Εμεις δεν είπαμε ποτέ ότι θα καταργήσουμε την συμφωνία των Πρεσπών

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Εμεις δεν είπαμε ποτέ ότι θα καταργήσουμε την συμφωνία των Πρεσπών

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 10 Ιούλ 2019, 20:06

Σχολιαζει ο Δημήτρης Πετράς.

«Εμεις δεν είπαμε ποτέ ότι θα καταργήσουμε την συμφωνία των Πρεσπών» τονίζει ο βουλευτής της ΝΔ Κ. Καραγκούνης απογοητεύοντας τους δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές των συλλαλητηρίων. Μήπως το ίδιο δεν είχαν κάνει και στα συλλαλητήρια «για το θρήσκευμα στις ταυτότητες»; Πρώτα τα διοργανώνουν, ξεσηκώνουν τους πάντες και ύστερα μόλις εκλέγονται «Δεν είδα, δεν άκουσα, δεν ξέρω».

Ακολουθεί και το βίντεο.

https://www.dailymotion.com/video/x7cw2 ... hTivyFVV1s

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Εμεις δεν είπαμε ποτέ ότι θα καταργήσουμε την συμφωνία των Πρεσπών

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 10 Ιούλ 2019, 21:22

Δεν το πιστεύω. Σίγουρα η ΝΔ θα καλέσει τον Πρέσβη των ΗΠΑ και θα του πει να τα ξεχάσει αυτά τα ροζ προδοτικά που ήξερε, η ΝΔ είναι το κόμμα που τιμά τους Μακεδονομάχους, το κόμμα των πανμακεδονικών συλλαλητηρίων, η Δεξιά!
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Ιούλ 2019, 21:43

Δε θα υπαρξει ουτε μισος μακεδονομαχος να τραμπουκισει βουλευτες και υπουργους της ΝΔουλας. Παλιοτερα ελεγα οτι μονο τιποτα γραφικοι χρυσαυγιτες θα τα συνεχισουν αυτα, αλλα πλεον και αυτοι εκτος βουλης και εντος της μπουζου εχουν ξεδοντιαστει.

Παει η παραμυθα του μακεδονικου, καλα περασαμε και γελασαμε, τωρα στις τρυπες σας :ghgh:

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 10 Ιούλ 2019, 21:52

Καλά, ας βγεί κανένας στους δρόμους να υπονομεύσει την Δεξιά μας ευπατριδική κυβέρνηση, και να δει τι έχει να του ξηγηθεί η Υπουργάρα Δημοσίας Τάξης.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 10 Ιούλ 2019, 22:35

Αρίστος έγραψε:Σχολιαζει ο Δημήτρης Πετράς.

«Εμεις δεν είπαμε ποτέ ότι θα καταργήσουμε την συμφωνία των Πρεσπών» τονίζει ο βουλευτής της ΝΔ Κ. Καραγκούνης απογοητεύοντας τους δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές των συλλαλητηρίων. Μήπως το ίδιο δεν είχαν κάνει και στα συλλαλητήρια «για το θρήσκευμα στις ταυτότητες»; Πρώτα τα διοργανώνουν, ξεσηκώνουν τους πάντες και ύστερα μόλις εκλέγονται «Δεν είδα, δεν άκουσα, δεν ξέρω».

Ακολουθεί και το βίντεο.

.

Ελεγε η ΝΔ προεκλογικα οτι θα καταργησει την συμφωνιατν Πρεσπων;
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 10 Ιούλ 2019, 22:54

Αρίστος έγραψε:Σχολιαζει ο Δημήτρης Πετράς.

Ακολουθεί και το βίντεο.

.

εγω σου τα λεγα....12 χρονια κυρης θα ηταν ο τσιπρας, αλλα ηθελε να γενει προδοτης....δεν κρατιοτανε....
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 10 Ιούλ 2019, 23:00

Έπιασε βάρδια το μεταμεσονύχτιο Τρολ. Φυλαχτείτε μην σας έρθει καμία κουτσουλια...... :hide22:
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 10 Ιούλ 2019, 23:02

H συμμετοχή στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ, απαιτεί θυσία του εθνολαϊκισμού.

Ο ΣΥΡ, ανέλαβε την ιστορική ευθύνη, παράλληλα και το όποιο πολιτικό κόστος, με γνώμονα, το ευρωενωσιακό και ευρωατλαντικό μας παρόν και μέλλον.

Κατόπιν εορτής, προσπαθεί να φανεί σοβαρή και η εθνολαϊκιστική, κοτζαμπασική δεξιά.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 11 Ιούλ 2019, 11:58

Ενδιαφέρον θα μπορούσε να είναι το θέμα "αν η ΝΔ υποσχέθηκε να καταργήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών με ένα νόμο και ένα άρθρο, ή μήπως είχε πει κάτι διαφορετικό". Θα μπορούσε αυτό όμως να λειτουργήσει ως αρχή μιας συζήτησης σαν και αυτή που γίνεται πολιτισμένα και κόσμια σε ένα άλλο ιστοχώρο στον οποίο κάποιος ανοίγει πάντα ένα θέμα και αρθρογραφεί επώνυμα ή με ψευδώνυμο και στη συνέχεια ακολουθεί πολιτισμένη συζήτηση στην οποία γίνεται οριστικό μπαν σε όποιον όχι απλά γράψει για "ψωλές" όπως έγινε προ ημερών στο elefthero αλλά αρχίσει να πληκτρολογεί και ένα γράμμα που δίνει την ένδειξη έλλειψης σεβασμού (μπορεί και εδώ ο ιτέιτε να αρχίσει να χρονομετρεί σε πόσο διάστημα θα διαγραφεί το ποστ μου αυτό από τον συντονιστή).

Αποφεύγω εδώ και μέρες και θα συνεχίσω να αποφεύγω να γράφω, επειδή ένιωσα αηδία όταν είδα προχθές το φαινόμενο να φτάνουν να γράφουν για "ψωλές" ως αντίδραση κατά ποστς του Λαχουρένιου και ο ένας να παρακινεί τον άλλο να γράφει και εκείνος για "ψωλές" ενώ τρίτος ΣΥΡΙΖΑίος (και οι τρεις δεν κρύβουν το θυμό τους που έχασε την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ) χρησιμοποιεί τις ψυχιατρικές διαγνώσεις ως επιχείρημα. Σίγουρα όποιος γράφει με τέτοια ευκολία για "ψωλές" σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αισθάνεται δύο φορές άνδρας και έχει την πεποίθηση ότι θα επικρατήσει στα νήματα του elefthero, ώστε να εξαφανιστούν όσοι δεν αντέχουν τέτοιο λεκτικό και στο τέλος να παρελαύνουν ως νικητές (έστω και αν μειωθούν σε τρία τα μέλη του elefthero, τα ενεργά όχι αυτά που είναι γραμμένα αλλά εξαφανισμένα).

Νιώθω πως μπαίνω και εγώ μέσα στο βούρκο μιας τέτοιας χυδαίας αντιπαράθεσης και αναρωτιέμαι "τι δουλειά έχω εγώ εδώ μέσα;" "αν αυτά που έγραψα τα διάβασε κανείς;" "τι θα έλεγε κανένας από τους συμπαίκτες μου στο μπριτζ αν τύχαινε να διαβάζει για ένα νήμα πολιτικού περιεχομένου με πολλές ψωλές και ψυχιατρικές διαγνώσεις που κάνουν χρήστες που δεν έχουν ποτέ συντάξει ένα κείμενο με παραπάνω από 5 λέξεις, στο οποίο μετέχω και εγώ και δεν διαβάζω πάντα για τις ψωλές επειδή τους έχω σε παράβλεψη και μόνο κατά τύχη τους παίρνω χαμπάρι". (Η άποψη της διαχείρισης και του συντονιστή είναι ότι παράβλεψη ξεπαράβλεψη πρέπει να είμαι on the alert να χτυπάω καπαμπανάκι).

Εξακολουθώ να είμαι στη διάθεση του Adminovic αν θελήσει να ανοίξω κάποιο νήμα από αυτά που έχω ειδίκευση και τα οποία αγγίζουν την Πολιτική ή και για νομικά θέματα (κυρίως ακυρωτικά, στα άλλα ο Adminovic είναι πολύ καλύτερός μου). Και θα παρακολουθώ και τα νομικά που βάζει ο ίδιος ή άλλοι στα σχετικά Κεφάλαια. Αλλά πρέπει και εγώ να κάνω μια προσπάθεια να πειθαρχώ στο σύστημα του άλλου ιστοχώρου (Πειθαρχημένος και κόσμιος σχολιασμός σε νήμα με σοβαρότητα του νηματοθέτη ως αρθρογράφου) που έχει και ένα μπελαλίδικο μηχανισμό (για μένα που δεν το ξέρω) για να ανοίξει κανείς νήμα, που το έχω κάνει 2-3 φορές παλιά. Θα μπορούσε να το κάνει και το elefthero, αλλά καταλαβαίνω υπάρχει πάντα ο πειρασμός να μη θίγουμε τους κακομαθημένους (που πετάνε και μερικές "ψωλές" όταν δεν έχουν επιχειρήματα.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 11 Ιούλ 2019, 12:08

NikosVy έγραψε:Αποφεύγω εδώ και μέρες και θα συνεχίσω να αποφεύγω να γράφω, επειδή ένιωσα αηδία όταν είδα προχθές το φαινόμενο να φτάνουν να γράφουν για "ψωλές" ως αντίδραση κατά ποστς του Λαχουρένιου και ο ένας να παρακινεί τον άλλο να γράφει

Τι μας λες; Είδες εμάς (που μας έχεις σε παράβλεψη) να γράφουμε "ψωλες" αλλά τον Λαχουρ που δεν τον έχεις σε παράβλεψη δεν τον είδες ποτέ σε 200 ποστ να μας μιλάει για την "9ποντη που φάγαμε"....... :laugh1:
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”