Βήμα-βήμα προς τον μεγάλο συνασπισμό ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Βήμα-βήμα προς τον μεγάλο συνασπισμό ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 22 Φεβ 2019, 07:36

Προχθες είχαμε την αθώωση της δεξιάς από τον Τσίπρα.
Σήμερα έχουμε την ομολογία Τσακαλώτου για στήριξη της ΝΔ για τα πρωτογενή πλεονάσματα.
Βήμα-βήμα προς τον μεγάλο συνασπισμό κατ’ απαίτηση Τραμπ, Μέρκελ κ λοιπών «προοδευτικών» δυνάμεων

0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Re: Βήμα-βήμα προς τον μεγάλο συνασπισμό ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 22 Φεβ 2019, 07:37

Πληροφορίες αναφέρουν ότι φορτηγά με γόμες ξεφορτώνουν έξω από την Κουμουνδούρου ώστε να διευκολύνουν τα syriza_payroll να αρχίσουν το σβήσιμο σχολιων σε FB -φορουμς-tweets

Θετικό το Μαξίμου στην υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη για το Συμβούλιο της Ευρώπης- “Ναι” και από Παπαδημούλη
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Φεβ 2019, 08:12

Χαιρομαι που η κεντροδεξια παει να ενωθει επιτελους
0 .

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 22 Φεβ 2019, 19:27

Με τον πιο αδίστακτο δήμαρχο της ΝΔ κ των εργολάβων των ΧΥΤΑ κατεβαίνει ο "εκλεκτός" του ΣΥΡΙΖΑ στη Φυλή τα τελευταία χρόνια, Κ. Βάβουλας... Είπαμε... βήμα-βήμα "χτίζεται" η συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ..

Εικόνα

Εικόνα
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”