Νήμα αυτοτρομπονιασματος.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Νήμα αυτοτρομπονιασματος.

Δημοσίευσηαπό Echelon » 26 Μάιος 2019, 22:51

Εδώ θα <<υπογράφουμε>> όλοι όσοι πέσαμε έξω στα προγνωστικά μας όσο αφορά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών
Πρώτος εγώ που είχα προβλέψει νίκη νδουλας και κλαρίνο σύριζα της τάξης του 5-8%,.
0 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Νήμα αυτοτρομπονιασματος.

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Μάιος 2019, 22:57

Προεβλεπα 3-4% υπερ της ΝΔ αντι για 9
Δεν περιμενα ο ΣΥΡΙΖΑ να πεσει στο 24%. Στο 28-30% τον εβλεπα.
Δεν περιμενα με τιποτα να τα παει τοσο καλα ο Βελο και ο Βαρουφ. Τους ειχα απο 2% μαξ ο καθενας.
Δεν περιμενα πτωση της ΧΑ, ισα ισα περιμενα να παρει 8% περιπου.
Περιμενα ΛΑΕ στο 3%. Ουτε καν.

Γενικα δεν επεσα σε τιποτα μεσα περα απο το οτι θα κερδισει η ΝΔ και οτι ΝΔ + ΠΑΣΟΚ παιρνουν αυτοδυναμια.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 27 Μάιος 2019, 10:47

Oταν ψηφισα ΣΥΡΙΖΑ τον Σεπτεμβριο του 2015 πιστευα οτι δεν θα αντεξουν παρα πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα
Τους ηθελα στην κυβερνηση μεχρι να παρθουν και τα μετρα ελαφρυνσης χρεους
Αυτα αργησαν χαρακτηριστικα και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ συνεχισαν και για εναν χρονο ακομη
Επεσα εξω
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 27 Μάιος 2019, 11:23

προβλεψα πρωτος την συντριβή του συριζα με 9-10 μοναδες το λιγοτερο
δεν περιμενα την συντριβη της χα περιμενα τα ιδια ποσοστα στο περιπου
δεν περιμενα την ανοδο του πασοκ
δεν περιμενα του βαρουφ και του βελο
και δεν περιμενα την εξαφάνιση του αριστου
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 27 Μάιος 2019, 11:30

Έπεσα έξω σε ό,τι αφορά τη διαφορά Σύριζα και ΝΔ.
Επίσης, περίμενα ότι οι ζαίοι θα έκαναν και τις βουλευτικές ταυτόχρονα με εύρω και τοπικής αυτοδιοίκησης.
Δεν ξέρω ποιος από το επιτελείο τους σκέφτηκε να περιμένουν πρώτα να δουν τί θα κάνουν στις εύρω και μετά να πάνε σε βουλευτικές, αλλά μιλάμε για αυτοκτονία πλέον.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ » 27 Μάιος 2019, 11:50

viewtopic.php?f=5&t=9883&p=237071#p237071

Η ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2019 ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΩΝ ΑΚΡΟΑΤΩΝ ΤΟΥ ΓΟΥΔΙ #2
0 .
«Μόνον ὁ κίνδυνος ὁ μεγάλος, ὁ βαθύς, ὁ τρομερός ἀνοίγει τά μάτια διάπλατα εἴς τήν ἀλήθεια.» Ι.Μ. (2/1/1941)

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 27 Μάιος 2019, 12:56

Περίμενα τους ζαίους να χάσουν με 5-6 %.
Περίμενα παραπάνω το ΚΚΕ.
Οι φασίστες έμειναν χαμηλά ,όπως ήθελα.
Βελόπουλο δεν έβλεπα με την καμία τόσο, ήμαρτον με τους ψεκασμένους. :o
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 27 Μάιος 2019, 12:56

Εγώ δεν έπεσα καθόλου έξω, αλλά δεν επέμεινα επειδή θα μου τα ξαναστέλναν στη "Γενική Συζήτηση".
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Μάιος 2019, 12:58

NikosVy έγραψε:Εγώ δεν έπεσα καθόλου έξω, αλλά δεν επέμεινα επειδή θα μου τα ξαναστέλναν στη "Γενική Συζήτηση".

:laugh1: :laugh1:

Μπες εδω Νικο, θελω γνωμη

viewtopic.php?f=5&t=10684
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 27 Μάιος 2019, 13:02

Λαχουρένιος έγραψε:
NikosVy έγραψε:Εγώ δεν έπεσα καθόλου έξω, αλλά δεν επέμεινα επειδή θα μου τα ξαναστέλναν στη "Γενική Συζήτηση".

:laugh1: :laugh1:

Μπες εδω Νικο, θελω γνωμη

viewtopic.php?f=5&t=10684

Τους συνάντησα αυτούς στο τραμ και έλεγαν ακριβώς αυτά που μου παρέθεσες. Προφανώς τους έχουν κάπου κλειδωμένους και τους αφήνουν ελεύθερους μόνο τη μέρα των εκλογών για να πάνε να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ.

Τις υπόλοιπες μέρες που τους έχουν κλειδωμένους σπίτι, τους αφήνουν μπροστά σε ένα κομπιούτερ με σύνδεση στο elefthero και σε άλλα φόρουμς.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”