Περί φασισμού

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Περί φασισμού

Δημοσίευσηαπό pluton » 25 Φεβ 2019, 15:38

Το ΚΚΕ ζητάει την απαγόρευση συνθημάτων όπως «Η Κύπρος είναι ελληνική και η Μακεδονία».

Εικόνα

http://pitsiriki.net/2019/02/%cf%84%ce% ... j9pT4kxYLA
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Περί φασισμού

Δημοσίευσηαπό nemo » 25 Φεβ 2019, 15:55

αυτον τον παφιλη τον ειχα ψηφισει καποτε
και την λιανα πιο καποτε αλλα ο παφιλης τωρα εδω και περιπου δυο χρονα
τα εχει παιξει εντελως τον εχω σιχαθει με τον ενθελλινισμο του
οπως και ολους τους ανθελληνες γενικα φτου!φτου!
υσ να διορθωσω τους εχω σιχαθει για τον ηλιθιοανθελληνισμο

και να πεις δεν εχουμε σαν πολιτες και σαν χωρα τοσα στραβα;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 25 Φεβ 2019, 16:00

H ένσταση σου που ακριβώς έγκειται ρε Πλούτωνα;
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 25 Φεβ 2019, 16:05

Ραν ταν πλαν έγραψε:H ένσταση σου που ακριβώς έγκειται ρε Πλούτωνα;

Στο ότι θέλουν να βάλουν αλυσίδες στο πατριωτικό αίσθημα των Ελλήνων.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 25 Φεβ 2019, 16:18

Ειναι και αυτο αλλα χεστηκαν για το συγκεκριμένο
καταβαθος δημοσιοποιούν τα εσώψυχα των ψηφοφορων τους'
απο τα στρατοπεδα που ειναι η πελατεία ο μισθος τα ευρω
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 25 Φεβ 2019, 16:29

pluton έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:H ένσταση σου που ακριβώς έγκειται ρε Πλούτωνα;

Και τι σχέση έχει ο αστικός επιθετικός εθνικισμός και σωβινισμός με τον πατριωτισμό;
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 25 Φεβ 2019, 16:33

Δεν είμαι ναζί αλλά… – Φασιστοειδές καίει βιβλίο για το Στάλιν και καμαρώνει διαδικτυακά
25-02-2019
Βιβλίο του Ζαχαριάδης αποφάσισε να κάψει στο τζάκι του πολιτευτής του ακροδεξιού χώρου, διαφημίζοντας το κατόρθωμά του στο τουίτερ.

Κατιούσα
Μπορεί η “Νέα Δεξιά” του Φαήλου Κρανιδιώτη να μην μπορεί να ανασυρθεί από την πολιτική αφάνεια, τα στελέχη της όμως δεν το βάζουν κάτω, προσπαθώντας να αποδείξουν πως αποτελούν μια βιώσιμη εναλλακτική στη Χρυσή Αυγή. Έτσι λοιπόν, το (νυν;) μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και γραμματέας Οικονομικών του ακροδεξιού μορφωμάτος αποφάσισε να στήσει ένα “χάπενινγκ” στο τουίτερ, επιλέγοντας μια καθαρά ναζιστική πρακτική, αυτή της καύσης βιβλίων.

Ο κύριος αυτός λοιπόν, πήγε επί τούτου στο περίπτερο για να προμηθευτεί το συριζαϊκό Documento κι αυτό γιατί είχε ως προσφορά μια ακριβή ανατύπωση της παλιάς έκδοσης του ΚΚΕ για τον Ι.Β Στάλιν, που είχε γράψει ο τότε γραμματέας του, Νίκος Ζαχαριάδης. Σκέφτηκε λοιπόν ο δεν είμαι φασίστας αλλά, πως και Στάλιν και Ζαχαριάδης, μ’ ένα σμπάρο (ή μάλλον μία πυρά) δυο τριγόνια (κομμούνια εν προκειμένω) κι έστησε ένα εμετικό σόου για τους ακολούθους του στο τουίτερ. Άναψε λοιπόν φωτιά στο τζάκι κι έστησε μπροστά το βιβλίο, προσθέτοντας ως ανάρτηση “Τα βιβλία από το ΚΚΕ είναι αποδεδειγμένα τα καλύτερα προσανάμματα για το τζάκι”, προσθέτοντας μάλιστα χάσταγκ #ΠΕΗΝ, σε μια προφανή ένδειξη ωριμότητας. Στο βίντεο των ολίγων δευτερολέπτων, δε βλέπουμε το μιαρό σύγγραμμα να γίνεται κάρβουνο, ακούμε όμως τα γέλια του ίδιου – μάλλον – του Κρητικόπουλου για το ανδραγάθημά του.

Τουλάχιστον υπήρξαν αρκετοί αναγνώστες να αντιδράσουν στο νεοναζιστικής επίνευσης σόου, με τον ίδιο βέβαια να απαντάει με αντικομμουνισμό χουλιγκανικού επιπέδου, που είναι και το μόνο επίπεδο στο οποίο δύναται να σταθεί ο ίδιος.

καλο!!!!! :D
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 25 Φεβ 2019, 16:35

Ραν ταν πλαν έγραψε:
pluton έγραψε:

Και τι σχέση έχει ο αστικός επιθετικός εθνικισμός και σωβινισμός με τον πατριωτισμό;

Θα μου προσδιορίσει ο Παφίλης και η Κανέλλη ποιος είναι ο πατριωτισμός μου; Δεν στεκόμαστε στα καλά μας μου φαίνεται.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 25 Φεβ 2019, 16:58

Ο πατριωτισμός δεν είναι φανατισμός με αφηρημένες έννοιες αλλά συνδέεται άμεσα με τα θεμελιακά λαϊκά συμφέροντα, που σημαίνει ότι στις ταξικές κοινωνίες η κάθε τάξη καθορίζει τη στάση της απέναντι στην πατρίδα, δλδ τον πατριωτισμό της, με βάση τα δικά της συμφέροντα.
Με δυο λόγια άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας.
1 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 25 Φεβ 2019, 17:02

Ραν ταν πλαν έγραψε:Ο πατριωτισμός δεν είναι φανατισμός με αφηρημένες έννοιες αλλά συνδέεται άμεσα με τα θεμελιακά λαϊκά συμφέροντα, που σημαίνει ότι στις ταξικές κοινωνίες η κάθε τάξη καθορίζει τη στάση της απέναντι στην πατρίδα, δλδ τον πατριωτισμό της, με βάση τα δικά της συμφέροντα.
Με δυο λόγια άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας.

Αυτά να τα κρατήσετε για πάρτη σας. Και όχι να θέλετε να τα επιβάλετε στην συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, με νόμους - διατάγματα απαγορεύσεις και με αστυνομικό τρόπο... Αυτό ακριβώς γράφω ότι έχετε καθαρά φασιστική νοοτροπία και πρακτική.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”