Ξεκατινιαζονται οι ναζι στο ιντερνετ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Ξεκατινιαζονται οι ναζι στο ιντερνετ

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Αύγ 2019, 12:43

Μιχαλολιάκος και Γερμενής ξεκατινιάζονται στα social media (pics)

Η διάλυση του ναζιστικού κόμματος μετά τη μη είσοδό του στην Βουλή, προκαλεί σκηνές απείρου κάλους με Μιχαλολιάκο και Γερμενή να ξεκατινιάζονται στο Twitter.

Η Χρυσή Αυγή, επιτέλους, έχει πάρει την κάτω βόλτα και ελπίζουμε να μην βρει ποτέ η ίδια ή κάποιο άλλο ανάλογο μόρφωμα, τη δύναμη να σταθεί στα πόδια του.

Η απουσία της από τη νέα Βουλή και οι αποχωρήσεις βασικών και προβεβλημένων στελεχών, όπως είναι οι Γιάννης Λαγός, Γιώργος Γερμενής, Νίκος Κούζηλος και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, έχει προκαλέσει μεγάλους τριγμούς στον χώρο, δίνοντας μία νότα... εμφυλίου.

Οι κόντρα των δύο πλευρών μάλιστα έχει περάσει σε άλλο επίπεδο πλέον, καθώς ξεκατινιάζονται στα social media, «καρφώνοντας» η μία πλευρά την άλλη.

Αφορμή για ένα από τα τελευταία επεισόδια, ήταν η συνέντευξη του Νίκου Μιχαλολιάκου στην Δημοκρατία της Κυριακής όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Εκτός Βουλής είχε μείνει και ο Συνασπισμός και αργότερα κυβέρνησε».

Στην ατάκα του αυτή, απάντησε ο Γιώργος Γερμανής, γράφοντας: «Μα αυτό ακριβώς και ο Συνασπισμός είχε μείνει εκτός βουλής και μετά από μερικά χρόνια έγινε κυβέρνηση, αλλά ο Αλαβάνος δεν είχε γαντζωθεί από μια καρέκλα και δεν την άφηνε, αντίθετα την έδωσε σε έναν νέο άνθρωπο όπως ο Τσίπρας».

Μάλιστα, ο «Καιάδας» απαντώντας σε ένα άλλο σχόλιο «κάρφωσε» ξανά τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής, λέγοντας: «Για την Ιστορία σου θυμίζω τα κόμματα που ανέλαβαν ο Σαλβίνι κάι η Λεπέν και στην Ελλάδα πιο πριν σου ανέφερα τον Τσίπρα. Νέοι άνθρωποι ορεξάτοι για δουλειά που γυρίζουν πόρτα πόρτα τις γειτονιές στις πατρίδες τους, δεν αρέσκονται να κάθονται μέσα σε τέσσερεις τοιχους!».

O Nίκος Μιχαλολιάκος απαντώντας έγραψε: «Η αχαριστία είναι σημάδι αδυναμίας. Δεν γνώρισα ποτέ πραγματικά ικανούς άνδρες που να ήταν αχάριστοι».

http://www.gazzetta.gr/plus/politiki/ar ... media-pics

Τωρα που τελειωσε το χρημα αρχιζει η συμμορια και αλληλοκαρφωνεται :enamorado:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ξεκατινιαζονται οι ναζι στο ιντερνετ

Δημοσίευσηαπό pluton » 21 Αύγ 2019, 17:10

Λαχουρένιος έγραψε:
Μιχαλολιάκος και Γερμενής ξεκατινιάζονται στα social media (pics)

Η διάλυση του ναζιστικού κόμματος μετά τη μη είσοδό του στην Βουλή, προκαλεί σκηνές απείρου κάλους με Μιχαλολιάκο και Γερμενή να ξεκατινιάζονται στο Twitter.

Η Χρυσή Αυγή, επιτέλους, έχει πάρει την κάτω βόλτα και ελπίζουμε να μην βρει ποτέ η ίδια ή κάποιο άλλο ανάλογο μόρφωμα, τη δύναμη να σταθεί στα πόδια του.

Η απουσία της από τη νέα Βουλή και οι αποχωρήσεις βασικών και προβεβλημένων στελεχών, όπως είναι οι Γιάννης Λαγός, Γιώργος Γερμενής, Νίκος Κούζηλος και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, έχει προκαλέσει μεγάλους τριγμούς στον χώρο, δίνοντας μία νότα... εμφυλίου.

Οι κόντρα των δύο πλευρών μάλιστα έχει περάσει σε άλλο επίπεδο πλέον, καθώς ξεκατινιάζονται στα social media, «καρφώνοντας» η μία πλευρά την άλλη.

Αφορμή για ένα από τα τελευταία επεισόδια, ήταν η συνέντευξη του Νίκου Μιχαλολιάκου στην Δημοκρατία της Κυριακής όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Εκτός Βουλής είχε μείνει και ο Συνασπισμός και αργότερα κυβέρνησε».

Στην ατάκα του αυτή, απάντησε ο Γιώργος Γερμανής, γράφοντας: «Μα αυτό ακριβώς και ο Συνασπισμός είχε μείνει εκτός βουλής και μετά από μερικά χρόνια έγινε κυβέρνηση, αλλά ο Αλαβάνος δεν είχε γαντζωθεί από μια καρέκλα και δεν την άφηνε, αντίθετα την έδωσε σε έναν νέο άνθρωπο όπως ο Τσίπρας».

Μάλιστα, ο «Καιάδας» απαντώντας σε ένα άλλο σχόλιο «κάρφωσε» ξανά τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής, λέγοντας: «Για την Ιστορία σου θυμίζω τα κόμματα που ανέλαβαν ο Σαλβίνι κάι η Λεπέν και στην Ελλάδα πιο πριν σου ανέφερα τον Τσίπρα. Νέοι άνθρωποι ορεξάτοι για δουλειά που γυρίζουν πόρτα πόρτα τις γειτονιές στις πατρίδες τους, δεν αρέσκονται να κάθονται μέσα σε τέσσερεις τοιχους!».

O Nίκος Μιχαλολιάκος απαντώντας έγραψε: «Η αχαριστία είναι σημάδι αδυναμίας. Δεν γνώρισα ποτέ πραγματικά ικανούς άνδρες που να ήταν αχάριστοι».

http://www.gazzetta.gr/plus/politiki/ar ... media-pics

Τωρα που τελειωσε το χρημα αρχιζει η συμμορια και αλληλοκαρφωνεται :enamorado:

Ρε στεναχώριες που έχετε και εσείς οι ψηφοφόροι των Ναζί, δεν βαριέσαι φιλοσόφησέ το "Ναζει κανείς ή να μη ζει".

Τι πρόβλημα έχει ο Γερμενής; θα επιστρέψει στο τραγούδι, ο Μιχαλολιάκος κάτι με ξενοδοχεία θυμάμαι.... εξ άλλου όλοι οι βουλευτές της ΧΑ μισθό δεν έπαιρναν, την μια φυλακή ήταν την άλλη τους τον έκοβαν για μαλ@κίες ... μια η άλλη είναι.

Εσείς τώρα οι ψηφοφόροι κοιτάχτε να το χωνέψετε.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Αύγ 2019, 17:37

Πηξε ναζιστακο.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 21 Αύγ 2019, 17:43

Λαχουρένιος έγραψε:Πηξε ναζιστακο.

Πάντως εγώ απ όλους εσένα έχω τον πιθανότερο ψηφοφόρο τους.... συνέχεια την έγνοια τους έχεις... τέτοια κάψα πιά;

Έπεσα έξω αυτή την φορά, περίμενα να βάλεις φωτο με αρχαιοελληνικούς χαιρετισμούς. Όλο εκπλήξεις είσαι.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Αύγ 2019, 17:50

pluton έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Πηξε ναζιστακο.

Πάντως εγώ απ όλους εσένα έχω τον πιθανότερο ψηφοφόρο τους.... συνέχεια την έγνοια τους έχεις... τέτοια κάψα πιά;

Έπεσα έξω αυτή την φορά, περίμενα να βάλεις φωτο με αρχαιοελληνικούς χαιρετισμούς. Όλο εκπλήξεις είσαι.

Ως ναζι ειναι λογικο να πηζεις με την διαλυση της ναζιστικης συμμοριας και το αλληλοφαγωμα των συναγωνιστων σου. Αυτο ομως ειναι δικο σου προβλημα, οχι δικο μου.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 21 Αύγ 2019, 17:52

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:

Ως ναζι ειναι λογικο να πηζεις με την διαλυση της ναζιστικης συμμοριας και το αλληλοφαγωμα των συναγωνιστων σου. Αυτο ομως ειναι δικο σου προβλημα, οχι δικο μου.

Δικό σου είναι... εσύ ασχολείσαι αδιαλείπτως, εγώ πότε με είδες να γράφω το οτιδήποτε;

Να μου πεις για την Αλέξη ναι έχω μια αγάπη που εξάλλου δεν κρύβεται, όπως και ό δικός σου έρωτας για την ΧΑ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Αύγ 2019, 17:54

pluton έγραψε:Δικό σου είναι... εσύ ασχολείσαι αδιαλείπτως, εγώ πότε με είδες να γράφω το οτιδήποτε;

Να μου πεις για την Αλέξη ναι έχω μια αγάπη που εξάλλου δεν κρύβεται, όπως και ό δικός σου έρωτας για την ΧΑ.

Αμα δεν ασχολεισαι, μην μας σκοτιζεις, πηξε βουβα. Εγω ανοιγω σαμπανιες που σας εστειλε ο λαος στα σκουπιδια.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 21 Αύγ 2019, 17:57

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Δικό σου είναι... εσύ ασχολείσαι αδιαλείπτως, εγώ πότε με είδες να γράφω το οτιδήποτε;

Αμα δεν ασχολεισαι, μην μας σκοτιζεις, πηξε βουβα. Εγω ανοιγω σαμπανιες που σας εστειλε ο λαος στα σκουπιδια.

Βάλε τώρα καμιά από τις αγαπημένες σου φωτογραφίες.
0 .

Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Echelon » 21 Αύγ 2019, 17:59

Αντί να νιώσουν μια ανακούφιση που γύρισαν στην τρύπα τους και θα μπορούν να παρταρουν άνετα σε χώρους γεμάτο σβάστικες, γεμίζοντας έτσι το ιδεολογικό κενό που τους άφησε η παρουσία τους στην βουλή, όπου ήταν αναγκασμένοι να κρύβονται, αυτοί κάθονται και αλληλοκατηγορουνται. Τελικά το χρήμα όντως σε χαλάει.

Υγ: Θα έπρεπε να ανάψουν μια λαμπάδα στα μνημόνια.
0 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Αύγ 2019, 18:00

Θα τις ξαναβαλω οποτε χρειαστει, μην αγχωνεσαι
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”