Μπακογιαννης: Να γινει μνημειο για τον Ζακ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Μπακογιαννης: Να γινει μνημειο για τον Ζακ

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Οκτ 2019, 08:29

Η αντιπρόταση Μπακογιάννη για το μνημείο του Ζακ Κωστόπουλου στη Γλάδστωνος

14.10.2019 21:48
Άρης Χατζηγεωργίου

«Μία έμπρακτη απόδειξη, όχι μόνο ευαισθησίας αλλά και ενός πραγματικού ανθρωπισμού», είπε ο Κώστας Μπακογιάννης για την πρόταση του Νάσου Ηλιόπουλο

Με αντιπρόταση να δημιουργηθεί στην Αθήνα ένα μνημείο κατά της μισαλλοδοξίας, του ρατσισμού και του μίσους απάντησε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης στην πρόταση της Ανοιχτής Πόλης να μετονομαστεί η οδός Γλάδστωνος προς τιμήν του ακτιβιστή Ζακ Κωστόπουλου που δολοφονήθηκε και λιντσαρίστηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2018.

Την πρόταση της Ανοιχτής Πόλης διατύπωσε ο επικεφαλής της Νάσος Ηλιόπουλος επικαλούμενος αίτημα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας για τα δικαιώματα της οποίας αγωνιζόταν ο ακτιβιστής Ζακ Κωστόπουλος. Ο κ.Ηλιόπουλος τόνισε πως η μετονομασία του δρόμου επιβάλλεται από την ανάγκη η πόλη να θυμάται γεγονότα με τέτοιο συμβολισμό.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Αθηναίων ευχαρίστησε αρχικά τον Νάσο Ηλιόπουλο χαρακτηρίζοντας την εισήγησή του «μία έμπρακτη απόδειξη, όχι μόνο ευαισθησίας αλλά και ενός πραγματικού ανθρωπισμού»: «Η πραγματικότητα είναι ότι η άγρια δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, μας συγκλόνισε όλους. Όταν ένας νέος άνθρωπος χάνει τη ζωή του τόσο άδικα, αφήνει σε όλους μας ένα, αν θέλετε, έντονο ψυχικό αποτύπωμα. Είναι ένα σύμβολο για έναν αγώνα που καλείται να δώσει η πόλη μας, ολόκληρη, ενωμένη για τα δικαιώματα και τη Δημοκρατία. Γι’ αυτό και θα ήθελα να προτείνω, ακριβώς επειδή ο αγώνας αυτός μας αφορά όλους, να μην περιορίζουμε τη συζήτηση στη μετονομασία ενός δρόμου», πρόσθεσε ο Κώστας Μπακογιάννης.

https://www.ethnos.gr/ellada/66656_i-an ... gladstonos

Δεξιουληδες πηζετε? :enamorado:
0 .

ΩRIΩNAS7

Re: Μπακογιαννης: Να γινει μνημειο για τον Ζακ

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 15 Οκτ 2019, 17:16

Εντάξει. Μιζοτακης και Μπακογιαννης έχουν ταράξει τους νοικοκυραίους και τους μπαντριώντες στην φάπα.
Πόσο μαλακές τους έπιασαν, τελικά;
Κλαίω από τα γέλια. Μιλάμε τους έχουν πάει κωλοφεράντζα. Ότι τους έταξαν το ακριβώς αντίθετο κάνουν.
Γουσταρωωωωωω
1 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 15 Οκτ 2019, 23:15

Λαχουρένιος έγραψε:Δεξιουληδες πηζετε? :enamorado:

Μπα αγαπητέ μου, δεν πήζουν οι δεξιουληδες γιατί ξέρουν από δεξιές ψευτιες και παπατζες και δεν τα χαύουν εύκολα... Αλλά τώρα και μεταξύ μας πιστεύει κανείς ανάμεσα μας ότι θα δει από την ΝΔ άγαλμα στον Ζακ;..... :laugh1:
Τι άλλη μαλακία θα ακούσουμε αναρωτιέμαι αυτά τα 4 μαύρα χρόνια!!! :s_no
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 16 Οκτ 2019, 00:18

BaKXOS_Lysios έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Δεξιουληδες πηζετε? :enamorado:

Μπα αγαπητέ μου, δεν πήζουν οι δεξιουληδες γιατί ξέρουν από δεξιές ψευτιες και παπατζες και δεν τα χαύουν εύκολα... Αλλά τώρα και μεταξύ μας πιστεύει κανείς ανάμεσα μας ότι θα δει από την ΝΔ άγαλμα στον Ζακ;..... :laugh1:
Τι άλλη μαλακία θα ακούσουμε αναρωτιέμαι αυτά τα 4 μαύρα χρόνια!!! :s_no

Σιγά μην κρατήσει η νδουλα 4 χρόνια. Πρέπει να αναγνωρίσω όμως ότι είναι η πιο πονηρή νδουλα που έχω δει. Τους δουλεύει όλους. Ακόμα και τα στελέχη της.
Το ποσό αδίστακτη κι αδίστακτοι είναι στο ψέμα και την εξαπάτηση, απλά δεν περιγράφεται.
1 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 16 Οκτ 2019, 16:43

denplirono έγραψε:να γινει μνημιο να παω να χεσω ρε φιλε .....
ΥΓ:μα τι ευγενης που ειμαι, ποσο ανωτερα γνωμη και σκεψη μπορω να εχω :P

Είπε ο σκατοψυχος και χάρηκε μόνος του...παλι
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 17 Οκτ 2019, 17:15

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
denplirono έγραψε:να γινει μνημιο να παω να χεσω ρε φιλε .....
ΥΓ:μα τι ευγενης που ειμαι, ποσο ανωτερα γνωμη και σκεψη μπορω να εχω :P

Εικόνα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 17 Οκτ 2019, 22:32

denplirono έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Εικόνα

Δεν ζήτησα σελφι σου. Ξεκόλλα
1 .

Άβαταρ μέλους
itteithe