Ακουω!!!

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Ακουω!!!

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 09 Μαρ 2019, 19:23

Ακούω ότι ο λατρεμένος από όλους ηγέτης Αλεξης ΤΣΙΠΡΑΣ, εχει οργιστεί που ο κόσμος τον θεωρεί ψεύτη.
Καλά, τόσο καιρό που όλοι τον λένε ψεύτη, τώρα τον πείραξε....τα αντανακλαστικά του σκοτωνουν!
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Ακουω!!!

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Μαρ 2019, 19:47

Ποιος κακοηθης τον ειπε ψευτη? :nono:
0 .

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 09 Μαρ 2019, 19:57

0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 09 Μαρ 2019, 22:53

L'ami du peuple έγραψε:Ακούω ότι ο λατρεμένος από όλους ηγέτης Αλεξης ΤΣΙΠΡΑΣ, εχει οργιστεί που ο κόσμος τον θεωρεί ψεύτη.
Καλά, τόσο καιρό που όλοι τον λένε ψεύτη, τώρα τον πείραξε....τα αντανακλαστικά του σκοτωνουν!

δεν ειναι ψευτης, προδοτης ειναι.
γιατι ειναι ψευτης?
ενα ψεμα ειπε μονο, οταν εκανε την μεγα κολωτουμπα με το δημοψηφισμα.
κατα τα λοιπα, δεν εχει πει καποιο ψεμα, σοβαρο τουλαχιστον. ο τσιπρας ειναι απο τους πιο λιγο ψευτες που περασαν ποτε. προδοτης ειναι οχι ψευτης. αν δεν ηταν προδοτης θα τον ψηφιζα σιγουρα. τωρα θα παρει το μακρυτερο
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”