Τρεις αποφάσεις του Κούλη σε μια μέρα μου δημιουργησαν μεγαλη ψυχικη ευφορια...
επειδη ο ανθρωπος αποφασισε να σπασει πλακα κανονικοτατα σε βαρος των ψηφοφορων της ΝΔ.
α) Δεν τοποθετει το Σαμαρα στη θεση του Επιτροπου της Ευρωπαικης Ενωσης γιατι φοβαται μην ξεστομισει κανενα κακο λογακι για τη Συμφωνια των Πρεσπων.
https://thefaq.gr/quot-telos-quot-o-sam ... W3Bw9o9l68
β) Τοποθετησε το Γιωργο Μαυρωτα απο το Ποταμι που ειχε ΨΗΦΙΣΕΙ τη Συμφωνια των Πρεσπων σαν Γενικο Γραμματεα Αθλητισμου.
γ) Το καλυτερο για το τελος. Τον αστυνομικό Κωνσταντίνο Τσουβάλα που ηταν υπευθυνος για την εκκενωση στο Ματι, τον εκανε ο Κουλης Γενικο Γραμματεα στο υπουργειο Δημοσιας Ταξης!!!!!!!!!
Στο Μάτι τον κατηγορούσε για θλιβερή παράσταση, τώρα τον κάνει Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης [Βίντεο]
https://m.tvxs.gr/mo/i/296635/f/news/el ... uZFjVZI2h4
.
Όταν έχει κέφια ο Κούλης δουλεύει όλους τους νεοδημοκράτες
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Όταν έχει κέφια ο Κούλης δουλεύει όλους τους νεοδημοκράτες
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: Όταν έχει κέφια ο Κούλης δουλεύει όλους τους νεοδημοκράτες
Φυσικα οι νεοδημοκρατες μπορειτε να εισαστε περηφανοι και για κατι.
Η νεα κυβερνηση του Κουλη εκανε διδακτορα στο ΑΠΘ τον Ανθιμο.
https://thefaq.gr/kalosirthate-sto-mesa ... Nu2R-mZ7Jo
Φανταζομαι ο Ποντικας ειδικα εχει χεστει απο τη χαρα του για τετοια εκσυγχρονιστικα εγχειρηματα.
.
Η νεα κυβερνηση του Κουλη εκανε διδακτορα στο ΑΠΘ τον Ανθιμο.
https://thefaq.gr/kalosirthate-sto-mesa ... Nu2R-mZ7Jo
Φανταζομαι ο Ποντικας ειδικα εχει χεστει απο τη χαρα του για τετοια εκσυγχρονιστικα εγχειρηματα.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

O 0,60 ανοιξε το ιδιο νημα καρμπον και στο αλλο. Για λυπηση εντελως.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Μου συνεστησε φιλος απο εδω μεσα να παω να τους κανω λιγη πλακιτσα.
Καθε τριμηνο θα πηγαινω ενα τριημερο απο διπλα για να συναντω φιλους Συριζαιους και να μοιραζομεν μαζι τρομπονια.
.
Καθε τριμηνο θα πηγαινω ενα τριημερο απο διπλα για να συναντω φιλους Συριζαιους και να μοιραζομεν μαζι τρομπονια.
.
0 .
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Καλα δεν το λες και ''πλακιτσα''. Τετοιο bukkake σαν αυτο που σου εριξαν δεν το τρωει ουτε 20χρονη πορνοσταρ σε οργιο με μαυρους στο Brazzers.
Αλλα για το 0,60 και για να τσιμπησεις κανενα view παραπανω στο αρθρακι σου την εκανες γαργαρα την ξεφτιλα.
Αλλα για το 0,60 και για να τσιμπησεις κανενα view παραπανω στο αρθρακι σου την εκανες γαργαρα την ξεφτιλα.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

εχουμε θεματακι εδω ...και να αρχιζουμε να τα αθροιζουμε ενα ενα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Λαχουρένιος έγραψε:Καλα δεν το λες και ''πλακιτσα''. Τετοιο bukkake σαν αυτο που σου εριξαν δεν το τρωει ουτε 20χρονη πορνοσταρ σε οργιο με μαυρους στο Brazzers.
Ενα σωρο κοσμος βγηκε στο νημα και ειπε οτι τους γλεντησα. Ιστορικα τρομπονια εφαγαν ο Leporello και η Γαλη που μετα εξαφανιστηκαν σαν βρεγμενες γατες.
Και το καλυτερο απο όλα; Οτι ειχα την καβλα το αρθρο μου να περασει τις 11.000 αναγνωσεις εξαιτιας που το ανεβασα στο .... Μου ελειπαν 300 κλικαρισματα για να γινει αυτο και τα πηρα απο εκει.
.
0 .
.
.
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:O 0,60 ανοιξε το ιδιο νημα καρμπον και στο αλλο. Για λυπηση εντελως.
Για ποιο "άλλο" μιλάτε; Γιατί δεν το γνωρίζω εγώ παρά βγάζω μόνο 0,60 εδώ;...

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Ενα σωρο κοσμος βγηκε στο νημα και ειπε οτι τους γλεντησα. Ιστορικα τρομπονια εφαγαν ο Leporello και η Γαλη που μετα εξαφανιστηκαν σαν βρεγμενες γατες.
Ετσι αρχοντα, τους γαμησες (με την οπισθεν)
Και το καλυτερο απο όλα; Οτι ειχα την καβλα το αρθρο μου να περασει τις 11.000 αναγνωσεις εξαιτιας που το ανεβασα στο ..... Μου ελειπαν 300 κλικαρισματα για να γινει αυτο και τα πηρα απο εκει.![]()
Πας και γλειφεις εκει που εφτυνες για μερικα βιουζ. Λυπηρος.-
0 .