Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Δημοσίευσηαπό bizeli » 05 Ιαν 2021, 22:14

Λαχουρένιος έγραψε:Απο τα 30, αντε βαρια 35 αρχιζεις και γινεσαι ο ''θειος που καθεται με την νεολαια'' και μετα μετρας αντιστροφα.

Ναι ρε φίλε.
Δεν είναι τραγικό;
Από πολύ μικρή ηλικία θεωρείσαι γέρος.

Και είσαι βασικά, γιατί αρχίζουν και τα πρώτα προβλήματα.
Κακά τα ψέματα.
Άλλο 20αρης άλλο 30άρης βιολογικά.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 05 Ιαν 2021, 22:20

Πάντως παιδιά η γενικότερη αίσθηση που έχω είναι ότι οι περισσότεροι έχουν φρικάρει με το άνοιγμα των σχολείων.
Φοβούνται πολύ.
Και μιλάω κυρίως για τους άμεσα ενδιαφερόμενους.
Δεν ξέρω εσείς τι αίσθηση έχετε;
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 06 Ιαν 2021, 01:49

bizeli έγραψε:Πάντως παιδιά η γενικότερη αίσθηση που έχω είναι ότι οι περισσότεροι έχουν φρικάρει με το άνοιγμα των σχολείων.
Φοβούνται πολύ.

Οποιος θελεις να ζησει ας ζησει και οποιος δεν θελει ας δει τηλεοραση. Εγω αυριο πρωι πρωι πρωτα ο Θεος παω εκκλησια αποφασισμενος να πληρωσω 300 ευρω στα παπαρια μου. Δωθηκαν οδηγιες 8:30 σχολαει η εκκλησια, οσοι πιστοι προσελθετε. Ξυπνητηρι στις 07.30 :D :D
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Ιαν 2021, 09:25

bizeli έγραψε:Πάντως παιδιά η γενικότερη αίσθηση που έχω είναι ότι οι περισσότεροι έχουν φρικάρει με το άνοιγμα των σχολείων.
Φοβούνται πολύ.

Εγω περιμενα το αντιθετο, νομιζα οτι δεν βλεπουν την ωρα να παρκαρουν τα μικρα στα σχολεια.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 06 Ιαν 2021, 09:31

update
μολις γυρισα, μεταλαβα, αχ τι καλα...
μεσα ηταν λιγα ατομα δεν πρεπει να ηταν πανω απο 20-25 αλλα απο εξω μαζετήκαμε καμια 100 σταρια με σχετικη τηρηση των αποστασεων απλα περιμεναμε 1 ωρα στο κρυο αλλα δεν πειραζει. μπαινουμε μεσα, λεει ο παπας, οσοι ειναι να μεταλαβουν να κατσουν στις καρεκλες οι αλλοι να παρουν τον αγιασμο και απο την πλαινη εξοδο να φυγουν. Ε, στην αρχη καθισαν καμια 5-6 γυναικες και 3-4 αντρες....και ειδαν τον παπα περιμενε να δει με αγωνια ποσοι θα κατσουνε.. το εβλεπα στα ματια του κοιταγε....μετα απο 1 λεπτο ειμασταν πανω απο 50 καθισμενοι.
Να σκασετε αντιχρηστοι, σημερα λυνωνται ολα τα μαγια.....

Εγω περιμενα το αντιθετο, νομιζα οτι δεν βλεπουν την ωρα να παρκαρουν τα μικρα στα σχολεια.

+1000 αλλα δεν ειναι μονο παρκαρισμα. σκασανε τα παιδια και βγαζουν επιθετικοτητα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 06 Ιαν 2021, 13:44

Κούλη μάθε μπαλίτσα από τον Μακρόν

Άμα δε στάξεις κι εσύ κάνα φράγκο στους δόκτορες, πώς θα μας πείσουν ότι είναι απόλυτα ασφαλή τα εμβόλια και ότι πρέπει να τα κάνουμε; :s_mad

COVID-19 : Coronavirus | France’s measure to promote vaccination: 5.40 euros to each doctor

In order to encourage doctors to use this software that will allow them to follow the vaccination campaign, the Government will pay them 5.40 euros for each registered injection. To do this, they must enter and validate the vaccination in Ameli’s health insurance software with the code “VAC”. The health care provider must enter the details of the patient and the dose received (date, type of vaccine, batch number, first or second injection, etc.).

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Ιαν 2021, 19:01

Τι σοι λοκνταουν ειναι αυτο δεν μπορω να καταλαβω. Κοψανε το click away αλλα πολλα καταστηματα δεχονται κοσμο κανονικα.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Ιαν 2021, 21:36

η αληθεια ειναι οτι το κουλι τα εσπασε τα αυγα

και η μονη περιπτωση να ξαναβγει ειναι ο τρομος του τσιπρα αλλα αν το συνεχισει ετσι θα το υποστουμε και αυτο

μη ξεχνατε οτι τα παντα ειναι παραξενα και κανενας στον κοσμο δεν ξερει τι τον ξημερωνει το αυριο

δεν υπαρχει καμια ασφαλεια και ανα πασα στιγμη ειναι ικανοι να κηρύξουν παγκοσμια πτωχευση
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 07 Ιαν 2021, 01:18

Λαχουρένιος έγραψε:Τι σοι λοκνταουν ειναι αυτο δεν μπορω να καταλαβω. Κοψανε το click away αλλα πολλα καταστηματα δεχονται κοσμο κανονικα.

σε χαλαει ε ; μενανε καθολου !
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Ιαν 2021, 08:04

denplirono έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Τι σοι λοκνταουν ειναι αυτο δεν μπορω να καταλαβω. Κοψανε το click away αλλα πολλα καταστηματα δεχονται κοσμο κανονικα.

σε χαλαει ε ; μενανε καθολου !

Μην χαιρεσαι. Οσο πιο λασκα ειναι το λοκ, τοσο περισσοτερο θα κρατησει. Ετσι κλεισαμε διμηνο αισιως.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”