δειτε τι ελεγε το 2015 για τις τοτε εκλογες στο 4.39 και μετα....κομανετσι ΑΑΑΑΑ++++
Κυριακος, Τασια, λαθρο, Κομανέτσι τούμπα
-
denplirono
- Extreme poster

Κυριακος, Τασια, λαθρο, Κομανέτσι τούμπα
Εκανε την μεγαλυτερη κυβιστηση τυπου Κομανετσι ο Κουλης των προβατων της ΝΔ...
δειτε τι ελεγε το 2015 για τις τοτε εκλογες στο 4.39 και μετα....κομανετσι ΑΑΑΑΑ++++
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
denplirono
- Extreme poster

Re: Κυριακος, Τασια, λαθρο, Κομανέτσι τούμπα
μπορει καποιος να με βοηθησει;
πως μπορω να βαλω το βιντεο να παιξει απο το 4.39 και οχι απο την αρχη; ευχαριστω
πως μπορω να βαλω το βιντεο να παιξει απο το 4.39 και οχι απο την αρχη; ευχαριστω
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

denplirono έγραψε:Εκανε την μεγαλυτερη κυβιστηση τυπου Κομανετσι ο Κουλης των προβατων της ΝΔ...
Οι δεξιοί δεν κάνουν "κωλοτούμπες". Κωλοτούμπα κάνει κάποιος έντιμος που άλλαξε γνώμη. Οι δεξιοί είναι απλά ψεύτες.
1 .
-
NikosVy
- Extreme poster

denplirono έγραψε:μπορει καποιος να με βοηθησει;
Θα σου το φτιάξω εγώ, αν μου κάνεις τη χάρη να βάλεις το βίντεο που δείχνει τον Μητσοτάκη να υπόσχεται προεκλογικά ότι θα ακυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, να χαρεί και ο φίλος Λαχουρένιος.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
denplirono
- Extreme poster

BaKXOS_Lysios έγραψε:denplirono έγραψε:Εκανε την μεγαλυτερη κυβιστηση τυπου Κομανετσι ο Κουλης των προβατων της ΝΔ...
Οι δεξιοί δεν κάνουν "κωλοτούμπες". Κωλοτούμπα κάνει κάποιος έντιμος που άλλαξε γνώμη. Οι δεξιοί είναι απλά ψεύτες.
πες μας τωρα οτι ειναι δεξιος ο Κουλης και ΝΔ να γελασουμε πολυ δυνατα
γιατι αν το πεις εγω θα σου ενα αλλο ανεκδοτο: Ο Συριζα ειναι αριστερα !

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ο κυρ Κουλης αποδειχθηκε πιο ''λαθρολαγνος'' απο την κυρα Τασια 

0 .
-
denplirono
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Ο κυρ Κουλης αποδειχθηκε πιο ''λαθρολαγνος'' απο την κυρα Τασια
ορθα ομιλεις, επι της πραξεως αυτο ακριβως εγινε. Ειπαμε, οσα δεν μπορουσε να κανει η Νδ τα εβαλαν στον Συριζα(προδοσια Μακεδονιας) και οσα ηταν καραμπινατα φαουλ του Συριζα τα αφησαν για την Νδ(μαζικες μετακινησεις λαθρο στην ενδοχωρα)
Μια στο καρφι και μια στο πεταλο. Μεχρι τα χαιβανια να καταλαβουν οτι φταιει το νομισμα τα χαιβανια θα ψοφησουν
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

denplirono έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Ο κυρ Κουλης αποδειχθηκε πιο ''λαθρολαγνος'' απο την κυρα Τασια
ορθα ομιλεις, επι της πραξεως αυτο ακριβως εγινε. Ειπαμε, οσα δεν μπορουσε να κανει η Νδ τα εβαλαν στον Συριζα(προδοσια Μακεδονιας) και οσα ηταν καραμπινατα φαουλ του Συριζα τα αφησαν για την Νδ(μαζικες μετακινησεις λαθρο στην ενδοχωρα)
Μια στο καρφι και μια στο πεταλο. Μεχρι τα χαιβανια να καταλαβουν οτι φταιει το νομισμα τα χαιβανια θα ψοφησουν
Aν ηταν πιο εξυπνος ο Τσιπρας και δεν ηταν μανιακος με την καρεκλα, θα εκανε εκλογες το περασμενο καλοκαιρι (2018) επειδη και καλα βγηκαμε απο τα μνημονια ωστε να κλεισει το μακεδονικο ο Κουλης. Εκει θα επεφτε πολυ γελιο.
2 .
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Aν ηταν πιο εξυπνος ο Τσιπρας και δεν ηταν μανιακος με την καρεκλα, θα εκανε εκλογες το περασμενο καλοκαιρι (2018) επειδη και καλα βγηκαμε απο τα μνημονια ωστε να κλεισει το μακεδονικο ο Κουλης. Εκει θα επεφτε πολυ γελιο.
Ναι θα'ταν μεγάλη εξυπνάδα να αφήσει την καρέκλα στον Κούλη ο Τσίπρας για να σπάει πλάκα πίνοντας μπυρόνια και βλέποντας ειδήσεις με τους κολλητούς του.... Πως τα λες κι εσύ!....

0 .
-
vallon
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:denplirono έγραψε:ορθα ομιλεις, επι της πραξεως αυτο ακριβως εγινε. Ειπαμε, οσα δεν μπορουσε να κανει η Νδ τα εβαλαν στον Συριζα(προδοσια Μακεδονιας) και οσα ηταν καραμπινατα φαουλ του Συριζα τα αφησαν για την Νδ(μαζικες μετακινησεις λαθρο στην ενδοχωρα)
Aν ηταν πιο εξυπνος ο Τσιπρας και δεν ηταν μανιακος με την καρεκλα, θα εκανε εκλογες το περασμενο καλοκαιρι (2018) επειδη και καλα βγηκαμε απο τα μνημονια ωστε να κλεισει το μακεδονικο ο Κουλης. Εκει θα επεφτε πολυ γελιο.
Αυτό κι αν ήταν ωραίο σενάριο , όμως για θυμήσου ότι τα αφεντικά τους είχανε βάλει το χαλινάρι να τελειώσει τη δουλειά.
Δεν θυμάσαι τι τρέξιμο έριξε και απορούσαμε όλοι τι πράγμα ήταν αυτό; φαστ τρακ κλείσιμο μακεδονικού με τον ζαεφ..
Κάθε λίγο στενές επαφές με αμερικάνους και πάλι με σκοπιανούς.
Τα ξεχάσατε;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.