Θέλουμε εμπεριστατωμένες εκτιμήσεις.
Μην περιμένετε να ψηφίσετε στις 4,40 π.μ. που γίνονται οι θριαμβολογικές αναρτήσεις. Μπορείτε να φέρετε να ψηφίσουν και οι διαδικτυακοί κλώνοι σας (αυτοί τους οποίους δημιουργήσατε για να σας χειροκροτάνε).
Συνολική ελευθερονετική Δημοσκόπηση για το πόση διαφορά έχει η πρόθεση ψήψου ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Μην περιμένετε στις 4,40΄πμ.
-
NikosVy
- Extreme poster

Συνολική ελευθερονετική Δημοσκόπηση για το πόση διαφορά έχει η πρόθεση ψήψου ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Μην περιμένετε στις 4,40΄πμ.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
nemo
- Supreme poster

Re: Συνολική ελευθερονετική Δημοσκόπηση για το πόση διαφορά έχει η πρόθεση ψήψου ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Μην περιμένετε στις 4,40΄πμ.
Γιατι δεν εβαλες παραπανω απο 10% οπως εχω πει ηδη απο πολυ παλια
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Re: Συνολική ελευθερονετική Δημοσκόπηση για το πόση διαφορά έχει η πρόθεση ψήψου ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Μην περιμένετε στις 4,40΄πμ.
Ψήφισα 0,02% και αφού πρώτα διάβασα την τελευταία μεταμεσονύχτια ανάρτηση του Αρίστου.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Κι εγω που τελευταια πληροφορούμαι αποκλειστικα από Γκουρου πιστευω ότι ο Αλεξης παει για άλλη θριαμβευτική νικη. Το πολλ πιστευω πως δεν ανταποκρινει την πραγματικοτητα αλλα μπζιφηζα (το 0,02% εννοείται).
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Φανταζομαι Νικο πως ολες αυτες οι διαφορες ειναι υπερ του ΣΥΡΙΖΑ αφου ειναι γνωστο τοις πασι οτι ο Μητσοτακης δε θα γινει ποτε πρωθυπουργος 

0 .
-
NikosVy
- Extreme poster

Κάποιος "Πάνας" που έκανε δημοσκοπήσεις τι απέγινε και δεν τον ακούμε;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
vallon
- Supreme poster

κόπηκε από το payroll λόγω μη επίτευξη στόχων
ετοιμάσου κι εσύ νεοφιλι
σειρά σου
ετοιμάσου κι εσύ νεοφιλι
σειρά σου
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

ΠΑΤΩΣΕ η ΝΔ σε μια ακομη δημοσκοπηση στο ελευθερο.
.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.