Αυτή η ΜέΡΑ νύχτωσε νωρίς....Καταγγελία αποχωρούντα από το κόμμα του Βαρουφάκη
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

Αυτή η ΜέΡΑ νύχτωσε νωρίς....Καταγγελία αποχωρούντα από το κόμμα του Βαρουφάκη
Δεν ξέρω πως μπορούσε κάποιος να νομίζει εξαρχής ότι το κόμμα Βαρουφάκη, θα είχε συλλογικές διαδικασίες, κτλ.....Από την αρχή, ενα εγωκεντρικό μόρφωμα ήταν!
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!
-
denplirono
- Extreme poster

Re: Αυτή η ΜέΡΑ νύχτωσε νωρίς....Καταγγελία αποχωρούντα από το κόμμα του Βαρουφάκη
ε καλα και ο τσιπρας καποτε ητανε στο κκε. δεν το εκανε κανεις θεμα αυτο ομως
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Αυτή η ΜέΡΑ νύχτωσε νωρίς....Καταγγελία αποχωρούντα από το κόμμα του Βαρουφάκη
Μια χαρά διαδικασίες γίνονται στο χώρο μελών στην πλατφόρμα του DiEM25.
Εγώ έχω ψηφίσει κάμποσες φορές τόσο για θέματα που αφορούν το ΜεΡΑ25, όσο και τα αντίστοιχα κόμματα σε άλλες χώρες. Και λαμβάνεις έγκαιρα mail που σου λέει για την ψηφοφορία και τα θέματα. Μπορείς και να λάβεις μέρος στη συζήτηση ή να δηλώσεις ο ίδιος υποψήφιος.
Όποιου δεν του αρέσουν αυτές οι διαδικασίες μέσω ίντερνετ και δεν θέλει να υπάρχει πανευρωπαϊκή συμμετοχή, στο καλό.
Εγώ έχω ψηφίσει κάμποσες φορές τόσο για θέματα που αφορούν το ΜεΡΑ25, όσο και τα αντίστοιχα κόμματα σε άλλες χώρες. Και λαμβάνεις έγκαιρα mail που σου λέει για την ψηφοφορία και τα θέματα. Μπορείς και να λάβεις μέρος στη συζήτηση ή να δηλώσεις ο ίδιος υποψήφιος.
Όποιου δεν του αρέσουν αυτές οι διαδικασίες μέσω ίντερνετ και δεν θέλει να υπάρχει πανευρωπαϊκή συμμετοχή, στο καλό.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
itteithe
- Extreme poster

Στο τόπο μας πήρε τις τραγικές διαστάσεις που όλοι γνωρίζουμε και αυτό με ανάγκασε να ενταχθώ στο ΜέΡΑ 25, αφού η Αριστερά βρισκόταν στη δίνη της ομφαλοσκόπησης, συνεχώς αυτοδιασπώμενη. Ημουν εκεί από τη στιγμή της ίδρυσής του, συμβάλλοντας εθελοντικά από τη γέννηση και τα πρώτα βήματά του έως την ενηλικίωσή του και την είσοδο στη Βουλή. Ενα κόμμα που προερχόταν από το Diem25, του οποίου το μέλος μπορούσε ν’ ανήκει και σε άλλα κόμματα γι’ αυτό και εξηγούσαμε στους ελάχιστους «diemers» ότι μπορούσαν να παρευρίσκονται σε όλες τις διαδικασίες του ΜέΡΑ 25, αλλά δεν είχαν δικαίωμα ψήφου.
Λίγες ημέρες μετά τις εκλογές, στη συνεδρίαση της εξ οφιτσίου διορισμένης Πολιτικής Γραμματείας και παρουσία των νεοεκλεγμένων βουλευτών του κόμματος, άκουσα στην εισήγηση του γραμματέα Γ. Βαρουφάκη τα εξής καταπληκτικά για το συνέδριο του κόμματος: ότι για όλα τα θέματα (από το καταστατικό του, τις θέσεις μέχρι και τα πρόσωπα που θα αποτελούν την κεντρική επιτροπή του) θα ψηφίζουν μέσω ίντερνετ όλα τα μέλη του Diem 25 (εσωτερικού και εξωτερικού). Μάλιστα ονομάστηκε «διαβουλευτικό συνέδριο» και ορίστηκε εκ των πραγμάτων ως έγκυρη εφορευτική επιτροπή ένας σέρβερ (!) ευρισκόμενος στη Γερμανία.

Θα ήθελα μερικές διευκρινήσεις όμως. Το πρόβλημά του ήταν η χρήση σατανιασμένης τεχνολογίας για την λήψη αποφάσεων, ή το γεγονός οτι για το ΜέΡΑ 25 θα αποφασίζουν όλα τα μέλη του Diem 25;
Για το δεύτερο θα μπορούσα να του δώσω κάποιο δίκιο, αλλά νομίζω πως ήταν γνωστό εξ' αρχής οτι θα γινόταν κάτι τέτοιο (από τις ευρωεκλογές μάλιστα). Κοινώς, ας πρόσεχε.
Για το πρώτο, αν είναι μπάρμπας άνω των 55 θα δείξω κατανόηση. Αν είναι πιο νέος, ας αναζητήσει τον πατήρ Κλεομένη για περαιτέρω συμβουλές.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω
Habemus filium
Habemus filium
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Δικιο εχει σε αυτα που λεει ο αλλος αλλα μου κανει εντυπωση που μετα απο 2 χρονια τα καταλαβε. Ειναι μαλακια να αποφασιζουν ολα τα μελη του Diem για ολες τις χωρες της ΕΕ γιατι πχ ο γαλλος δεν εχει γνωση των ελληνικων συνθηκων ουτε το αντιστροφο.
Το πιο λογικο θα ηταν τα ''κεντρικα'' να βγαζουν γενικες κατευθυντηριες γραμμες και τα επιμερους εθνικα κομματα να αποφασιζουν μονα τους για το πως θα τις εφαρμοσουν.
Οσο για τις ηλεκτρονικες ψηφοφοριες προσφερουν ευκολια αλλα ειναι διαβλητες. Μπορει το οποιοδηποτε στελεχος να προσπαθησει να στρεψει το κομμα εκει που θελει μεσω κλωνων ή βαλτων.
Το πιο λογικο θα ηταν τα ''κεντρικα'' να βγαζουν γενικες κατευθυντηριες γραμμες και τα επιμερους εθνικα κομματα να αποφασιζουν μονα τους για το πως θα τις εφαρμοσουν.
Οσο για τις ηλεκτρονικες ψηφοφοριες προσφερουν ευκολια αλλα ειναι διαβλητες. Μπορει το οποιοδηποτε στελεχος να προσπαθησει να στρεψει το κομμα εκει που θελει μεσω κλωνων ή βαλτων.
0 .
-
itteithe
- Extreme poster

Υποτίθεται πως το ΜέΡΑ 25 έχει ευρωπαϊκό προσανατολισμό και ντεμέκ προσπαθεί να ακολουθήσει τις διαδικασίες που ακολουθούνται στην ευρωπαϊκή ένωση. Θα είχε νόημα αν το μοντέλο της ευρωπαϊκής ένωσης ήταν πετυχημένο, αλλά στην πράξη είδαμε πως δεν είναι.
Για τις ηλεκτρονικές ψηφοφορίες, αν η εγγραφή των μελών γίνει σωστά ώστε να μπορεί να γίνει η ταυτοποίησή τους με πραγματικά πρόσωπα και επιπλέον χρησιμοποιηθεί ένας 2FA μηχανισμός για την εκάστοτε ψηφοφορία ώστε να εξασφαλιστεί οτι αυτός που ψηφίζει, είναι όντως αυτός που πρέπει να ψηφίσει, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις κλασικές ψηφοφορίες με χαρτούρα και ανθρώπινη διαχείριση, οι οποίες είναι το ίδιο διαβλητές αν δεν γίνουν με σωστό τρόπο. Εάν στην πλατφόρμα σου μπορείς να κάνεις εγγραφή απλώς με όνομα και mail και οι ψηφοφορίες είναι απλά poll που τσεκάρεις μια επιλογή, χαιρέτα μου τον πλάτανο.
Για τις ηλεκτρονικές ψηφοφορίες, αν η εγγραφή των μελών γίνει σωστά ώστε να μπορεί να γίνει η ταυτοποίησή τους με πραγματικά πρόσωπα και επιπλέον χρησιμοποιηθεί ένας 2FA μηχανισμός για την εκάστοτε ψηφοφορία ώστε να εξασφαλιστεί οτι αυτός που ψηφίζει, είναι όντως αυτός που πρέπει να ψηφίσει, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις κλασικές ψηφοφορίες με χαρτούρα και ανθρώπινη διαχείριση, οι οποίες είναι το ίδιο διαβλητές αν δεν γίνουν με σωστό τρόπο. Εάν στην πλατφόρμα σου μπορείς να κάνεις εγγραφή απλώς με όνομα και mail και οι ψηφοφορίες είναι απλά poll που τσεκάρεις μια επιλογή, χαιρέτα μου τον πλάτανο.
0 .
Habemus filium
Habemus filium
-
Οργισμένος
- Extreme poster

L'ami du peuple έγραψε:Δεν ξέρω πως μπορούσε κάποιος να νομίζει εξαρχής ότι το κόμμα Βαρουφάκη, θα είχε συλλογικές διαδικασίες, κτλ.....Από την αρχή, ενα εγωκεντρικό μόρφωμα ήταν!
Τι άλλο έκτος από μεσσιανικο-προσωποκεντρικο θα μπορούσε να είναι το κόμμα του ναρκισου επικίνδυνου κλόουν;;;
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Το DIEM25 ιδρύθηκε από ανθρώπους από πολλές χώρες της ΕΕ και δεν είναι το «κόμμα του Βαρουφάκη» (όπως νομίζουν ή αφήνουν να εννοηθεί κάποιοι).
Πρωταρχικός σκοπός του DIEM25, από τότε που ιδρύθηκε, ήταν να αλλάξει συνολικά, για όλη την ΕΕ, τις εφαρμοζόμενες πολιτικές (άσχετα αν είναι εύκολο ή δύσκολο αυτό).
Από τη στιγμή λοιπόν που i) μιλάμε για ένα πανευρωπαϊκό κόμμα με συμμετοχή από σχεδόν όλες τις χώρες της ΕΕ και ii) αυτό το κόμμα ενδιαφέρεται ν αλλάξει για όλη την ΕΕ τις εφαρμοζόμενες πολιτικές, για ποιο λόγο να είναι «περίεργο» ή «κατακριτέο» που στις αποφάσεις συμμετέχουν όλα τα μέλη, από όλες τις χώρες;;
Πρωταρχικός σκοπός του DIEM25, από τότε που ιδρύθηκε, ήταν να αλλάξει συνολικά, για όλη την ΕΕ, τις εφαρμοζόμενες πολιτικές (άσχετα αν είναι εύκολο ή δύσκολο αυτό).
Από τη στιγμή λοιπόν που i) μιλάμε για ένα πανευρωπαϊκό κόμμα με συμμετοχή από σχεδόν όλες τις χώρες της ΕΕ και ii) αυτό το κόμμα ενδιαφέρεται ν αλλάξει για όλη την ΕΕ τις εφαρμοζόμενες πολιτικές, για ποιο λόγο να είναι «περίεργο» ή «κατακριτέο» που στις αποφάσεις συμμετέχουν όλα τα μέλη, από όλες τις χώρες;;

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

-
itteithe
- Extreme poster

Περίεργο και κατακριτέο δεν είναι, απλώς είναι μη λειτουργικό, όπως ακριβώς μη λειτουργικός είναι ο πολιτικός μηχανισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έχουμε διαφορετικές οικονομίες και διαφορετικές πολιτικές δομές. Δεν έχουμε καν το ίδιο πολίτευμα με τα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη.
1 .
Habemus filium
Habemus filium
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Aκριβως, η ΕΕ δεν ειναι χωρα, σε καθε κρατος-μελος επικρατουν διαφορετικες συνθηκες και ο πολιτης της μιας χωρας δεν εχει ιδεα τι παιζει στην χωρα του αλλου
0 .