''Ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι, είναι ένα παρεάκι οικογενειοκρατίας που εκμεταλλεύτηκε τη δολοφονία του γιου μου''

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

''Ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι, είναι ένα παρεάκι οικογενειοκρατίας που εκμεταλλεύτηκε τη δολοφονία του γιου μου''

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Ιούλ 2019, 17:08

Λ. Φουντούλης για Χρυσή Αυγή: «Ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι, είναι ένα παρεάκι οικογενειοκρατίας που εκμεταλλεύτηκε τη δολοφονία του γιου μου»

«Φτιάχνουν τα ψηφοδέλτια για να βγουν οι δικοί τους. Ο κόσμος τούς πήρε χαμπάρι, ότι είναι ένα παρεάκι που βασίζεται στην οικογενειοκρατία και γι’ αυτό φεύγει από τη Χρυσή Αυγή». Μύδρους εναντίον της ηγετικής ομάδας της οργάνωσης εξαπολύει ο πρώην ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης

«Η πραγματική αιτία του αποκλεισμού μου από το ευρωψηφοδέλτιο πιστεύω πως έχει τις ρίζες του στον Μάρτιο του 2017. Μέχρι τότε, οι ευρωβουλευτές δίναμε το 50% και παραπάνω του μισθού μας στη Χρυσή Αυγή, για κοινωνικό έργο. Οταν τους ρωτήσαμε τι κοινωνικό έργο έχει γίνει με αυτά τα χρήματα, δεν απάντησαν, αλλά μας είπαν ότι αμφισβητούμε τον αρχηγό, Ν. Μιχαλολιάκο, την ηθική του και την τιμιότητά του. Αυτό όμως δεν με σταμάτησε από το να στέλνω χρήματα για τον σκοπό που είχα δεσμευτεί με τον λόγο μου έως πριν από τις ευρωεκλογές. Από τότε, στην πραγματικότητα δεν έχω καμία επαφή μαζί τους», λέει ο Λ. Φουντούλης

. «Οπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, από τη Χρυσή Αυγή θεωρώ πως εκμεταλλεύτηκαν πολιτικά το γεγονός της δολοφονίας του γιου μου την 1η Νοεμβρίου 2013», δηλώνει στην «R» o Λ. Φουντούλης.

Για εμένα προς το παρόν τέρμα η πολιτική, εκτός εάν υπάρξει κάποιο πατριωτικό κόμμα που δεν θα έχει σχέση με ναζισμό και φασισμό, αλλά θα έχει πρόγραμμα για τα καυτά ζητήματα της πατρίδας», καταλήγει.

Ολο το κειμενο εδω: https://jailgoldendawn.com/2019/07/01/% ... %bf%cf%82/

Ο τελευταιος να κλεισει την πορτα :D
1 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Re: ''Ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι, είναι ένα παρεάκι οικογενειοκρατίας που εκμεταλλεύτηκε τη δολοφονία του γιου μου''

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 01 Ιούλ 2019, 18:17

καλά... Τώρα που τα σπάσανε ξύπνησε και του ξινησε ο ναζισμός αυτού, πιο πριν δεν τον ενοχλούσε.
Ο τελευταίος ας τραβήξει και το καζανάκι παρακαλώ. :hat44:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: ''Ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι, είναι ένα παρεάκι οικογενειοκρατίας που εκμεταλλεύτηκε τη δολοφονία του γιου μου''

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 01 Ιούλ 2019, 19:47

Τα ιδια τα καναλια και οι εφοπλιστες που πριμοδοτησαν τη ΧΑ, θελουν να τη διαλυσουν τωρα για να παρει αυτοδυναμια ο Κουλης.

Βρε πως τα φερνει η ζωη.

Ας καταλαβουν οι Χατες που νομιζαν οτι ειναι αντισυστημικοι οτι το κομμα τους ανεβηκε επειδη πηρε φυσημα και χαμηλωσε επειδη επεσε διαταγη για κοντεμα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 01 Ιούλ 2019, 21:55

εχουμε και λεμε 1ο λαχουρ που ανοιγει συνεχως νηματα κατα χρυσης αυγης
2ενας μυστήριος τυπάς που σιγοντάρει
3αριστος που βρισκει συμπλεκομενα συμφεροντα χα και εφοπλιστων
ρεζουμε = αναθεμα στην χρυση αυγη φτου κακια χρ

ενω οι ανεξάρτητοι ελληνες σαν οντοτητα προσφεραν τα μεγιστα στην χωρα
το κκε αποτελει δειγμα πλουραλιστικής δημοκρατικης παραταξης
ξερετε κατι; την υποκρισια δεν την υποφερω
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 01 Ιούλ 2019, 22:39

Το ότι πατέρας που οι νεοναζί του καπηλεύονται τον θάνατο του γιού του, κράζει, ο Ούγκ δεν το βλέπει.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 01 Ιούλ 2019, 22:43

Αρίστος έγραψε:Τα ιδια τα καναλια και οι εφοπλιστες που πριμοδοτησαν τη ΧΑ, θελουν να τη διαλυσουν τωρα για να παρει αυτοδυναμια ο Κουλης.

Βρε πως τα φερνει η ζωη.

Ας καταλαβουν οι Χατες που νομιζαν οτι ειναι αντισυστημικοι οτι το κομμα τους ανεβηκε επειδη πηρε φυσημα και χαμηλωσε επειδη επεσε διαταγη για κοντεμα.

Μα προφανώς, η ΧΑ δυνάμωσε απο τότε που άρχισαν να την παίζουν mainstream στα ΜΜΕ. Τα ίδια προηγουμένως και το ΛΑΟΣ, ο ίδιος ο βιονικογιλέκος, σε ένα βιντεάκι ομιλίας στον πατριωτικό σύλλογο Θερμοπύλες, που τώρα πλέον το έχει φάει η μαρμάγκα, (όπως και ένα άλλο που εκθείαζε τον Πάλμο :laugh1: ), παραδεχόταν ότι τους άνοιξε το σύστημα παράθυρο να μπούν. (Για την ιστορία και προς τιμή του, από τότε έλεγε ότι δεν συμφωνεί με τους συναγωνιστές του πεζοδρομίου)
1 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Ιούλ 2019, 22:45

Πικρα ομως οι ζαιοι που η ναζιστικη συμμορια διαλυεται, ετσι? :pardon:
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 01 Ιούλ 2019, 22:52

Εκτός Βουλής τα αυγά, ότι πιο λούμπεν και ποινικό έχει δει η καραγκιοζοπαιχτική πολιτική ζωή του τόπου, η ντροπή του 3ου κόσμου.

Κούλη και Βελόπουλε, πάμε δυνατά!
1 .
Ich bereue nichts

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”