Εδωσε περιπτερα για προεκλογικους λογους η κυβερνηση στην..... Χρυση Αυγη ??
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

Εδωσε περιπτερα για προεκλογικους λογους η κυβερνηση στην..... Χρυση Αυγη ??
Πεφτω απο τα συννεφα !! και το αντιφασιστικο μετωπο???
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!
-
nemo
- Supreme poster

Re: Εδωσε περιπτερα για προεκλογικους λογους η κυβερνηση στην..... Χρυση Αυγη ??
L'ami du peuple έγραψε:Πεφτω απο τα συννεφα !! και το αντιφασιστικο μετωπο???
αντιφασιστικο κινημα υπαρχει ...φασιστες δεν υπαρχουν
και οταν το δευτερο δεν υπαρχει δεν υφισταται και το πρωτο
....τουλαχιστον σε μερικα χρονια ....
*στην προκείμενη περιπτωση μας στον κασι απαγορευουν να μιλησει
καθως οι αντιφασιστες διαμαρτυρονται πετωντας μολοτοφ !!!!
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

Re: Εδωσε περιπτερα για προεκλογικους λογους η κυβερνηση στην..... Χρυση Αυγη ??
Το γνωστό συριζαίικο κανάλι, ALPHA_TV, ειχε εχθες τον φασίστα Μιχαλολιάκο στην εκπομπή AReportaz!!!
Τα παιχνίδια του ΣΥΡΙΖΑ με τη Χ.Α. συνεχίζονται.
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!
-
denplirono
- Extreme poster

L'ami du peuple έγραψε:Το γνωστό συριζαίικο κανάλι, ALPHA_TV, ειχε εχθες τον φασίστα Μιχαλολιάκο στην εκπομπή AReportaz!!!
ειπε ο φασιστας τον φασιστα, φασιστα
εδω βγαινουν και μιλανε οι οπαδοι του εκγληματια σταλιν και το ερωτημα ειναι ενα:ποιος ειναι πιο πολυ φασιστας? ο μαυρος ή ο κοκκινος φασιστας?
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

Συναλλασεται ο ΣΥΡΙΖΑ ( αλλα και η ΝΔ-Μπαλτακος) με την νεοΝΑΖΙστικη Χρυση Αυγη και φταιει για τον ΣΥΡΙΖΟφασιστα ..............ο ΣΤΑΛΙΝ. .gif)
.gif)
0 .