Ερχεται σεισμός που θα κατεδαφίσει το παλιό πολιτικό σύστημα

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Ερχεται σεισμός που θα κατεδαφίσει το παλιό πολιτικό σύστημα

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Σεπ 2018, 05:57

Αυτο ειναι το ποστ.

Αν εσυ βλεπεις μεσα Αδωνι μαλλον χρειαζεσαι οφθαλμιατρο.

Αρίστος έγραψε:Επειδη διαβασα και τις δυο εφημεριδες.

α) Οι αποκαλυψεις θα αφορουν ΔΕΚΑΔΕΣ μεγαλα ονοματα της πολιτικης και οικονομικης ζωης.

Τραπεζιτες, επιχειρηματιες, βαρωνους των μηντια, πολιτικους, εκδοτες.

β) Οι πολιτικοι που θα φανερωθουν θα ειναι απο 3 εως 6. Ολοι τους ειναι αναμεσα στους 10 που κατηγορηθηκαν για τη Novartis. Θα υπαρχουν και κινησεις μαυρου χρηματος σε τραπεζικους λογαριασμους που θα δενουν τις κατηγοριες.

γ) Καποιοι απο τους δεκαδες που θα απαγγελθουν κατηγοριες θα συλληφθουν αμεσα και καποιοι θα παραμεινουν ελευθεροι μεχρι να δικαστουν.

δ) Η ολη φαση θα μας απασχολησει μεχρι τις εκλογες. Θα γινει χαμος.

.

viewtopic.php?f=5&t=8638&start=60#p207538

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 04 Σεπ 2018, 06:04

Ελπιζω να μην εξαφανιστει και η απαντηση σου οτι δηλαδη δεν εχεις γραψει ποτε για τον Αδωνι
Οπως πχ εχει εξαφανιστει και το post σου για βομβαρδισμο χωρων με μεγαλο ρυθμο γεννησεων για παραδειγματισμο
Το τι εχει γραψει ο καθενας μας με το τι συνεχιζει και ειναι αναρτημενο εδω ειναι δυο διαφορετικα πραγματα
Γκε γκε Αριστο;
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Σεπ 2018, 06:07

Αν εχεις σκοπο να καταγγειλεις κατι να μας το κοινοποιησεις με εξωδικο η να προβεις σε μηνυση.

Διαφορετικα για τις απειλες και τα υπονοουμενα θα ενημερωσω σημερα κιολας τη δικηγορο μου.

Το νημα σου ειδικα με την ψηφοφορια εγω το εχω κρατησει.

Αν νομιζεις οτι σε σωζει που κατεβηκε εισαι πολυ γελασμενος.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 04 Σεπ 2018, 06:09

Ποια ειναι η απειλη;
Που σε απειλησα;
Αντιθετα βλεπω οτι εσυ σκεφτεσαι να απευθυνθεις σε δικηγορο αναφορικα με εμενα
Και δεν ειναι η πρωτη φορα
Ξεκινησες πριν καποια χρονια οταν καλουσες αλλους χρηστες να μου κανετε ομαδικη μυνηση
Και συνεχιζεις φυσικα
0 .
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Σεπ 2018, 06:10

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Ποια ειναι η απειλη;
Που σε απειλησα;

Για τις απειλες σου και τις διαδικτυακες σου προσβολες τον τελευταιο χρονο θα εχω και μαρτυρες. Τρεις συγκεκριμενα.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 04 Σεπ 2018, 06:12

ναι αλλα δεν μας λες που ποτε και πως σε απειλησα
Αλλα βλεπω οτι ηδη εχεις κανει υποδομη
Εχεις ετοιμους και τους μαρτυρες
0 .
..

nrg wrote:

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Σεπ 2018, 06:16

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:ναι αλλα δεν αμς λες που ποτε και πως σε απειλησα
Αλλα βλεπω οτι ηδη εχεις κανει υποδομη
Εχεις ετοιμους και τους μαρτυρες

Εφοσον κρινω πως πρεπει να κινηθω νομικα εναντιον σου εχω και το υλικο και τους μαρτυρες.

Κατηγοριες:

α) stalking

β) φακελωμα δημοσιευσεων μου με σκοπο δολοφονια χαρακτηρα μου στο διαδικτυο (εχω μαρτυρες οτι γινοταν και στο ....).

γ) επαγγελματικη μου ζημια στη δημοσιογραφικη μου καριερα

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 04 Σεπ 2018, 06:19

Αρίστος

Αν εχεις σκοπο να καταγγειλεις κατι να μας το κοινοποιησεις με εξωδικο η να προβεις σε μηνυση.

Διαφορετικα για τις απειλες και τα υπονοουμενα θα ενημερωσω σημερα κιολας τη δικηγορο μου.

Δεν εγραψα πουθενα οτι σκοπευω να καταγγειλω κατι να σου κοινοποιησω κατι με εξωδικο η να προβω σε μυνηση
Αφου δεν στο εγραψα αρα λογικα κινεισαι ηδη για να ενημερωσεις την δικηγορο σου οπως εγραψες παραπανω
Οποτε που ακριβως κολλαει το
Εφοσον κρινω πως πρεπει να κινηθω νομικα εναντιον σου
0 .
..

nrg wrote:

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Σεπ 2018, 06:22

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Αρίστος

Δεν εγραψα πουθενα οτι σκοπευω να καταγγειλω κατι να σου κοινοποιησω κατι με εξωδικο η να προβω σε μυνηση
Αφου δεν στο εγραψα αρα λογικα κινεισαι ηδη για να ενημερωσεις τον δικηγορο σου οπως εγραψες παραπανω
Οποτε που ακριβως κολλαει το
Εφοσον κρινω πως πρεπει να κινηθω νομικα εναντιον σου

Αν δεν εχεις σκοπο να καταγγειλεις κατι γιατι αναφερεις παλιοτερες δημοσιευσεις που για σενα με επιβαρυνουν;

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 04 Σεπ 2018, 06:22

Αρίστος έγραψε:
Εφοσον κρινω πως πρεπει να κινηθω νομικα εναντιον σου εχω και το υλικο και τους μαρτυρες.

Κατηγοριες:

α) stalking

β) φακελωμα δημοσιευσεων μου με σκοπο δολοφονια χαρακτηρα μου στο διαδικτυο (εχω μαρτυρες οτι γινοταν και στο ....).

γ) επαγγελματικη μου ζημια στη δημοσιογραφικη μου καριερα

.

Βλεπω οτι τελικα δεν θα με κατηγορησεις για απειλες
0 .
..

nrg wrote:

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”