολοι μας
αν δεν μπορειτε και σεις να το δειτε τοτε εχετε σοβαρο προβλημα κρισεως

και εχω και την εξηγηση γιατι συμβαινει αυτο ...εχουν ξεφυγει οι ταγοι του εθνους
αλλου και αλλου ο καθενας τους
και ετσι μας παρασυρουν και εμας σε ενα γιαταγανι να κυνηγαμε την ουρα μας
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”