Οι ζαίοι βγάλανε λίστα με τους υποψηφίους που φέρεται ότι στηρίζουν,
https://www.aftodioikisi.gr/ota/syriza- ... ies-lista/
αλλά οι υποψήφιοι δεν ξέρουν τίποτα και απειλούν ως και με μηνύσεις.
https://www.in.gr/2019/05/14/politics/k ... tis-ittas/
Φαίνεται πως το παράδειγμα του δύσμοιρου ισπανοσυριζαίου Ιγκλέσιας, ο οποίος είχε αναπτύξει δυναμική για να εκλεγεί, αλλά αυτή κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος ύστερα από τις αγκαλιές με τον Τσίπρα αποτελεί φάρο για όλους τους εν δυνάμει δημάρχους αυτού του τόπου.
Ακούν συριζα και τρέχουν.
-
Echelon
- Crazy poster

Ακούν συριζα και τρέχουν.
1 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.
Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».
«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.
Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».
«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Re: Ακούν συριζα και τρέχουν.
Μέχρι και αυτός ο γελοίος τύπος που είχε βγει στην τηλεόραση με το κίτρινο άνορακ που φοράνε στα συνεργεία, ότι ντε και καλά είχε πέσει μέσα στα νερά για να σώσει κόσμο από κάποια πλημμύρα, αντιπεριφερειάρχης της Δούρου νομίζω, έριξε κλάσιμο στους συριζαίους.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Ακούν συριζα και τρέχουν.
Παλιοτερα ειχαμε τους ''δεν ειμαι ΠΑΣΟΚ αλλα...'' και τους ''δεν ειμαι ΧΑ αλλα...''. Προσεχως ''δεν ειμαι ΣΥΡΙΖΑ αλλα...''
Ηδη ηταν καποια μποτ εδω παλιοτερα που παρεξηγουνταν οταν τους ελεγα ζαιους.
Ηδη ηταν καποια μποτ εδω παλιοτερα που παρεξηγουνταν οταν τους ελεγα ζαιους.
0 .