Ο Koύλης κατεβάζει την dream team της χώρας στις εκλογές

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Ο Koύλης κατεβάζει την dream team της χώρας στις εκλογές

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 22 Φεβ 2019, 06:03

Παμε με την πρωτη του επιλογη και ακολουθει σχολιο του φιλου μου Γιωργου Παπανατσιου.

Εικόνα

Γιώργος Παπανάτσιος
20 Φεβρουαρίου ·

Οικογενειοκρατία!!!
Αδηφάγα ζώα που δεν χορταίνουν με τίποτα, μια ζωή θέλουνε να αρμέγουνε το δημόσιο, το κράτος και οι θέσεις ευθύνης μεταβιβάζονται από τους γονείς στα παιδιά σαν να μην συμβαίνει τίποτα και τα πρόβατα θα τρέξουν να τους εκλέξουν διότι έτσι νομίζουν ότι θα πάρουνε ένα μέρος από την λάμψη της προβολής τους.
Οι μηχανισμοί θα δουλεύουνε πάντα γι' αυτούς και τα παιδιά τους!!!
Φάτε σανό και βελάξτε όλοι οι υπόλοιποι.
Σκούξτε και αναθεματίστε τον κάθε Πολάκη που έφτασε εκεί με την ψήφο του λαού και την αξία του και όχι με τις ευλογίες του μπαμπά και της μαμάς.
Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεε..........................μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Οι δύο νέες φοβερές μεταγραφές του Κούλη

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 22 Φεβ 2019, 06:09

Παμε στη δευτερη επιλογη του Κουλη.

Κυριες και κυριοι βουαλα ο πρωταθλητης των fake news.

Υποψήφιος με τη ΝΔ ο Γιάννης Λοβέρδος - Η συνάντηση με τον Μητσοτάκη

Εικόνα

Χαμός στα social media για τα «fake news» του Γιάννη Λοβέρδου – Η ανάρτηση που «κατέβηκε» (photo)

«Για πέστε μου ειλικρινά, βρε σύντροφοι Συριζανέλ, πόσο επικίνδυνος για τη δημόσια τάξη κι ασφάλεια είναι αυτός ο παππούς, που κρατάει μια ελληνική σημαία, για να τον κυνηγούν τρεις κρανιοφόροι, πάνοπλοι, εξαγριωμένοι ΜΑΤατζήδες;» , έγραψε ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος, δημοσιεύοντας στο Facebook μια φωτογραφία με άνδρες τον ΜΑΤ να κυνηγούν έναν ηλικιωμένο.

Ωστόσο η ανάρτηση του αυτή προκάλεσε την δημόσια κατακραυγή από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης καθώς με μια πρόχειρη έρευνα στο Google θα δει κανείς ότι πρόκειται για στιγμιότυπο από τις μεγάλες διαδηλώσεις της 28ς και 29ης Ιουνίου του 2011, ημέρες κατά τις οποίες η Βουλή ενέκρινε το Μεσοπρόθεσμο της κυβέρνησης Παπανδρέου και στην πλατεία Συντάγματος βρισκόταν το κίνημα των “Αγανακτισμένων”.

Η επίμαχη φωτογραφία που είχε αναρτήσει ήταν αυτή που δημοσιεύουμε. Μετά την κατακραυγή από τους χρήστες του διαδικτύου, ο Γ. Λοβέρδος κατέβασε την ανάρτησή του.

Εικόνα

https://neaselida.gr/parapolitika/chamo ... ike-photo/

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ο Koύλης κατεβάζει την dream team της χώρας στις εκλογές

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 22 Φεβ 2019, 07:15

-Σήμερα ο Τσίπρας ξεπουλάει άλλα 10 λιμάνια ρε μλκ
-Ναι,αλλά ο Γιαννης Λοβερδος είναι υποψήφιος της ΝΔ στη Β' Αθήνας
-Στα παπάρια μας ρε
1 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 22 Φεβ 2019, 07:25

Καλά αυτός με τα γένια είναι μεγάλο νούμερο,γελάει ο κόσμος.
0 .

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 22 Φεβ 2019, 07:26

Ο υποψήφιος δήμαρχος στη Κω του ΣΥΡΙΖΑ (το ψηφοδέλτιο του οποίου καταρτίζεται από πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ) έχει παραβρεθεί στην εκδήλωση ανταλλάσσοντας θερμές χειραψίες με τον ακροδεξιό, εκφραστή εμφυλιοπολεμικού μίσους Μ. Βορίδη που δήλωσε «Ποτέ ξανά Αριστερά».

Εικόνα
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 22 Φεβ 2019, 07:36

Αρίστος έγραψε:Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεε..........................μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Eπτελους τα προβατα βελαξαν
Μετα απο αυτες τις επιλογες Κουλη γινεται ακομη πιο ευκολη η πρωτια ΣΥΡΙΖΑ
Βουρ συντροφοι για την 2η τετραετια
Βρουμ Βρουμμμμμμ
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 22 Φεβ 2019, 11:33

L'ami du peuple έγραψε:-Σήμερα ο Τσίπρας ξεπουλάει άλλα 10 λιμάνια ρε μλκ
-Ναι,αλλά ο Γιαννης Λοβερδος είναι υποψήφιος της ΝΔ στη Β' Αθήνας
-Στα παπάρια μας ρε

Οπως ξεπουλησε και τον Πειραια που εγινε το πρωτο εμπορικα λιμανι της Μεσογειου;

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό μίστερ μαξ » 22 Φεβ 2019, 12:38

Αρίστος έγραψε:Παμε με την πρωτη του επιλογη και ακολουθει σχολιο του φιλου μου Γιωργου Παπανατσιου.

Εικόνα

Γιώργος Παπανάτσιος
20 Φεβρουαρίου ·

Οικογενειοκρατία!!!
Αδηφάγα ζώα που δεν χορταίνουν με τίποτα, μια ζωή θέλουνε να αρμέγουνε το δημόσιο, το κράτος και οι θέσεις ευθύνης μεταβιβάζονται από τους γονείς στα παιδιά σαν να μην συμβαίνει τίποτα και τα πρόβατα θα τρέξουν να τους εκλέξουν διότι έτσι νομίζουν ότι θα πάρουνε ένα μέρος από την λάμψη της προβολής τους.
Οι μηχανισμοί θα δουλεύουνε πάντα γι' αυτούς και τα παιδιά τους!!!
Φάτε σανό και βελάξτε όλοι οι υπόλοιποι.
Σκούξτε και αναθεματίστε τον κάθε Πολάκη που έφτασε εκεί με την ψήφο του λαού και την αξία του και όχι με τις ευλογίες του μπαμπά και της μαμάς.
Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεε..........................μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

.

Α! Τώρα κατάλαβα τι σημαίνει "αριστος των αρίστων". Σημαίνει οτι ο άριστος ειναι γίος των αρίστων. Τώρα έπιασα το νόημα της φράσης.
1 .
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 22 Φεβ 2019, 19:28

Eίναι απίστευτοι.

:laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Όταν ο Λοβέρδος «ορκιζόταν» ότι δεν θα είναι υποψήφιος – «Εγώ δεν ανήκω σε κόμματα» (βίντεο)

Ο Γιάννης Λοβέρδος ο αντικειμενικός και αδέσμευτος δημοσιογράφος κατεβαίνει υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία.

Λίγους μήνες πριν ωστόσο, ο ίδιος χτυπιόταν σαν το χταπόδι σε πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής, ότι όχι μόνο ότι δεν ανήκει σε κανένα κόμμα αλλά δεν θα είναι υποψήφιος, διαψεύδοντας τις φήμες που ήδη κυκλοφορούσαν.

Συγκεκριμένα, ερωτώμενος από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Παυλίδη αν διαψεύδει τις φήμες, ο δημοσιογράφος ωρυόταν πως φυσικά και τις διαψεύδει και επιτιθέμενος μάλιστα στον κ. Παυλίδη του είπε «Εγώ δεν ανήκω σε κανέναν κόμμα!» και συνέχισε με ειρωνικό ύφος προς τον βουλευτή λέγοντας «ξέρετε εσείς αν είμαι εγώ υποψήφιος;».

Δείτε το βίντεο:

https://www.tribune.gr/media/news/artic ... inteo.html

.
0 .

.

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 22 Φεβ 2019, 20:55

Αρίστος έγραψε:Eίναι απίστευτοι.

:laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Όταν ο Λοβέρδος «ορκιζόταν» ότι δεν θα είναι υποψήφιος – «Εγώ δεν ανήκω σε κόμματα» (βίντεο)

Ο Γιάννης Λοβέρδος ο αντικειμενικός και αδέσμευτος δημοσιογράφος κατεβαίνει υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία.

Λίγους μήνες πριν ωστόσο, ο ίδιος χτυπιόταν σαν το χταπόδι σε πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής, ότι όχι μόνο ότι δεν ανήκει σε κανένα κόμμα αλλά δεν θα είναι υποψήφιος, διαψεύδοντας τις φήμες που ήδη κυκλοφορούσαν.

Συγκεκριμένα, ερωτώμενος από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Παυλίδη αν διαψεύδει τις φήμες, ο δημοσιογράφος ωρυόταν πως φυσικά και τις διαψεύδει και επιτιθέμενος μάλιστα στον κ. Παυλίδη του είπε «Εγώ δεν ανήκω σε κανέναν κόμμα!» και συνέχισε με ειρωνικό ύφος προς τον βουλευτή λέγοντας «ξέρετε εσείς αν είμαι εγώ υποψήφιος;».

Δείτε το βίντεο:

https://www.tribune.gr/media/news/artic ... inteo.html

.

Αυτός ανοίγει τηλεφωνικές γραμμές στον αέρα με κάτι γάλαζιους εσχατόγερους και πέφτει πολύ γέλιο,μα πολύ γέλιο όμως.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”