Back to the Future - Ανασχηματισμος ΠΑΣΟΚ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Back to the Future - Ανασχηματισμος ΠΑΣΟΚ

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 16 Φεβ 2019, 07:34

0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Re: Back to the Future

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 16 Φεβ 2019, 07:37

Οταν το αφεντικό έχει τρόπους :giggle02:

Εικόνα

Συγχαρητήρια Τζέφρι Πάιατ στον Γ. Κατρούγκαλο

«Τα θερμότερα συγχαρητήρια στον Γιώργο Κατρούγαλο για τον νέο αναβαθμισμένο ρόλο του ως Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας»
εκφράζει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ.
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 16 Φεβ 2019, 07:44

Θάνος Μωραΐτης (Νέος υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών στη θέση του Νίκου Μαυραγάνη ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης.)

@thanos_moraitis

Εμείς με αυτούς που εξαπάτησαν (εννοει τον ΣΥΡΙΖΑ ) το ελληνικό λαό δεν θα συνεργαστούμε ποτέ.

https://twitter.com/thanos_moraitis/sta ... 2206592000

Μωραΐτης: “H Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν είναι γραφείο εύρεσης υπουργικών χαρτοφυλακίων για την επόμενη κυβέρνηση - Έχουμε ανοιχτούς λογιαριασμούς με τον ΣΥΡΙΖΑ”

:laugh1:

https://thecaller.gr/politiki/136768-den-einai-grafeio/
0 .

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 17 Φεβ 2019, 07:28

Ποσο θλιβερός ο Τσιπρας που προσπαθεί να κρατηθεί στην εξουσία ανακυκλώνοντας πασοκους που κατέστρεψαν τη χώρα και μας κουνάει το δάχτυλο λες και είμαστε όλοι μετακλητοί του.

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Back to the Future - Ανασχηματισμος ΠΑΣΟΚ

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 17 Φεβ 2019, 11:57

Ο Μωραιτης μπορει να εβριζε το Συριζα αλλα ΔΕΝ δεχθηκε υπουργιλικι στην κυβερνηση Σαμαρα οταν του το προτεινε ο Βενιζελος.

Αλλαξε γνωμη για τον Συριζα εξαιτιας της Συμφωνιας των Πρεσπων οταν ειδε οτι η ΝΔ μαζι με το ΚΙΝΑΛ συντασσοταν με την ακροδεξια...

και μονος ο Συριζα εκφραζε τον προοδευτικο πολο.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Re: Back to the Future - Ανασχηματισμος ΠΑΣΟΚ

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 18 Φεβ 2019, 23:42

Ετσι οπως το παει ο συριζα,μου φαινεται θα πω στον παππου να κατεβασει τη σημαια του πασοκ απο το παταρι.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”