Τρεχάτε ποδαράκια μου η αυτοδυναμία με Κούλη

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 03 Ιουν 2019, 06:34

Καλημέρα. Γραφω αυτα τα λιγα και δεν θα κατσω να τα συζητησω.

Ενα κειμενο παρεμβαση μονο και ξαναφεύγω.

Καλα κανετε οσοι αντισυριζαιοι πανηγυριζετε για την μεγαλη νικη της ΝΔ αλλα λογαριαζετε ΧΩΡΙΣ τον ξενοδοχο.

α) Πιθανότατα το κόμμα Βαρουφάκη θα μπει στη Βουλή παιρνοντας τις λίγες ψήφους που του λείπουν από απογοητευμένους Λαετζήδες (παραιτηθηκε ο Λαφαζανης). Αρα η επόμενη Βουλή θα είναι επτακομματική. Σε επτακομματική Βουλή, η ΝΔ για να καταφέρει αυτοδυναμία θα χρειαστεί 37%-38%, δηλαδή να βρεθεί παραπάνω από το 36,34% που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο του 2015. Αυτο φυσικά δεν γίνεται άρα η αυτοδυναμία είναι εξαιρετικά δύσκολη ως απίθανη.

https://slpress.gr/politiki/pos-o-veniz ... se-i-fofi/

β) Δεν παιρνει αυτοδυναμια μονη της η ΝΔ λοιπον και παμε στο επομενο βημα. Μετα το σουταρισμα Βενιζελου ο πιθανοτερος στοχος για τη Φωφη ειναι να ΑΡΝΗΘΕΙ στον Κουλη τη συγκυβερνηση ωστε να παμε σε εκλογες με ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ. Με την απλη αναλογικη θα αυξηθουν οι εδρες του ΚΙΝΑΛ ενω θα χασει το bonus των εδρων η ΝΔ. Τότε η Φωφη θα δεχτει συγκυβερνηση αλλα θα προτεινει ΤΡΙΠΛΗ συγκυβερνηση με ΝΔ-ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ ωστε να μην χρεωθει μονη της τις νεοφιλ επιλογες του Κουλη που πιθανοτατα θα εξαφανισουν το ΚΙΝΑΛ στις εκλογες μετα την τετραετια. Επιπλεον με ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ μεσα στην κυβερνηση ο Κουλης θα υποχρεωθει να παραιτηθει απο τη νεοφιλ ατζεντα του.

Αντιγραφω απο παλιοτερο αρθρο: Ήδη αυτό που έχει αρχίσει να λέγεται από τώρα στα πολιτικά γραφεία είναι πως αν στην περίπτωση που στις εκλογές ο κ. Μητσοτάκης δεν καταφέρει να κερδίσει την κυβερνητική πλειοψηφία με αυτοδυναμία και αναγκαστεί να ζητήσει να συνεργαστεί με το ΚΙΝΑΛ, η Φώφη Γεννηματά δεν θα του απλώσει χείρα βοηθείας με αποτέλεσμα την διεξαγωγή νέων εκλογών με απλή αναλογική αυτή τη φορά η οποία όμως στο βάθος θα κρύβει μια νέα συγκυβέρνηση. Πιθανά ίσως με ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ και ΚΙΝΑΛ.

https://www.cnn.gr/news/politiki/story/ ... WNMBV1q7Jc

Αρα αυτος ηταν ο στοχος της Φωφης και για να τον πετυχει εδιωξε το βαριδι του Βενιζελου.

http://agonaskritis.gr/%CE%B7-%CE%BA%CE ... p7M7WLrjl0

γ) Ακουστε τωρα και το βασικο λογο που επελεξε ο Τσιπρας την 7η Ιουλιου. Εχετε ακουσει πολλα αλλα οχι τον κυριοτερο λογο. Το εκανε ωστε να υπαρχει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ αποχη και να σπασει το ρευμα υπερ της ΝΔ. Τον Ιουλιο το 25-30% της Ελλαδας ειτε δουλευει σε τουριστικα θερετρα, ειτε κανει διακοπες. Αυτος ο κοσμος ΔΕΝ θα επιστρεψει να ψηφισει τον Κουλη οταν θεωρει ετσι κι αλλιως οτι εχει εξασφαλισει την πρωτια. Αρα θα εχουμε μεγαλη αποχη και η μεγαλη αποχη ειναι προβλημα κυριως για το πρωτο κομμα. Επιπλεον ποιοι πανε διακοπες τον Ιουλιο; Οχι ο λαουτζικος αλλα οι πλουσιοι που δεν γουσταρουν να κανουν τις βουτιες τους μαζι με την πλεμπα. Αυτος ο κοσμος λοιπον που κανει διακοπες τον Ιουλιο ειναι πλουσιοι η ευκαταστατοι και αρα ψηφιζουν ΝΔ.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Re: Τρεχάτε ποδαράκια μου η αυτοδυναμία με Κούλη

Δημοσίευσηαπό Echelon » 03 Ιουν 2019, 07:20

Παίδες, κάποιος χάκαρε το ακκ του μπαρμπαρίστου. Ο γνήσιος, ο κιμπάρης, ο δικός μας μπαρμπαρίστος έγραφε ότι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο όπου θα θριαμβεύσει ο Τσίπρας. Τούτος εδώ παρακαλάει να γαμάνε στα νησιά οι σερβιτόροι έτσι ώστε να μην πάρει αυτοδυναμία η νδουλα. Οι οποίοι σερβιτόροι, όντας νέα παιδιά, υποτίθεται, σύμφωνα με τον μπερδεμένο, ότι θα ψήφιζαν Τσίπρα επειδή τους αύξησε τον κατώτατο. Τώρα ο μπερδεμένος παρακαλάει να μην πάνε να ψηφίσουν αυτοί οι οποίοι θα ψήφιζαν Τσίπρα, έτσι ώστε να μην πάρει αυτοδυναμία ο Μητσοτάκης. Τρικυμία εν κρανίω. :laugh1: :laugh1:
1 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Ιουν 2019, 07:21

Αρίστος έγραψε:Καλημέρα. Γραφω αυτα τα λιγα και δεν θα κατσω να τα συζητησω.

Ενα κειμενο παρεμβαση μονο και ξαναφεύγω.

:giggle02:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Ιουν 2019, 07:34

Echelon έγραψε:Παίδες, κάποιος χάκαρε το ακκ του μπαρμπαρίστου. Ο γνήσιος, ο κιμπάρης, ο δικός μας μπαρμπαρίστος έγραφε ότι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο όπου θα θριαμβεύσει ο Τσίπρας. Τούτος εδώ παρακαλάει να γαμάνε στα νησιά οι σερβιτόροι έτσι ώστε να μην πάρει αυτοδυναμία η νδουλα. Οι οποίοι σερβιτόροι, όντας νέα παιδιά, υποτίθεται, σύμφωνα με τον μπερδεμένο, ότι θα ψήφιζαν Τσίπρα επειδή τους αύξησε τον κατώτατο. Τώρα ο μπερδεμένος παρακαλάει να μην πάνε να ψηφίσουν αυτοί οι οποίοι θα ψήφιζαν Τσίπρα, έτσι ώστε να μην πάρει αυτοδυναμία ο Μητσοτάκης. Τρικυμία εν κρανίω. :laugh1: :laugh1:

Απο το ''θα ειμαστε μπροστα τον Μαρτιο'' πηγε στο ''καντε κανενα σταυρο να μην παρει το Κουλι αυτοδυναμια μπας και αναγκαστει να συγκυβερνησει μαζι μας και δωσει υπουργεια''.

Εγω ''απορω'', πως η ασπιλη, αφθαρτη αριστερα θα συνεργαστει με την νεοφιλελε Κουλη που τον στηριζουν οι ολιγαρχες και οι πρεζεμποροι?

Προσωπικα, μια εξελιξη σαν αυτη που περιγραφει ο Α. θα με χαροποιουσε για να τελειωναμε με τα περι ηθικου πλεονεκτηματος μια και καλη.

Εκτος των αλλων θα χε τρελο γελιο να βλεπεις μπλε και ροζ μποτ να υπερασπιζονται απο κοινου τον Κουλη.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 03 Ιουν 2019, 07:59

α) Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δεχτει απαραιτητα να συμμετασχει σε τετοια κυβερνηση.

β) Αν συμμετειχε πιθανα θα το εκανε ΟΧΙ με πρωθυπουργο Κουλη.

γ) Ο ΣΥΡΙΖΑ μεγαλυτερο συμφερον εχει να περιμενει να ερθει η σειρα του και να επιστρεψει με ποσοστο 50%.

δ) Το τι θελει να κανει ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι λοιπον εντελως αγνωστο. Αυτο που αρχιζει και ξεκαθαριζει ειναι η σταση της Φωφης μετα την εκδιωξη του Βενιζελου.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 03 Ιουν 2019, 08:06

Θεωρώ απίθανο η Φώφη να μη δεχτεί συγκυβέρνηση με τη ΝΔ.
Κι εκτός αυτού, υπάρχει και ο Βελόπουλας, που ήταν και στη ΝΔ πριν κάνει ξεχωριστό κόμμα.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι η ψήφος στο ΜΕΡΑ25 έχει πλέον μια ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα.
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Echelon » 03 Ιουν 2019, 08:06

Τελικά το Grand Design του Τσίπρα ήταν να φάει την ψωλιά τώρα έτσι ώστε να επιστρέψει μελλοντικά με 50%. Όλα αυτά τα περί νίκης τον Οκτώβριο ήταν στάχτη στα μάτια του Μητσοτάκη.
0 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Ιουν 2019, 08:46

Αρίστος έγραψε:γ) Ο ΣΥΡΙΖΑ μεγαλυτερο συμφερον εχει να περιμενει να ερθει η σειρα του και να επιστρεψει με ποσοστο 50%.

Καλα, με 50% δε θα επιστρεψει αλλα οντως θα κανει καμ μπακ αν κατσει στον παγκο 3-4 χρονια και κανει αντιπολιτευση πεζοδρομιου οπως παλια.

Αρα οι πρωτοι που θα θελατε να χει η ΝΔουλα αυτοδυναμια στις 7/7 ειστε εσεις, οποτε αρχιστε τις προσευχες υπερ του Cooli :D
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 03 Ιουν 2019, 09:32

Προβλέπω κατάμεστες αίθουσες στο Χαλάνδρι όπως το 2012, με ανοιχτομάτηδες που θα μισοκοιμούνται απλώνοντας τα πόδια και γέρνοντας στο διπλανό κάθισμα την ώρα που θα αγορεύει ο ρήτορας.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 03 Ιουν 2019, 10:04

Tην τελευταια 5τια σας φλομωσα με εκατονταδες ψευτοσεναρια
Τωρα που τον ηπια στις εκλογες μπαινω για να σας γραψω ενα ακομη σεναριο και δεν θα κατσω και να το συζητησω
Καταλαβατε ρε;
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”