Μίλαγα σήμερα με φίλους πασόκους ψιλοαπολιτίκ οι οποίοι τραβιώνται κυριακάτικα να το ρίξουν πάτου ώστε να πάθει τη μεγαλύτερη δυνατή πανωλεθρία η μακελάρισσα. Μιλάμε τώρα για άτομα τα οποία δεν ασχολούνται ζεστά με πολιτική, αντιπαθούνε τον υποψήφιο της νδ και υπό ΚΣ δεν υπήρχε περίπτωση να τρέχουν σε επαναληπτικές εκλογές, ειδικά από τη στιγμή που το αποτέλεσμα είναι σίγουρο. Παρ' όλα αυτά τρέχουν
Υπό αυτό το πρίσμα, τι θεωρείτε ότι θα έχει μπροστά το ποσοστό του σρζ στις επόμενες βουλευτικές;
ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
Oι φιλοι σου δεν σε πηραν με τα γιαουρτια που προδωσες την Δημοκρατικη Παραταξη ρε τρωκτικο?
1 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Μου αρεσε η επεξηγηση ''δηλαδη μονοψηφιο'' διπλα απο το μηδεν, που προφανως εγινε για να διευκολυνεις τους φιλους χρυσαυγιτες
Πιστος στον κοινωνικο φιλελευθερισμο, ο Ποντικας βοηθαει τους χαμηλης αντιληψης συνανθρωπους μας να συμμετεχουν στο φορουμικο γιγνεσθαι
Πιστος στον κοινωνικο φιλελευθερισμο, ο Ποντικας βοηθαει τους χαμηλης αντιληψης συνανθρωπους μας να συμμετεχουν στο φορουμικο γιγνεσθαι
1 .
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Λαχουρένιος έγραψε:Oι φιλοι σου δεν σε πηραν με τα γιαουρτια που προδωσες την Δημοκρατικη Παραταξη ρε τρωκτικο?
Για ποιό λόγο; Είμαι συνεπής στις εκσυγχρονιστικές επιλογές μου.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Oι φιλοι σου δεν σε πηραν με τα γιαουρτια που προδωσες την Δημοκρατικη Παραταξη ρε τρωκτικο?
Για ποιό λόγο; Είμαι συνεπής στις εκσυγχρονιστικές επιλογές μου.
Θεωρεις το σημερινο ΠΑΣΟΚ εθνολαικιστικο δηλαδη?
0 .
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Χωρίς μπένι, και αυτούς που ετοιμάζονται να την κάνουν, όπως π.χ. επιτροπάκης; Δυστυχώς, ναι, καθώς η φώφη είναι έτοιμη να βουτήξει στον τοξικό μολυσματικό βούρκο που αποκαλείται εκλογική βάση σρζ. Σε κάθε περίπτωση, όμως, προτιμώ να μαντρώσει μερικούς εκεί, παρά να τους έχομε να στηρίζουν την σπείρα ποκοπίκου. Δλδ δεν θα με βρεις αντίθετο στην κίνηση που έκανε
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Χωρίς μπένι, και αυτούς που ετοιμάζονται να την κάνουν, όπως π.χ. επιτροπάκης; Δυστυχώς, ναι, καθώς η φώφη είναι έτοιμη να βουτήξει στον τοξικό μολυσματικό βούρκο που αποκαλείται εκλογική βάση σρζ. Σε κάθε περίπτωση, όμως, προτιμώ να μαντρώσει μερικούς εκεί, παρά να τους έχομε να στηρίζουν την σπείρα ποκοπίκου. Δλδ δεν θα με βρεις αντίθετο στην κίνηση που έκανε
Πλην Βενιζελου παντως δε θυμαμαι να χουν φυγει βασικοι συντελεστες του '12-'15 απο το κομμα. Δηλαδη ειναι σαν να μου λες οτι ο χοντρος ηταν ο μονος εγκζυγχρονιστης στο κομμα τοσο καιρο.
Ο Ανδρουλακης ειδα θα κατεβει στις εθνικες.
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Τις εκλογές του Οκτωβρίου τις έχει ήδη κερδίσει ο συριζας.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Το πολιτικό κριτήριο της πλειοψηφίας των μελών του ελεύθερου είναι αλάνθαστο.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
.gif)