Ας δουμε μερικα στιγμιοτυπα αυτης της ηρωικης προσπαθειας εναντιον των φεικ νιουζ. Μιλαμε για νεες Θερμοπυλες.
'71 έγραψε:Όποιοι έχουν πάρε δώσε με νεοδημοκράτες, νομίζω έχουν παρατηρήσει την ανησυχία τους για το αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών...ούτε οι ίδιοι δεν πιστεύουν τις αυτοδυναμίες και τα 15άρια των δημοσκοπήσεων...είμαι από τους λίγους που έλεγα ότι οι εκλογές θα κριθούν στην κόψη του ξυραφιού και πως δεν έβλεπα παρά ελάχιστους που θα ανέβαιναν στο άρμα του μητσοτάκη στον αντι-τσιπρικό του αγώνα,πέραν των γνωστών από το ΄12 και εντεύθεν.
'71 έγραψε:Ούτε ένας αναποφάσιστος δε θα πάει μητσοτάκη,καθηλωμένος στ 27-28 θα είναι όπως ο σαμαράς με προσθήκη κάτι ανθρωπολύματα από κιναλ-ποτάμι που μισούνε τσίπρα-συριζα γιατί είναι προδότες της φτωχολογιάς...το πολύ αν δεν είναι στα ίδια και χειρότερα ποσοστά να αγγίξει οριακά το 30 ο δικός σου.Το παιχνίδι θα κριθεί στο αν θα χάσει μικρό ή μέτριο ποσοστό ψηφοφόρων από το '15 ο τσίπρας.Εγώ θεωρώ ότι μπορεί να πάρει πάλι την πρωτιά,με μικρότερη ίσως διαφορά όμως από αυτήν του '15.
'71 έγραψε:Πιο κουτοπόνηρο και ηλίθιο σκεπτικό δεν έχω ξαναδεί,πθ δε θα γίνει ο μητσοτάκης.Για τη λίστα...
'71 έγραψε:Το θέμα είναι ότι ολόκληρη ευρωομάδα των κάποτε ισχυρών σοσιαλδημοκρατών, αναγκάζεται να πάρει μαθήματα από Τσίπρα-ΣΥΡΙΖΑ για λόγους πολιτικής επιβίωσης.Είναι από τις ελάχιστες φορές που η Ελλάδα δεν αποτελεί αρνητική πρωτοτυπία για την Ευρώπη,αλλά πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση.Σε επίπεδο πολιτικών προσώπων ο Τσίπρας είναι ότι καλύτερο έχει εξάγει ποτέ αυτή η χώρα τις τελευταίες δεκαετίες και αυτό έστω και στα σιγανά το ψιθυρίζουν και οι αντίπαλοί του στο εσωτερικό.
'71 έγραψε:Τομπούλογλου Πλούτωνα,τομπούλογλου για το μητσοτάκη της ισπανίας.
Σε βλέπω να καταρρέεις σε λίγο καιρό από αυτό που έρχεται και στο νότο του νότου,στην εσχατιά της ευρώπης.
Τα μάτια του καραγκιόζη που ψηφίζεις θα πεταχτούν ακόμα πιο έξω από κει που πετάγονται τώρα.

Μην χανεσαι...