Εκλογικες προβλεψεις ζαιων

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker
Δημοσιεύσεις: 49425
Τοποθεσία: Γεφυρα

Εκλογικες προβλεψεις ζαιων

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Μάιος 2019, 09:37

Οι λογαριασμοι του ΣΥΡΙΖΑ εκαναν τα αδυνατα δυνατα να ανατρεψουν την μαυρη προπαγανδα των ΝΔκρατων και των κομμουνιστομορφων συνοδοιπορων τους που ελεγε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ηττηθει στις εκλογες.

Ας δουμε μερικα στιγμιοτυπα αυτης της ηρωικης προσπαθειας εναντιον των φεικ νιουζ. Μιλαμε για νεες Θερμοπυλες.

'71 έγραψε:Όποιοι έχουν πάρε δώσε με νεοδημοκράτες, νομίζω έχουν παρατηρήσει την ανησυχία τους για το αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών...ούτε οι ίδιοι δεν πιστεύουν τις αυτοδυναμίες και τα 15άρια των δημοσκοπήσεων...είμαι από τους λίγους που έλεγα ότι οι εκλογές θα κριθούν στην κόψη του ξυραφιού και πως δεν έβλεπα παρά ελάχιστους που θα ανέβαιναν στο άρμα του μητσοτάκη στον αντι-τσιπρικό του αγώνα,πέραν των γνωστών από το ΄12 και εντεύθεν.


'71 έγραψε:Ούτε ένας αναποφάσιστος δε θα πάει μητσοτάκη,καθηλωμένος στ 27-28 θα είναι όπως ο σαμαράς με προσθήκη κάτι ανθρωπολύματα από κιναλ-ποτάμι που μισούνε τσίπρα-συριζα γιατί είναι προδότες της φτωχολογιάς...το πολύ αν δεν είναι στα ίδια και χειρότερα ποσοστά να αγγίξει οριακά το 30 ο δικός σου.Το παιχνίδι θα κριθεί στο αν θα χάσει μικρό ή μέτριο ποσοστό ψηφοφόρων από το '15 ο τσίπρας.Εγώ θεωρώ ότι μπορεί να πάρει πάλι την πρωτιά,με μικρότερη ίσως διαφορά όμως από αυτήν του '15.


'71 έγραψε:Πιο κουτοπόνηρο και ηλίθιο σκεπτικό δεν έχω ξαναδεί,πθ δε θα γίνει ο μητσοτάκης.Για τη λίστα...


'71 έγραψε:Το θέμα είναι ότι ολόκληρη ευρωομάδα των κάποτε ισχυρών σοσιαλδημοκρατών, αναγκάζεται να πάρει μαθήματα από Τσίπρα-ΣΥΡΙΖΑ για λόγους πολιτικής επιβίωσης.Είναι από τις ελάχιστες φορές που η Ελλάδα δεν αποτελεί αρνητική πρωτοτυπία για την Ευρώπη,αλλά πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση.Σε επίπεδο πολιτικών προσώπων ο Τσίπρας είναι ότι καλύτερο έχει εξάγει ποτέ αυτή η χώρα τις τελευταίες δεκαετίες και αυτό έστω και στα σιγανά το ψιθυρίζουν και οι αντίπαλοί του στο εσωτερικό.


'71 έγραψε:Τομπούλογλου Πλούτωνα,τομπούλογλου για το μητσοτάκη της ισπανίας.
Σε βλέπω να καταρρέεις σε λίγο καιρό από αυτό που έρχεται και στο νότο του νότου,στην εσχατιά της ευρώπης.
Τα μάτια του καραγκιόζη που ψηφίζεις θα πεταχτούν ακόμα πιο έξω από κει που πετάγονται τώρα.
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker
Δημοσιεύσεις: 49425
Τοποθεσία: Γεφυρα

Re: Εκλογικες προβλεψεις ζαιων

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Μάιος 2019, 09:45

Εδω ο φιλτατος '71 ξεσκεπαζει τα ΝΔουλικα δουλικα pluton και denplirono που διεδιδαν τρομερα φεικ νιουζ οτι το Κουλη θα παρει τις εκλογες

'71 έγραψε:
denplirono έγραψε:θα γινει. και θα γινει γιατι ειναι πολλα τα προβατα και τα μοσχαρια στην ελλαδα. δυστυχως θα γινει αλλα καλυτερα να γινει αυτος παρα ενας προδοτης


Ασε τα και καλά αντικειμενικά και ουδετερίστικα,θες να γίνει αλλά δε θα γίνει.Τράβα πρώτο θέμα που είσαι σχολιαστής,χαραμίζεσαι εδώ μέσα.Μητσοτάκης στην Ελλάδα έπιασε πρωθυπουργία στο σημείο που έπεσε η ΕΣΣΔ και μιλάμε για μια πολύ ειδική εποχή και συγκυρία.Τώρα είναι αλλιώς τα πράματα στο περιβάλλον και αυτός ανέλαβε σε εποχή που τα κόμματα έπαψαν να είναι αυτοδυναμικά.Εκεί στο 29% θα περιφέρεται + τίποτα πειναλέους ποταμοπασόκους.Δεν θα είναι αρκετοί ούτε αυτοί όμως.


'71 έγραψε:
pluton έγραψε:Αφού είστε σίγουροι και καταλαβαίνεται τι είμαι και τι ψηφίζω γιατί με ρωτάτε;
Εδώ θα είμαστε σε λίγους μήνες θα είναι η ΝΔ κυβέρνηση, θα με δεις αν αρχίσει τις μ@λακίες (που θα τις αρχίσει δηλαδή, όχι όπως αυτοί οι άθλιοι που μας κυβερνούν, αλλά θα αρχίσουν)....


Προσωπικά σπάω πλάκα μιας και το ρωτάς,χαζοπροπαγάνδα που μόνο ένας μεσήλικας μετρίου βεληνεκούς θα έκανε κάνεις.Ο μητσοτάκης δε θα γίνει πρωθυπουργός που να κτυπιέσαι.


Παλιοψευτες λετε οτι θα κερδισει ο Μητσοτακης για να διαβαλλετε τον Αλεκση μας!!
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster
Δημοσιεύσεις: 3289

Re: Εκλογικες προβλεψεις ζαιων

Δημοσίευσηαπό denplirono » 27 Μάιος 2019, 09:45

τον ηπιανε οι προδοτες. στιε εθνικες θα ειναι μεταξυ 16-19% το πολυ
κανενας δεν ψηφιζει για δευτερο κομμα. πανε ή για πρωτο κομμα ή για μικροτερα. σε αυτες τις εθνικες εκλογες δεν θα υπαρχει καθολου πολωση. θα βγει ανετα η νδ καπου στο 35% και θα παρει ο προδοτης κατω απο 20%. ετσι απλα και ομορφα. χαρηκα για τους ανελιτες :priest_z:
τολμω να προβλεψω οτι ισως, ισως ο νομος ηρακλειου να ειναι ο μοναδικος που θα ειναι πρωτος ο συριζα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker
Δημοσιεύσεις: 49425
Τοποθεσία: Γεφυρα

Re: Εκλογικες προβλεψεις ζαιων

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Μάιος 2019, 09:49

denplirono έγραψε:τον ηπιανε οι προδοτες. στιε εθνικες θα ειναι μεταξυ 16-19% το πολυ
κανενας δεν ψηφιζει για δευτερο κομμα. πανε ή για πρωτο κομμα ή για μικροτερα. σε αυτες τις εθνικες εκλογες δεν θα υπαρχει καθολου πολωση. θα βγει ανετα η νδ καπου στο 35% και θα παρει ο προδοτης κατω απο 20%. ετσι απλα και ομορφα. χαρηκα για τους ανελιτες :priest_z:
τολμω να προβλεψω οτι ισως, ισως ο νομος ηρακλειου να ειναι ο μοναδικος που θα ειναι πρωτος ο συριζα


Ασε τα και καλά αντικειμενικά και ουδετερίστικα,θες να γίνει αλλά δε θα γίνει :madwoman:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker
Δημοσιεύσεις: 49425
Τοποθεσία: Γεφυρα

Re: Εκλογικες προβλεψεις ζαιων

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Μάιος 2019, 09:55

'71 έγραψε:Η πιθανότητα να γίνει πθ ο αγνώστου πατρός γόνος,παραμένει ακόμα και σήμερα η ελάχιστη πιθανή.


'71 έγραψε:Η διαφορά στις σοβαρότερες του χώρου είναι στο 3-4% με τον σύριζα να μην έχει συσπειρωθεί πάνω από το μισό και τη νδ στο φουλ συσπειρωμένη.Φουλ συσπειρωμένη νδ σημαίνει ότι έχει μαζέψει όλους τους πολιτικά νηστικούς νεοφιλ από μάνο μέχρι ξαφά,ρετάλια του φασιστοτζήμερου καθώς και πάσης φύσεως βαθύπλουτους ποταμοπασόκους και πάλι μετά βίας προσεγγίζει το 29-30%.Επίσης οι πληρωμένες δημοσκοπήσεις του αισχρού εφοπλιστή-ολιγάρχη παραλείπουν να εκφράσουν τα ισχυρά μητσοτακικά αντισώματα που διατηρούν οι κάπως έντιμοι πολίτες (ω ναι,υπάρχουν και τέτοιοι) της χώρας και οι οποίοι θα τον μαυρίσουν όσο δεν πάει.Πολλοί εξ αυτών είναι απογοητευμένοι των εσωκομματικών της νδ και έξω από σίγουρες κομματικές μάσες.Κανείς δε θα ριψοκινδυνεύσει το παιδί του να μείνει χωρίς ιατρική κάλυψη ή την ίδια του την εργασιακή θέση για να υπηρετηθούν τα συμφέροντα της μαύρης,μεγαλοαστικής και αναίσχυντης κάστας που υπηρετεί αυτός ο θλιβερός γόνος.Φάρος για τις εκλογές και τα ποσοστά της νδ αποτελούν ο Ιούνης του '12 και ο Γενάρης του '15.Ραντεβού στις κάλπες νεοδημοκράτη του διαδικτύου,βλέπω το καλύτερο βιογραφικό ακολουθεί τη συνταγή του παππού του με τη συμπόρευση πλουτοκρατίας και αστικής ακροδεξιάς.Το '19 θα είναι το νέο '85 και δε θα έχετε μέρος να κρυφτείτε.Αυτά τα ολίγιστα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker
Δημοσιεύσεις: 49425
Τοποθεσία: Γεφυρα

Re: Εκλογικες προβλεψεις ζαιων

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Μάιος 2019, 09:56

ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΘ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΛΑΙΜΑΙ

'71 έγραψε:Και το ποτάμι να κερδίσει,και το πασόκ και ταυτόχρονα να πάει από το 27% η νδ στο 30% δε γίνεται.Όσοι έφυγαν από αυτούς τους τρεις δε γυρνάνε πίσω,εντελώς αντικειμενικά.Επομένως θα πάρει από ποτάμια και δεξιοπασόκους κάποιο κόσμο(τους βλέπω στην καθημερινότητα αυτούς) αλλά ταυτόχρονα αδυνατίζουν οι ίδιοι.Σου υπενθυμίζω ότι στις πρώτες του 15 ο γαπ έδωσε κτύπημα στον ανοικτά άνθρωπο της νδ χονδροβενιζέλο και το πασοκ υπέστη πρωτοφανή στα χρονικά εκλογική καθίζηση.Ο αχυράνθρωπος του βενιζέλου έχασε στις εσωκομματικές και η φώφη για να βγει στηρίχθηκε σε άτομα κλειδιά εντός του πασόκ.Ξέρω γίνομαι κουραστικός,ο μητσοτάκης όμως δε θα γίνει πρωθυπουργός όπως δεν έγινε και κάποια άλλη γυναίκα,μάνα ή αδελφή.Ήταν πολύ ειδική η στιγμή που έγινε π/θ ο γέρος μητσοτάκης,είχε πέσει το παραπέτασμα,εδώ γίνονταν εσωτερικές εκκαθαρίσεις στο πασοκ και πολλά άλλα.Τέτοιες εποχές έχουν παρέλθει.


'71 έγραψε:Μητσοτάκης που έφερε τη χούντα και την απώλεια της κύπρου υπήρχε,μητσοτάκης ανηψιός του παλιου βενιζέλου υπήρξε,μητσοτάκης π/θ έχει υπάρξει αλλά ΔΕΝ θα ξαναυπάρξει που να κτυπάς τον κώλο σου στον τοίχο.
Τσίπρας πρωθυπουργός υπάρχει και είναι αυτοδημιούργητος στην πολιτική σκηνή,όπως αυτοδημιούργητος ήταν και ο γέρος Καραμανλής που προσωπικά μου είναι αντιπαθής γιατί καταδυνάστευσε τους παππούδες μου όσο δεν πάει.Άλλο το ένα και άλλο το άλλο όμως.Καραμανλής πριν τον Καραμανλή στα πολιτικά δεν υπήρξε,όπως Τσίπρας πριν τον Τσίπρα στα πολιτικά δεν υπάρχει.Ενδέχεται όμως να γεράσεις και να ψοφολογίσεις στο μέλλον με Ερνέστο Τσίπρα στον π/θ θώκο.Σεμνά και ταπεινά λοιπόν.


'71 έγραψε:Υπάρχει πολύς μαγκωμένος κόσμος που έχει τρομοκρατηθεί από την πολιτική δολοφονία χαρακτήρων και των ψηφοφόρων τους με πρωτεργάτες το σκαι και το δομ.Εκτός και αν πιστεύεις ότι οι δεν απαντώ και οι 50% ασυσπείρωτοι θα το ρίξουν μητσοτάκη.Ότι είχε να πάρει αυτό το άτομο το πήρε,και πήρε δεξιοπασόκους και ποταμίσιους στο κάλεσμα " σήμερα πεθαίνει ο αλήτης ο τσίπρας".Και πρώτος να είναι τα νούμερα δε θα βγουν.Αλλά επαναλαμβάνω εγώ θεωρώ εντελώς ανοικτό το ποιος θα είναι πρώτος.Εσύ φαίνεται να είσαι σίγουρος ότι το καλύτερο βιογραφικό της χώρας θα κόψει πρώτος το νήμα.Μαγκιά σου και καμάρι σου.Εγώ δεν εκφέρω άποψη γιατί δε μπορώ με σιγουριά να κάνω εκτίμηση.Το αφήνω για την κάλπη.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker
Δημοσιεύσεις: 49425
Τοποθεσία: Γεφυρα

Re: Εκλογικες προβλεψεις ζαιων

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Μάιος 2019, 10:00

Για πες μου τωρα μαγκακο, ποιος κελαηδαει? :pardon:

'71 έγραψε:Με τους κρυπτοδεξιούς ποταμοπασόκους και ο άλλος στο 30% θα είναι και τους βασικούς τους συμμάχους αδυνατισμένους καθώς θα τους έχει αδυνατίσει ο ίδιος.Θα δούμε αν θα κελαηδάς στο μητσοτακικό φιλο-νδ ρυθμό σε λίγες μέρες,οι εκλογές πλησιάζουν.Ο μέσος ελ την παρούσα στιγμή, δεν είναι με φράγκα και καταθέσεις τόσο αυτός όσο και οι δικοί του όπως εσύ, για να σφυρίζει κλέφτικα και να σπάει πλακίτσα στα φόρουμ.Σε λίγες μέρες θα έχουμε εκλογές.Θα φανούν τότε τα 45% της λινάτσας από το χάρβαρντ.Θα έχει σκληρό πορνό είτε βγει πρώτος είτε δεύτερος,ο σαμαράς απλά έχασε το ένα του μάτι όσο έμεινε 2 χρόνια πάνω.Αυτουνού θα πεταχτούν ΚΑΙ τα δύο όξω.Κανονικά.


Ποιανου πεταχτηκαν τα ματια εξω χθες, τα δικα σου ή του Κουλη? Για πες μας :D Μην χανεσαι...
0 .

Στύγιος

Re: Εκλογικες προβλεψεις ζαιων

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 27 Μάιος 2019, 10:05

Στύγιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Με Κουλη στο τιμονι δεν χανουμε.

.


Αρίστο , να δεις πως το λένε ,ααα : Ύβρις - Τίσις...
1 .

Echelon
Crazy poster
Crazy poster
Δημοσιεύσεις: 1358

Re: Εκλογικες προβλεψεις ζαιων

Δημοσίευσηαπό Echelon » 27 Μάιος 2019, 10:12

Μένει να διευκρινιστεί αν όλοι αυτοί που <<βλέπανε>> νίκη σύριζα ήταν στημένοι ή απλά είναι ηλίθιοι.
0 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster
Δημοσιεύσεις: 17104

Re: Εκλογικες προβλεψεις ζαιων

Δημοσίευσηαπό nemo » 27 Μάιος 2019, 10:15

Για να δουμε τους ζαιους τι φορανε κιλοτες; ή σωβρακα;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου


Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”