Πανηγυριζουν οι φροντιστηριαρχες. - Νεο συστημα εισαγωγης στην Τριτοβαθμια εκπαιδευση

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Πανηγυριζουν οι φροντιστηριαρχες. - Νεο συστημα εισαγωγης στην Τριτοβαθμια εκπαιδευση

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 15 Μαρ 2019, 09:03

Μπράβο και σ' ανώτερα!!
Πανηγυρίζουν οι φροντιστηριαρχες.
Ότι άρχισε ο Αρσένης, η Διαμαντοπουλου, η Γιαννακου, ο Αρβανιτοπουλος θα το τελειώσετε εσείς ΣΥΡΙΖΑ-ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

Νέο Σύστημα Εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και η νέα Γ΄ Γενικού Λυκείου

Εικόνα

https://politessedrasichaidari.com/2019 ... %B8%CE%BC/
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Πανηγυριζουν οι φροντιστηριαρχες. - Νεο συστημα εισαγωγης στην Τριτοβαθμια εκπαιδευση

Δημοσίευσηαπό nemo » 15 Μαρ 2019, 09:27

Αν δεν εχουμε εξετασεις ...να συνεχισω και εγω απο εκει που τα αφησα;

να παρω επιτελους το πτυχιο του ιστορικου και φιλολογου
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Re: Πανηγυριζουν οι φροντιστηριαρχες. - Νεο συστημα εισαγωγης στην Τριτοβαθμια εκπαιδευση

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 15 Μαρ 2019, 09:50

εγω θελω της Ιατρικης.
Απωθυμενο το χω !
Οι δικοι μου δεν ειχαν για φροντιστηριο αλλα παραλιγο να τα καταφερω
Για 100 μορια δεν μπηκα :madwoman: :madwoman:
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 15 Μαρ 2019, 23:53

nemo έγραψε:Αν δεν εχουμε εξετασεις ...να συνεχισω και εγω απο εκει που τα αφησα;

Μονο στο κομμουνιστικό καθεστώς ένα λαϊκό παιδι σαν εσενα θα μπορουσε να κανει πραγματικότητα ενα τετοιο ονειρο. Δυστυχώς ζεις σε μια ταξικη κοινωνία με μηδενικο κοινωνικό ασανσερ. Αρα ξεχασε το :( δεν προβλέπεται να γινεις πτυχιούχος προς το παρόν.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Μαρ 2019, 23:57

ВладимирВладимирович έγραψε:
nemo έγραψε:Αν δεν εχουμε εξετασεις ...να συνεχισω και εγω απο εκει που τα αφησα;

Μονο στο κομμουνιστικό καθεστώς ένα λαϊκό παιδι σαν εσενα θα μπορουσε να κανει πραγματικότητα ενα τετοιο ονειρο. Δυστυχώς ζεις σε μια ταξικη κοινωνία με μηδενικο κοινωνικό ασανσερ. Αρα ξεχασε το :( δεν προβλέπεται να γινεις πτυχιούχος προς το παρόν.

Καλα ουτε η αταξικη κοινωνια σπουδαζει ανεγκεφαλους.

Μην γινομαστε μαυρογυαλουροι
1 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 16 Μαρ 2019, 00:07

2α Γυμνασίου;
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 16 Μαρ 2019, 00:20

Που να ξέρεις τι θα έγινε αυτος σε μια σοσιαλιστική κοινωνία;
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 16 Μαρ 2019, 00:30

Δεν πρόκειται να εφαρμοστεί, έχω αλλάξει 8 υπουργούς και 10 "μεταρρυθμίσεις" σε 23 χρόνια υπηρεσίας, πιο πολύ σαν τρολιά μου ακούγεται.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 16 Μαρ 2019, 00:38

αναρωτιέμαι , εάν κανένας από όλους αυτούς που λένε μια μπαρούφα, σχετικά με πτυχία κλπ κλπ που θα μοιράζονται... :LoL:
εάν έχει κάτσει να διαβάσει έστω και λίγο το σχέδιο αυτό και να καταλάβει τι λέει

νομίζω ότι κάθε σοβαρή συζήτηση περιττεύει σε εκδηλώσεις γηπεδικού τύπου

Άρα καλό θα ήταν να στοιχηματίσουμε ποιος θα πει την μεγαλύτερη παπάντζα χωρίς να καταλαβαίνει τι του γίνεται
Ιθελε ξεκίνα να μοιράζεις ποσοστά
:laugh1:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 16 Μαρ 2019, 00:43

vallon έγραψε:αναρωτιέμαι , εάν κανένας από όλους αυτούς που λένε μια μπαρούφα, σχετικά με πτυχία κλπ κλπ που θα μοιράζονται... :LoL:
εάν έχει κάτσει να διαβάσει έστω και λίγο το σχέδιο αυτό και να καταλάβει τι λέει

νομίζω ότι κάθε σοβαρή συζήτηση περιττεύει σε εκδηλώσεις γηπεδικού τύπου

Άρα καλό θα ήταν να στοιχηματίσουμε ποιος θα πει την μεγαλύτερη παπάντζα χωρίς να καταλαβαίνει τι του γίνεται
Ιθελε ξεκίνα να μοιράζεις ποσοστά
:laugh1:

Ρε συ μια παπαριά Γαβρόγλου που σε μερικούς μήνες δεν θα είναι καν υπουργός να συζητήσουμε;
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”