Όποιος είναι λαμόγιο η ΠΑΣΟΚος, με ΣΥΡΙΖΑ γίνεται υπουργός, ευρωβουλευτής ή .....διδάκτορας.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Όποιος είναι λαμόγιο η ΠΑΣΟΚος, με ΣΥΡΙΖΑ γίνεται υπουργός, ευρωβουλευτής ή .....διδάκτορας.

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 06 Μάιος 2019, 21:43

Χιλιοκαρατσεκαρισμένο!

O Ευάγγελος Μυτιληναίος ανακηρύχθηκε επίτιμος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πειραιά

Η τελετή της αναγόρευσης θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα σε χώρο, μέρα και ώρα που θα ανακοινωθούν εγκαίρως από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Εικόνα
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Re: Όποιος είναι λαμόγιο η ΠΑΣΟΚος, με ΣΥΡΙΖΑ γίνεται υπουργός, ευρωβουλευτής ή .....διδάκτορας.

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 06 Μάιος 2019, 21:45

Ο Μυτιληναίος χρωστά σε ΔΕΠΑ-ΔΕΗ εκατ. & το πανεπιστήμιό Πειραιώς τον ανακηρύσσει διδάκτορα
Tα λαμόγια βραβεύονται με ΣΥΡΙΖΑ
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Re: Όποιος είναι λαμόγιο η ΠΑΣΟΚος, με ΣΥΡΙΖΑ γίνεται υπουργός, ευρωβουλευτής ή .....διδάκτορας.

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 09 Μάιος 2019, 19:03

Αυτός πώς δεν αξιοποιήθηκε?

Μίχαλος:
Πρώτη φορά απ’ όταν άρχισαν τα μνημόνια εξαγγέλλονται μέτρα που δίνουν ώθηση στην οικονομία

*Στελεχος(πρωην;) της ΝΔ και προεδρος επιμηλητηριου ...ΕΒΕΑ νομιζω
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”