H ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

H ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 19 Απρ 2019, 09:03

ΚΑΤΑΔΕΙΞΙΣ 1

Εικόνα

TI ΣHMAINEI ΤΟ <<ΝΑΙ>> ΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ ΜΑΣ

ΟΙ 7 ΣΙΩΠΗΡΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΩΝ ΣΚΥΦΤΩΝ ΑΒΟΥΛΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ

ΝΑΙ στο στάτους του πτώματος του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που όταν αυτό θελει και με τις διαδικασίες που αυτό θέλει μας μας σέρνει κάθε τρεις και λίγο σε πανάκριβες νοθεκλογές που νομιμοποιούν τις πολιτικές του, δίνοντας του ανάσα και παράτα ζωής …

ΝΑΙ στην συμμετοχή στα εσωτερικά παρασκηνικά κομματικά παιχνίδια και στα games κάτω από τα τραπέζια με τους ευρωπαίους εταίρους και τις άλλες μαριονέττες των ευρωπαικών λόμπυ…

NAI στην απαλλοτρίωση της δημόσιας περιουσίας μας με την σφράγιδα της λαικής συναίνεσης …

ΝΑΙ στην απαξίωση και ποδοπάτηση της πολιτικής μας βούλησης όπου κρίσιμα προβλήματα περιπλοκα που απαιτούν μακρά διαβούλευση συγχωνεύονται και πακετάρωνται σε ψευδεπίγραφα διλήμματα της έμεσης και επείγουσας επίλογης χωρίς δυνατότητα περισυλλογής και ορθής κρίσης …

ΝΑΙ στην ψευδαίσθηση της συμμετοχικότητας στις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις που έντεχνα καλλιεργούν ΜΜΕ ,οικονομικό και κομματικό κατεστημένο…

ΝΑΙ στην διαιώνιση του παλιοκομματικού μηχανισμού του παρωχημένου με την ευνοιοκρατία των ισχυρων οικονομικών και πολιτικών οικογενειών…

ΝΑΙ στην συστηματική κλοπή της πολιτικής μας εξουσίας όπου καποιοι νομοθετούν και αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς ……

TI ΣHMAINEI ΤΟ <<ΟΧΙ>> ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ ΜΑΣ

ΟΙ 7 ΚΡΑΥΓΑΛΕΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ

ΟΧΙ στο στάτους του πτώματος του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που όταν αυτό θελει και με τις διαδικασίες που αυτό θέλει μας μας σέρνει κάθε τρεις και λίγο σε πανάκριβες νοθεκλογές που νομιμοποιούν τις πολιτικές του, δίνοντας του ανάσα ζωής …

ΟΧΙ
στην συμμετοχή στα εσωτερικά παρασκηνικά κομματικά παιχνίδια και στα games κάτω από τα τραπέζια με τους ευρωπαίους εταίρους και τις άλλες μαριονέττες των ευρωπαικών λόμπυ…

ΟΧΙ στην απαλλοτρίωση της δημόσιας περιουσίας μας με την σφράγιδα της λαικής συναίνεσης …

ΟΧΙ στην απαξίωση και ποδοπάτηση της πολιτικής μας βούλησης όπου κρίσιμα προβλήματα περίπλοκα που απαιτούν μακρά διαβούλευση συγχωνεύονται και πακετάρωνται σε ψευδεπίγραφα διλήματα της έμεσης και επείουσας επίλογης χωρίς δυνατότητα περισυλλογής και ορθής κρίσης …

ΟΧΙ
στην ψευδαίσθηση της συμμετοχικότητας στις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις που έντεχνα καλλιεργούν ΜΜΕ, οικονομικό και κομματικό κατεστημένο…

ΟΧΙ στην διαιώνιση του παλιοκομματικού μηχανισμού του παρωχημένου με την ευνοιοκρατία των ισχυρων οικονομικών και πολιτικών οικογενειών…

ΟΧΙ στην συστηματική κλοπή της πολιτικής μας εξουσίας όπου καποιοι νομοθετούν και αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς ……
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Re: H ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ

Δημοσίευσηαπό Spark » 19 Απρ 2019, 09:54

if you change nothing, nothing will change
εάν δεν αλλάξεις τίποτα δεν θα αλλάξει.

δεν ξερω τι ειναι καλύτερο, αποχή, διεκδίκηση, επανάσταση;
κάθε δράση φέρνει αντίδραση, να σκεφτούμε τις επιπτώσεις των επιλογών μας.

θέλουμε το καλύτερο σε ατομικό ή συλλογικό επίπεδο;
εάν σκεφτω ατομικά, για εμένα, να πάω να ζήσω αλλού που να μου αρέσει περισσότερο,
εάν σκεφτω συλλογικά για τους ελληνες χαμένος θα βγω,
να κάνω τον ήρωα και να χάσω την ζωή μου για τον κάθε χοντρό μαφιόζο που τα έφαγε;
https://elefthero.net/viewtopic.php?f=5&t=10494&p=252944#p252944

αφου ειναι βέβαιο πως οι ελληνες φεύγουν απο την χωρα και απο την ζωή και την θέση τους παίρνουν αλλοδαποί, οι ξένοι γινονται ελληνες και οι ελληνες γινονται ξένοι.
σταμάτησα να πληρώνω, σταμάτησα να ψηφίζω, πούλησα ακίνητο μου και πήρε χρυσή βίζα κινέζος αγοραστής,
ο κινέζος έγινε ελληνας και εγω πάω ταξίδι..

ψηφίσεις ή ψοφίσεις καλό δε θα δεις...
1 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 19 Απρ 2019, 10:21

Spark έγραψε:if you change nothing, nothing will change
εάν δεν αλλάξεις τίποτα δεν θα αλλάξει.

δεν ξερω τι ειναι καλύτερο, αποχή, διεκδίκηση, επανάσταση;
κάθε δράση φέρνει αντίδραση, να σκεφτούμε τις επιπτώσεις των επιλογών μας.

θέλουμε το καλύτερο σε ατομικό ή συλλογικό επίπεδο;
εάν σκεφτω ατομικά, για εμένα, να πάω να ζήσω αλλού που να μου αρέσει περισσότερο,
εάν σκεφτω συλλογικά για τους ελληνες χαμένος θα βγω,
να κάνω τον ήρωα και να χάσω την ζωή μου για τον κάθε χοντρό μαφιόζο που τα έφαγε;
https://elefthero.net/viewtopic.php?f=5&t=10494&p=252944#p252944
αφου ειναι βέβαιο πως οι ελληνες φεύγουν απο την χωρα και απο την ζωή και την θέση τους παίρνουν αλλοδαποί, οι ξένοι γινονται ελληνες και οι ελληνες γινονται ξένοι.
σταμάτησα να πληρώνω, σταμάτησα να ψηφίζω, πούλησα ακίνητο μου και πήρε χρυσή βίζα κινέζος αγοραστής,
ο κινέζος έγινε ελληνας και εγω πάω ταξίδι..

ψηφίσεις ή ψοφίσεις καλό δε θα δεις...

ΟΧΙ στο μηδενισμό.
Η ψήφος όλων μας μετράει!!!
Κωλοδάκτυλο στον Εσκομπάρ δε βάζει κανείς με την αποχή ;)
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Απρ 2019, 10:24

Δωστε δυναμη στα μικρα κομματα
η αποχή είναι αδυναμία που προέρχεται από ψυχολογική μαλάκυνση

υσ..το λεω με λιγα λογια
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 19 Απρ 2019, 11:06

Η αποχή είναι η επιλογή του συμβιβασμένου, του μοιρολάτρη, του κακομοίρη που πιστεύει ότι η ζωή του δεν του ανήκει, και εναποθέτει τις ελπίδες του για καλυτέρευση της στην παρέμβαση των ανώτερων πολιτισμικά περίεργων και ωραίων όντων που κατοικούν στην Ανδρομέδα και που ψάχνουν για παρέα πίνοντας τσίπουρα και τρώγοντας λακέρδα. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 19 Απρ 2019, 11:27

Δύο εκατομμύρια Ελληνες «χάθηκαν» από τις κάλπες

Εικόνα

http://www.kathimerini.gr/902213/article/epikairothta/politikh/dyo-ekatommyria-ellhnes-xa8hkan-apo-tis-kalpes
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 19 Απρ 2019, 15:46

Η αποχη και η ψηφος στα μικρα κομματα θα φερει κυβερνηση Κουλη-Μαρινακη-Μπουμπουκου.

Το διλημμα σε αυτες τις εκλογες ειναι Συριζα vs Παλινορθωση νεοφιλ Κλεπτοκρατιας.

.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 21 Απρ 2019, 09:22

Αρίστος έγραψε:Η αποχη και η ψηφος στα μικρα κομματα θα φερει κυβερνηση Κουλη-Μαρινακη-Μπουμπουκου.

Το διλημμα σε αυτες τις εκλογες ειναι Συριζα vs Παλινορθωση νεοφιλ Κλεπτοκρατιας.

.

σχολιο 1

...το τι θα φερει Η ΑΠΟΧΗ απο τα κομματα της πολιτικης παρτιερας της συστημικης μας ειναι αδιαφορο Αριστους ....

..η αποχη απο μονη της δε φερνει ριζικες αλλαγες στο πολιτικο συστημα χρειαζονται απαραιτητως οργανωσεις εκτος πολιτικου συστηματος και κινημα τους δυναμικο για να αιτηθουν την ριζικη συνταγματικη αλλαγη στους πολτειακους θεσμους ...παρακολουθηστε και τα επομενα μηνυματα..
η μεγαλλη αποχη απλα θα κανει το ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΑΧ ΣΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ...ειναι το ΣΟΚ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 21 Απρ 2019, 09:25

ΚΑΤΑΔΕΙΞΙΣ 2

Το πολιτικό νόημα του “λευκού” και της αποχής

...στο δίλημμα αποχή ή λευκό στις επόμενες εκλογές απαντάμε ως εξής : λευκό σημαίνει αποδέχομαι το υπάρχον πολιτικό σύστημα, με τις οικονομικές ελίτ από πίσω να διαμορφώνουν κομματικές παρατάξεις και να τις διασπούν ή να τις συγχωνεύουν κατά την βούληση τους, ερήμην της κοινωνίας, ώστε να διεκπεραιώνονται τα συμφέροντα τους καλύτερα ...και βέβαια λευκό σημαίνει, αποδέχομαι την αξιοπιστία των εκλογικών αναμετρήσεων κι ότι τίποτε σαθρό-νοθευτικό ηλεκτρονικό δεν συμβαίνει σε αυτές ... απλά δεν μου κάνει κανείς από τους υπάρχοντες κομματικούς σχηματισμούς και θέλω άλλους να μου φτιάξουν, ερήμην μου πάντα .....

...αποχή από την άλλη σημαίνει εκτός από την πλήρη αδιαφορία για τα κοινά ότι,, δεν αποδέχομαι το συνολικό μηχανισμό των κομμάτων και το πολιτικό σύστημα της αντιπροσωπευτικής ψευδοδημοκρατίας με τους διεκπεραιωτές στους θώκους εξούσιας και την κοινωνία στο περιθώριο, αποστερημένη από κάθε μορφή εξουσίας πολιτικής άρα και εξουσίας συναποφασης ...είναι σημαντικό να υπάρχει δίκτυο πολιτικών οργανώσεων λοιπόν που να παροτρύνει στην αποχή και που να δώσει συσπειρομένο στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις το σαφές και ξεκάθαρο πολιτικό νόημα και το κρίσιμο και καίριο μήνυμα προς το υπάρχον σαθρό πολιτικό σύστημα...

Εικόνα
1 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 21 Απρ 2019, 09:51

Αποχή σε κάθε εκλογές ψηφίζει ο προπάππους μου. :D

Έχει πεθάνει εδώ και 40+ χρόνια, αλλά υπάρχει ακόμα στους εκλογικούς καταλόγους. Αν ζούσε σήμερα θα ήταν ίσως ο γηραιότερος άνθρωπος του κόσμου, αλλά αυτό δεν ενοχλεί τις ΕΛ κρατικές αρχές. :fico:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”