Αυτα του ειπε και τον εστειλε για τσαι.
«Είναι γνωστό σε όλους ότι φιλοξενήθηκα τον Αύγουστο στο σκάφος της συνεργάτιδάς μου. Εάν μου ζητούσατε θα σας έστελνα εγώ φωτογραφίες, έβγαλα και σέλφι με το προσωπικό μου τηλέφωνο. Βάζετε το παρακράτος σας να υποκλέπτει προσωπικές μου στιγμές. Είναι ντροπή σας. Εγώ δεν έχω κουμπάρο, ούτε ανέβηκα ποτέ στο σκάφος του κυρίου Μαρινάκη που έχει επτά εφημερίδες να τον στηρίζουν και τώρα θέλει και τηλεοπτικό σταθμό ενώ διώκεται για ναρκωτικά. Αυτός είμαι και αυτός είστε αφού τα θέλετε έτσι. Έχετε μετατρέψει τη Νέα Δημοκρατία σε σκανδαλοθηρική εφημερίδα. Έρχεστε στο βήμα της Βουλής και διαβάζετε τα άρθρα που γράφουν ΣΤΑ ΝΕΑ και στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Αυτή είναι η κατάντια σας. Πιστεύετε ότι θα κερδίσετε μεταφέροντας το επίπεδο της πολιτικής σε επίπεδο Στέφανου Χίου; Συνεχίστε, μας κάνετε δώρο».
https://www.zougla.gr/politiki/article/ ... -narkotika
.
Το τέλειο άδειασμα του Αλέξη Τσίπρα στον Κούλη
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Το τέλειο άδειασμα του Αλέξη Τσίπρα στον Κούλη
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Re: Το τέλειο άδειασμα του Αλέξη Τσίπρα στον Κούλη
Δηλαδη ο Τσιπρας δεν θα δωσει τηλεοπτικη αδεια στον Μαρινακη ;
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
-
'71
- Crazy poster

Π1Π@ Κw/\0 το πάει το καλύτερο βιογραφικό της χώρας ο Τσίπρας,θα πέσει πολύ γέλιο το φθινόπωρο.
0 .
-
Echelon
- Crazy poster

Τι εννοεί ο ποιητής όταν λέει πως ήταν γνωστό σε όλους; Εγώ συμπεριλαμβανομαι στους "όλους"; Μπερδεμένε εσύ το ήξερες;
0 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.
Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».
«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.
Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».
«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.
-
denplirono
- Extreme poster

Αρίστος έγραψε:Αυτα του ειπε και τον εστειλε για τσαι.
«Είναι γνωστό σε όλους ότι φιλοξενήθηκα τον Αύγουστο στο σκάφος της συνεργάτιδάς μου. Εάν μου ζητούσατε θα σας έστελνα εγώ φωτογραφίες, έβγαλα και σέλφι με το προσωπικό μου τηλέφωνο. Βάζετε το παρακράτος σας να υποκλέπτει προσωπικές μου στιγμές. Είναι ντροπή σας. Εγώ δεν έχω κουμπάρο, ούτε ανέβηκα ποτέ στο σκάφος του κυρίου Μαρινάκη που έχει επτά εφημερίδες να τον στηρίζουν και τώρα θέλει και τηλεοπτικό σταθμό ενώ διώκεται για ναρκωτικά. Αυτός είμαι και αυτός είστε αφού τα θέλετε έτσι. Έχετε μετατρέψει τη Νέα Δημοκρατία σε σκανδαλοθηρική εφημερίδα. Έρχεστε στο βήμα της Βουλής και διαβάζετε τα άρθρα που γράφουν ΣΤΑ ΝΕΑ και στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Αυτή είναι η κατάντια σας. Πιστεύετε ότι θα κερδίσετε μεταφέροντας το επίπεδο της πολιτικής σε επίπεδο Στέφανου Χίου; Συνεχίστε, μας κάνετε δώρο».
https://www.zougla.gr/politiki/article/ ... -narkotika
.
ακριβως αυτο ακουσα και λεω οχι ρε πστη μου, τα χαιβανια της ΝΔ ειναι δυνατον να ψηφισουν τον ΤΙΠΟΤΑ ???
Να ηταν ενας Αδωνης τουλαχιστον θα ειχε ενδιαφερον, εχει αποψη ο τυπος, ειτε συμφωνεις ειτε οχι, εχει αποψη. Ο Κουλης δεν εχει τιποτα, δεν ξερει τιποτα, δεν λεει τιποτα ολα στο τιποτα. Δεν λεει ποιο μετρο ειναι καλο ποιο κακο, τιποτατιποτα τιποτα....μονο λεει η συμφωνια των πρεσπων δεν αλλαζει τηνα ποδεχεομαι. Βρε αι σηχτηρ απο εδω, πες μια γνωμη ρε φιλε. Πες, σε αυτο εγω πιστευω αυτο. Αλλα οχι αλλο τιποτα ! Πες κατι καιας ειναι βλακεια, ολοι τοκανουν αυτο αλλα το να μην λες τιποτα για να μην κανει λαθος μου θυμιζει τον πιο αποτυχημενο πρωθυπουργο ever τον κωτσο τον καραμαλουγκα που μολις βγηκε εβαλε τον πακη ως υπεσ, να διοριζει ολα τα πρασινα stage
KOYΛΗ ασε τους αναπηρους που βρηκες ευκαιρια να τους εκμεταλευτεις ασε και τα κοτερα. ΕΠΙ της ουσιας, εχεις κατι να πεις? Αν ναι πες το , αλλιως σιωπησε
2 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
ΩRIΩNAS7
Η αυξημένη ένταση του αποψινού κοινοβουλευτικού ξεκατινιάσματος, δείχνει το ποσό καλός αγωγός τέτοιων φαινομένων έχει καταντήσει η βουλή.
Αυτή δεν είναι πολιτική, κι αυτοί δεν είναι πολιτικοί. Αυτή είναι όμως η αστική ψευτοδημοκρατία.
Αυτή δεν είναι πολιτική, κι αυτοί δεν είναι πολιτικοί. Αυτή είναι όμως η αστική ψευτοδημοκρατία.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Η αυξημένη ένταση του αποψινού κοινοβουλευτικού ξεκατινιάσματος, δείχνει το ποσό καλός αγωγός τέτοιων φαινομένων έχει καταντήσει η βουλή.
Πες μια χωρα που δεν εχει αστικη ψευτοδημοκρατια σημερα.
Με κατι τετοια πομπωδη που πουλατε δεν παιρνετε θεση στο πραγματικο πολιτικο διλημμα σημερα:
Με την ακροδεξια και νεοφιλ ΝΔουλα η με τον Συριζα που τωρα μπορει και ξεκινησε να θεραπευει τις πληγες των μνημονιων.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Με τον μνημονιακο νεοφιλελευθερο ΣΥΡΙΖΑ που τα χει πλακακια με τους ολιγαρχες Κοκκαλη και Παναγοπουλου ή με την μνημονιακη νεοφιλελευθερη ΝΔ που τα χει πλακακια με τον ολιγαρχη Μαρινακη?
Ποιος θα μας σκισει τον κωλο καλυτερα?
Αυτα ειναι τα κρισιμα διλημματα της εποχης μας.
Ποιος θα μας σκισει τον κωλο καλυτερα?
Αυτα ειναι τα κρισιμα διλημματα της εποχης μας.
0 .
-
vallon
- Supreme poster

τι είπε ο τσίπρας; ότι σας έλεγα κι εγώ τις προάλλες
μα είναι δυνατόν να έχει η νουδούλα αυτό το μπάζο για αρχηγό;
βρε επίτηδες τον έβαλαν οι αερικανοί , αρχηγό της νουδούλας για να ξεφτιλιστεί τελείως η αντιπολίτευση και να μην υπάρχει
κατέστρεψαν τη νουδου και τι άλλο μένει στον κοσμάκη να τρώει στη μάπα τον τσίπρα με το άρμεγμα
τώρα σηκώνει κεφάλι κανείς να πει γιατί μας παίρνουν τα πετρέλαια; κανένας..
όταν η σύνταξη φτάνει μόνο για δέκα μέρες, όταν έχει καταστραφεί όλη η μεσαία αστική τάξη , όταν περίπου ο μισός πληθυσμός ζει κάτω απο το όριο της φτώχειας, τι θα κάνει κανείς; θα κοιτάζει τα πετρέλαια;
όπου υπήρχε αυτό το βρωμοπράμα το πετρέλαιο ο κόσμος καταστράφηκε απο τα συμφέροντα των πολυεθνικών
καθίστε τώρα και τραγουδάτε ότι ο τσίπρας είναι το αστέρι μας
καλύτερα να εξαφανιστεί αυτή η ράτσα των ελλήνων και να έρθουν να μένουν πακιστανοί εδώ
μα είναι δυνατόν να έχει η νουδούλα αυτό το μπάζο για αρχηγό;
βρε επίτηδες τον έβαλαν οι αερικανοί , αρχηγό της νουδούλας για να ξεφτιλιστεί τελείως η αντιπολίτευση και να μην υπάρχει
κατέστρεψαν τη νουδου και τι άλλο μένει στον κοσμάκη να τρώει στη μάπα τον τσίπρα με το άρμεγμα
τώρα σηκώνει κεφάλι κανείς να πει γιατί μας παίρνουν τα πετρέλαια; κανένας..
όταν η σύνταξη φτάνει μόνο για δέκα μέρες, όταν έχει καταστραφεί όλη η μεσαία αστική τάξη , όταν περίπου ο μισός πληθυσμός ζει κάτω απο το όριο της φτώχειας, τι θα κάνει κανείς; θα κοιτάζει τα πετρέλαια;
όπου υπήρχε αυτό το βρωμοπράμα το πετρέλαιο ο κόσμος καταστράφηκε απο τα συμφέροντα των πολυεθνικών
καθίστε τώρα και τραγουδάτε ότι ο τσίπρας είναι το αστέρι μας
καλύτερα να εξαφανιστεί αυτή η ράτσα των ελλήνων και να έρθουν να μένουν πακιστανοί εδώ
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
nemo
- Supreme poster

οι πακιστανοι ειναι τελειως ρεταλια χειροτεροι και απο μας
να ερθουν δανοι που πολυ τους παω και σε σοβαροτητα και σε ομορφια
να ερθουν δανοι που πολυ τους παω και σε σοβαροτητα και σε ομορφια
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου