Δηλώσεις του Ερντογάν για απογειώσεις αεροσκαφών στο Αιγαίο

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δηλώσεις του Ερντογάν για απογειώσεις αεροσκαφών στο Αιγαίο

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 15 Μαρ 2019, 21:43

Όπως θα ακούσατε στις ειδήσεις, ο Ερντογάν δήλωσε τα εξής:

«Όταν κάπου κάπου τα αεροσκάφη μας απογειώνονται στο Αιγαίο βλέπετε πως απογειώνονται και τα αεροσκάφη από την Ελλάδα. Όμως όταν απογειωθούν τα αεροσκάφη της Ελλάδας και απογειώσουμε τα δικά μας τότε λένε γιατί τα απογειώσατε».

«Τι σημαίνει δηλαδή; Αυτά είναι τουριστικά αεροπλάνα. Όταν εσύ απογειώνεις, τότε θα απογειωθεί και το δικό μου. Αυτή η υπόθεση δεν έχει συγχώρεση. Αν συμβεί κάτι άλλο τι θα γίνει; Aς δέσουμε τον γάιδαρο μας σε γερό κοντάρι και μετά έχει ο Θεός».

Επειδή τα παραπάνω λόγια τα εκστόμησε, σαν ένας χοντράνθωπος ο Τούρκος Πρόεδρος ή ή σαν απευθυνόμενος σε κοινό που δεν καταλαβαίνει, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση, ότι δεν υπάρχει «ουσία» και «πρόβλημα» στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Είμαι διατεθειμένος, εφόσον διαπιστώσω ότι υπάρχουν καλοπροαίρετοι συζητητές (όχι ένας ή δύο και οι άλλοι να ειρωνεύονται), να πιάσω το νήμα, αναλύοντας τα περί εναέριου χώρου – FIR –Αιγαίου κλπ, ώστε να υπάρχουν τοποθετήσεις, μετά από ουσιαστική ενημέρωση.

Επειδή όμως έχω πείρα, λαϊκιστικων και φωνακλάδικων παρεμβάσεων, που στοχεύουν αυτόν που εκφράζεται διαφορετικά από ό,τι εκφράζονται στις κερκίδες γηπέδου («Ελλάδα-Ισραήλ-Συμμαχία και σας φάγαμε»), μεταθέτω μια τέτοια συζήτηση για το μέλλον, ενδεχομένως στο Κεφάλαιο «Νομικά Θέματα» το οποίο αποφεύγουν ορισμένοι εκ συστήματος ενοχλητικοί όπως ο διάβολος το λιβάνι.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Δηλώσεις του Ερντογάν για απογειώσεις αεροσκαφών στο Αιγαίο

Δημοσίευσηαπό nemo » 15 Μαρ 2019, 22:12

δηλαδη;
να αναλυσουμε τα βεβαιωμενα;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”