Εκλογές

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Εκλογές

Δημοσίευσηαπό pluton » 14 Μαρ 2019, 16:07

10 αδιανόητες αναρτήσεις της Μυρσίνης Λοΐζου στα social media

Υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Τι σχόλια υπάρχουν δεν λέγεται σου παραθέτω ενδεικτικά.

LavrentisBeria‏ @LavrentisBeria4 ·

Κατα του καπιταλισμου και της εμπορευματοποίησης της τεχνης,υπερ των επιταγων από πνευματικά δικαιώματα του μπαμπά, αεργη υποστηρικτης της εργατιάς, ανθρωπιστρια υπερ δολοφονων, αντεξουσιαστρια υποψηφια Ευρωβουλευτης. Το δουλεμα που σας ριχνουν για τα 20χίλιαρα δεν περιγράφεται.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Εκλογές

Δημοσίευσηαπό pluton » 14 Μαρ 2019, 16:12

Η Αγγελική Παπάζογλου, σύζυγος του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, θα είναι υποψήφια Δήμαρχος Κηφισιάς με την υποστήριξη φυσικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Εικόνα

«Ηταν μόλις 22 ετών και εγώ 44. Έχουμε πολύ καλή σχέση και έχουμε δύο μικρά παιδιά ενώ από τον πρώτο μου γάμο έχω και τον μεγάλο μου γιο. Η Αγγελική υπήρξε στέλεχος του υπουργείου Εσωτερικών, στη Γενική Γραμματεία Ισότητας Φύλων. Ήταν εξέχον στέλεχος της Νεολαίας του Συνασπισμού, φίλη με τον Αλέξη, τη Δούρου, τον Παππά και άλλα γνωστά σήμερα πρόσωπα», ανέφερε ο κ. Βούτσης σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Πηγή: Η σύζυγος του Νίκου Βούτση κατεβαίνει για Δήμαρχος Κηφισιάς | iefimerida.gr
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 15 Μαρ 2019, 01:57

οσο βλεπω τον συριζα να πει πιο αριστερα, χαιρομαι. μετα τις ευρωεκλογες, επειδη το χχχ θα ειναι μεγαλο, λογικα θα παει ακομα πιο αριστερα, θα απομονωθει κι αλλο και στις εθνικες τα αεροπλανα θα φευγουν την νυχτα γεματα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 15 Μαρ 2019, 15:00

Μεγαλοοικονόμου: Ο Αλέξης δε θα χάσει τις εκλογές γιατί είμαι Σαββατογεννημένη και έχω προαισθήματα.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 18 Μαρ 2019, 11:12

jk‏ @jktrkzs

-Φάγατε στο Μαξίμου
-Δεν φάγαμε πολύ - μετά έφαγα σπίτι μου
Τί ζούμε ρε πστ μου !
#Λοιζου #Μαξίμου

Εικόνα
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”